Tüp Bebek Merkezleri konya novafertil de tüp bebek tedavisi görenler

maaleesef sonuç negatif hcg değeri 2 çıktı . Yarın doktorla bi konuşacağız bakalım. Eşim (Karım) sürekli ağlıyor. onun yerine ben yazıyorum. maalesef olmadı. Oysa ki ne hayaller ne ümitler kurmuştuk.
gecmiş olsun canım bende olumsuz hissediyorum ama insallah hislerimde yanılıyorumdur carsamba günü buradan iyi haberler vermek nasip olur rabbim sabır versin sizede

arkadaşlar bu sayfayı güncel tutalım tutanlar neler yaşadıklarını tutmayanlar da sorunlarının ne olduğunu yazarsa ona göre tedaviye başlayacak olan arkadaşlar da bilgilenir en azından

inşallah hayırlısıyla allah isteyen herkese nasip etsin sen nisandamı baslıycaktın canım yoksa yaptırmışmıydın

mart ayında görüşmeye geleceğim bakalım artık hayırlısı benimde senin gibi bir kız kardeşim var o kadar destek ki rabbim dualarımızı kabul etsin inşaallah ,

mart ayında görüşmeye geleceğim bakalım artık hayırlısı benimde senin gibi bir kız kardeşim var o kadar destek ki rabbim dualarımızı kabul etsin inşaallah ,

inşallah canım kardeşim yaptırdı tüp bebeği ama ben yaptırmış gibi heycanlandım onunla bütün süreci bende yasadım nerdeyse teyze olmak bu olsa gerek:emir_bebek:

amin canim inşallah yarın belli olyo demi senin sonuç inşallah güzel haberi bize verirsin burdan
evet canım benimde yarın belli olacak benimde rabbimden tek dilegim o güzel haberi almak insallah rabbim bana bu haberi almayı nasip eder

arkadaşlar bu sayfayı güncel tutalım tutanlar neler yaşadıklarını tutmayanlar da sorunlarının ne olduğunu yazarsa ona göre tedaviye başlayacak olan arkadaşlar da bilgilenir en azından

Cok zor bir surec burda destek olmak cok guzel.hamile haberini aldik acaba kese goruncekmi.keseyi gorduk acaba kalbi atacakmi.daha hareketleri hissetmeyince hep bir korku acaba bisey oldumu acaba kalbi atiyormu.tabi bunlar güzel stresler.otekinide yasadim.2 defa olumsuz tup bebek denemesi.

arkadaslar az önce kan verdim sonuc 3.30 da cıkacakmıs ali sami bey kendisi arayıp sonucu bildirecekmiş dualarınıza ihtiyacım var lütffen beni yanlız bırakmayın

Kac haftalik oldular canm.benim onlardan once .ama ikiz olunca belli olmaya başlamış. Benim bebegim daha belli degil.:(((

12 haftalık oldular heralde canım ikiz olunca heralde maslaah kendilerini göstermeye başladılar ayın 3 de kontrolleri var bakalım bide kardeşim 50 kiloydu hamile olduğunda zayıf oluncada daha çabuk belli oldu gibi geldi bize:7::7::7::7:

arkadaslar az önce kan verdim sonuc 3.30 da cıkacakmıs ali sami bey kendisi arayıp sonucu bildirecekmiş dualarınıza ihtiyacım var lütffen beni yanlız bırakmayın

hadi hayırlısı bakalım canım inşallah hayırlı haber gelir hebr vermeyi unutma dualarım seninle

Ay hadi insallah canim.rabbim inşallah hayirlisi ile gönlüne göre versin. Güzel haberinin takipcisiyim.

novafetilde canım... sen nerde baslıcaksın ?

ben kararsızım meram araştırmayı bir gideceğim ondan sonra novaya bakacağım hakkımızda hayırlısı senin doktorun kim kaçıncı denemen özel değilse sorunun ne canım

Back
X