Merhaba, ben konyada ali sami beye gittim. Simdi 22 sini bekliyorum sonuc icin.. Buraya yazmamin sebebi merkezden oldukca memnun kalmamdir. Cunku sikayetlenmek cok kolay ama takdir etmeyi bazen atlayabiliyoruz.. Gttigim ilk gunden beri en ufak bir puruz yasamadim.. Doktorum herseyden once cok pozitif bir imsan en fazla omdam memnun kaldim.. Sonucu alinca da tekrar yazicam.. Sizler de yorumlarinizi yazarsaniz cok sevinirim..
İnsallah bu sefer olur insanlar gercekten para icin degil bizleri cocuk sahibi yapmak icin calisiyolar.. Ben de en kisa zamanda tekrar gdicem..bende fuat ali beye gidiyorum bir negatif aşılama bir negtf tüp 1 hafta önce histeskropi oldm şimdi donmuşlar için önümzdeki ayı beklyrm benm dktrum şehir dışındyken ali sami bey ilglndi dilek hanımda a. sami bey de çok ilgililer ben merkezden çok memnunum
ben 11 temmuz da tedaviye başladım 27 temmuzda transfer oldu 9ağustos beta hcg 55 12 ağustos beta hcg 298 sonuç gebe ali sami beye ve nova fertil çalışanlarına sonsuz teşekkürler
canım hiç güzel canını sıkma allah var keder yok sabır bu yol çetrefilli rabbim iman dan ayırmasın ne güzel imtihan oluyoruz ve karşılığını alıcaz inşaallah ben inanıyorum kii gönülden istiyecen tek kudret sahibi rabbimdir diyecen bir daha besmele çekp başılıycan rabbimde verecek inşaallah tez zaman da anneliği nasib etsn allahİnsallah bu sefer olur insanlar gercekten para icin degil bizleri cocuk sahibi yapmak icin calisiyolar.. Ben de en kisa zamanda tekrar gdicem..
canım hiç güzel canını sıkma allah var keder yok sabır bu yol çetrefilli rabbim iman dan ayırmasın ne güzel imtihan oluyoruz ve karşılığını alıcaz inşaallah ben inanıyorum kii gönülden istiyecen tek kudret sahibi rabbimdir diyecen bir daha besmele çekp başılıycan rabbimde verecek inşaallah tez zaman da anneliği nasib etsn allah
Canım ben Mayıs ayında orada tedavi gördüm 3950 ücreti vardı ayrıca embriyoskop istersen, ki ben istedim, o da 450 tl idi. Yani merkeze toplam 4400 ödedik. İlaçlar da 1000 civarı tuttu.Arkadaslar fiyat konusunda bilgi verirmisiniz cok sevindirirsiniz beni simdiden tesekkur edrim...
Tesekkur ederi sonucun insallah pozitif dirCanım ben Mayıs ayında orada tedavi gördüm 3950 ücreti vardı ayrıca embriyoskop istersen, ki ben istedim, o da 450 tl idi. Yani merkeze toplam 4400 ödedik. İlaçlar da 1000 civarı tuttu.
Canım oradaki ilk denememizde pozitifi fakat bebeğimin 10 . Haftada kalp atışı durduğu için alındıTesekkur ederi sonucun insallah pozitif dir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?