Konya novafertil tup bebek merkezi ve ali sami gurbuz

inşallah pozitif sonuç alırsın cnm.hiç test yapmadın mı bir gebelik testi yap istersen ben bile merak ettim :)

inşallah pozitif sonuç alırsın cnm.hiç test yapmadın mı bir gebelik testi yap istersen ben bile merak ettim :)
Evet evde yaptim 10. Gunum negatif yine yeniden dunyam yikildi. esim hala umutlu ama ben kan testine bile gitmicem hafta sonu ali hocanin yanina gitmeyi dusunuyorum

Evet evde yaptim 10. Gunum negatif yine yeniden dunyam yikildi. esim hala umutlu ama ben kan testine bile gitmicem hafta sonu ali hocanin yanina gitmeyi dusunuyorum
Canım hemen böyle karamsarlığa kapılma. Benim 2 . Denememde test günümde sabah idrar testi yaptım ve negatifti, eşime söylemedim ama aynı gün kan verdim. Eşim Heyecanlı ama ben sabahki idrar testiyle bitti diye düşünüyordum. 1 saat sonra eşim bağıra bağıra 287 , 287 olmuş olmuş diye evde zıp zıp zıpladı. Demem o ki kan testini görmeden ASLA ümitsizliğe kapılma canımmmmmmmmm

cnm sakın umutsuz düşünme.kan testi yaptır mutlaka.birinden duydum.6 aylık hamile kadın evde gebelik testi yapmış ve negatif çıkmış sen düşün gerisini...

Hiç silikte mi gözükmedi senin ki çünkü baya mucize gibi olmuş.benim direk negatifti ümitde kapılmak istemiyorum hayal kırıklığı daha büyük oluyor o zaman
Kizlar inanamiyorum bugun is cikisi acilden test yaptik 57.8 cikti hemen ali hocayi aradik hayirli olsun dedi tabi persembe gunu gorup tekrar test yapmamiz gerekir dedi.inanin aksama kadar mesajiniz okuyup durdum hemen cikistada solugu hastanede aldim.suan resmen mucize yasiyorum tabi tam sevinemedim doktora gorunmeden.persembe yine gelismeleri aktaririm.ins degerim normaldir l.

çok ama çok sevindim ya.iyiki kan testi yaptırmışsın.inşallah perşembe günü 2ye katlar.bize de haber vermeyi unutma.hayırlı olur inşallah...

Canım ne dedim ben sana:) gozun aydın tatlım. İnanki benim 2. Çizgi silik çizgi bile çıkmamıştı. Ve kanda.pozitifi görmüştük. Bak sen de.çok şükür pozitifi görmüşsün, allahım sonunu güzel etsin inş .

bana da dua edin hamile hatunlar.cnm senin ismin neydi isminle dua edeyim sana

Ayni durum benm de basima gelmisti idrarda negatfti Kanda pozitf cikmisti erken oldugunda idrarda cikmiyor o yuzden hic ugrasmadan kan vermek lazm

Umarım sağlıkla cocugunu kucağına almışsındır

Merhaba arkadaslar ben medicana da necati ozcimende 3 kere tüp bebek yaptirdim hepsi negatif cikti
Simdi ali sami beye gidecem inşallah ali sami bey nasil biri ilgileniyormu biliyor musunuz bu seferde negatif sonuç alacaz diye çok korkuyorum

Eve gideyim uzun bir hikaye yazıcam kendime ait.

Sorun ne blmiyorm ama hiç sorun yoksa erkekte bişi yoksa ankarada kaan aydos var ona bi gtsn eşin normal sperm testinin dışında bi de sperm dna sı varmış onda hasar olursa tüp bebek de tutmuyor
Ben 2 tüp bebek yaptrdm olmadı sonra herşeyi normal olan eşim kaan aydos a gtti, sonrasında hasar çıktı ve ilaç verdi ilaçlar btti, tekrar test yaptırdık düzeldi dedi dr, şubatta tüp bebek yaptırıcaktm ama bu ay kendiliğinden hamile kalmışım , lütfen es gecme ve oraya bi git.
Karnım bugun cok ağrıdı leke geldi allahım esirgesn cok gerildm bugun

ben 1 yıldır gidiyorum sami beye.ilgisinden memnunum.benim rezerv düşük yumurta gelişmiyor onun sıkıntısını yaşıyoruz.ama sami beyden de psikologundan da memnunum.adet olunca tekrar gideceğim inşallah

kendiliğinden hamile kalmana çok sevindim cnm.Allah tamamına erdirsin.sizde sorun erkek faktörü müydü?

kendiliğinden hamile kalmana çok sevindim cnm.Allah tamamına erdirsin.sizde sorun erkek faktörü müydü?
Sebepsiz infertilite diyorlardı, eşime yaptıkları o sperm testleri çok ideal çıkıyodu, ama dediğim gibi ayrıyeten bir test daha varmış o da sperm dna sı. Konu önemli, benim gbi bir akrabamız da aynısı oldu,
Ama hala karnım ağrıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…