inşallah sırada güzel haber beklediğimiz bzhcr var hayırlısıyla![]()
insallah bende o güzel haberi verebilirm dualarınızı eksik etmeyin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah sırada güzel haber beklediğimiz bzhcr var hayırlısıyla![]()
insallah bende o güzel haberi verebilirm dualarınızı eksik etmeyin
Bugün yaptiracam mi.yaptirirsan inşallah ii haberlerini bekliyoruz.Allahim yardımcımız olsun.
yok canım persembe günü yaptıracagım ben haberi alır almaz herkezden önce buraya yazacagım
merakla bekliyoruz canım
Kızlar bugün bizden kimse yok heralde herkese mutlu yıllar allah bu seneyi bol bebişli sene yapsın isteyen herkesin evladı olsun ve annelik duygusunu herkes tatsın inşallah![]()
bu topik bomboş neden acaba
Kızlar bugün bizden kimse yok heralde herkese mutlu yıllar allah bu seneyi bol bebişli sene yapsın isteyen herkesin evladı olsun ve annelik duygusunu herkes tatsın inşallah![]()
kardesin nasıl canım hamilelik nasıl gidiyor hersey yolundamı
ii canım allaha şükür dr. normal hayatına dönebilirsin demiş yemeğini falan yaoıyoo artık sen nasılsın var mı belirti adına bişiler
ii canım allaha şükür dr. normal hayatına dönebilirsin demiş yemeğini falan yaoıyoo artık sen nasılsın var mı belirti adına bişiler
cANım sızın abla kardeş ilişkinize bayıldım bende ablamlarla çok sıkıyız ama ben bu konuları hiç onlarla paylaşamam kaldıki eşinden olduğunu bile demiş size ne güzel hiç yanlız kalmıyordur allahım inş kucağına alıp senin teyze olmanı nasip eder sen çok iyi bir teyzesinki onun için burlardan fikir alıp yardımcı oluyorsun kardeşine
cok sevindim canım bende adet belirtisinden baska herhangi bi belirti yok kardesinden ve herkezden dualarınızı bekliyorum
inşallah canım namazlarımdan sonra ediyorum inanki bebek isteyen herkese
arkadasdlar bizimkinin 14.gün beta hcg 1383 çıktı normal demi sizin kaç çıktı tuttanlar nutella senin falan
arkadasdlar bizimkinin 14.gün beta hcg 1383 çıktı normal demi sizin kaç çıktı tuttanlar nutella senin falan
canım bu çok güzel bir değer büyük ihtimal ikiz