Konya novafertil tup bebek merkezi ve ali sami gurbuz

Rengino

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2013
99
16
48
35
Merhaba, ben konyada ali sami beye gittim. Simdi 22 sini bekliyorum sonuc icin.. Buraya yazmamin sebebi merkezden oldukca memnun kalmamdir. Cunku sikayetlenmek cok kolay ama takdir etmeyi bazen atlayabiliyoruz.. Gttigim ilk gunden beri en ufak bir puruz yasamadim.. Doktorum herseyden once cok pozitif bir imsan en fazla omdam memnun kaldim.. Sonucu alinca da tekrar yazicam.. Sizler de yorumlarinizi yazarsaniz cok sevinirim..

benim merkezim benim doktorum <3 çok şanslısın inşallah bebeğini de alırsın kucağına...

Bende aynı merkezde Dilek Hanım'a gidiyorum. Ben de çok memnun kaldım.

Bende aynı merkeze gittim ilk bebeğim dilek hanımın, şimdiki bebişim Ali Sami hocanım emeği çok şükür ki onlarla tanışmışım

ben 11 temmuz da tedaviye başladım 27 temmuzda transfer oldu 9ağustos beta hcg 55 12 ağustos beta hcg 298 sonuç gebe ali sami beye ve nova fertil çalışanlarına sonsuz teşekkürler

bende fuat ali beye gidiyorum bir negatif aşılama bir negtf tüp 1 hafta önce histeskropi oldm şimdi donmuşlar için önümzdeki ayı beklyrm benm dktrum şehir dışındyken ali sami bey ilglndi dilek hanımda a. sami bey de çok ilgililer ben merkezden çok memnunum

İnsallah bu sefer olur insanlar gercekten para icin degil bizleri cocuk sahibi yapmak icin calisiyolar.. Ben de en kisa zamanda tekrar gdicem..

ben 11 temmuz da tedaviye başladım 27 temmuzda transfer oldu 9ağustos beta hcg 55 12 ağustos beta hcg 298 sonuç gebe ali sami beye ve nova fertil çalışanlarına sonsuz teşekkürler

Cok sevindim tebriklerr allahim kucagina da almayi nasip etsin.. Saglikla insaallah.. Darisi tum isteyenlere..

İnsallah bu sefer olur insanlar gercekten para icin degil bizleri cocuk sahibi yapmak icin calisiyolar.. Ben de en kisa zamanda tekrar gdicem..
canım hiç güzel canını sıkma allah var keder yok sabır bu yol çetrefilli rabbim iman dan ayırmasın ne güzel imtihan oluyoruz ve karşılığını alıcaz inşaallah ben inanıyorum kii gönülden istiyecen tek kudret sahibi rabbimdir diyecen bir daha besmele çekp başılıycan rabbimde verecek inşaallah tez zaman da anneliği nasib etsn allah

Evet aynen cok dogru soyluyosn.. Ben de hep bunlari geciriyorm icimden ve bliyorum da sinandigimi bu gunler gecicek ama cok da sarsiyo.. Allahtan umit kesilmez yine de.. Cok tesekkur ederim.. Cumlemizi kavustursun allahim

Arkadaslar fiyat konusunda bilgi verirmisiniz cok sevindirirsiniz beni simdiden tesekkur edrim...

Canım ben Mayıs ayında orada tedavi gördüm 3950 ücreti vardı ayrıca embriyoskop istersen, ki ben istedim, o da 450 tl idi. Yani merkeze toplam 4400 ödedik. İlaçlar da 1000 civarı tuttu.

Arkadaslar fiyat konusunda bilgi verirmisiniz cok sevindirirsiniz beni simdiden tesekkur edrim...
Canım ben Mayıs ayında orada tedavi gördüm 3950 ücreti vardı ayrıca embriyoskop istersen, ki ben istedim, o da 450 tl idi. Yani merkeze toplam 4400 ödedik. İlaçlar da 1000 civarı tuttu.

Tesekkur ederi sonucun insallah pozitif dir

Benim de yaklasik o kadar tuttu. Embriyoskop yuzde 8 daha cok arttiriyomus ihtimali.. Ebriyolari her gun kontrol ediyorlarmis. Havayla teneffus ettiginde bozulmalar oluyomus.. O makinede kamera ile izleniyomus..

Tesekkur ederi sonucun insallah pozitif dir
Canım oradaki ilk denememizde pozitifi fakat bebeğimin 10 . Haftada kalp atışı durduğu için alındı embriyoskop da oluşturulan embriyoları kamera yöntemi ile 24 saat izliyorlar, böylece dış ortamla herhangi bir temasta bulunmadığından şansı artırıyormuş, biz onu da kullanmıştık. Henüz bebeğim alınalı 50 gün falan oldu, biraz bekleyip tekrar deneyeceğiz inş. Sen şimdi hangi aşamadasın? Ayrıca problem ne sizde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…