Konya novafertil tup bebek merkezi ve ali sami gurbuz

Canim bizim morfoloji ve benim yumurta catlamamasi adet duzensizligi var ben maddi nedenlerden ve bebeklerimi kaybettikten sonra cesaret edemiyordum simdi cokkk istiyorum ama maddi imkanlardan beklemek zorundayiz beklemedeyim su an ama devlette tahlilleri yavas yavas yaptirayim diyorum

Benim
21 haftalikti bebeklerim

slm arkdaslar ben tam olarak ne Kadar tutuyor bu merkezde ucretler onu Bilgi edinmek istiyorum simdiden tskler

Istanbul fulya tup bebek merkezi ile novafertil arasinda kaldim arasindaki fiyatlar cok fark var sanirim bahcecide 10000 tlyi buluyor nerdeyse nofertilde 6 bin nasil oluyor anlayamadim

Ben istanbulda halit firat erden e gittim. Kendisi cok sempatik, konuskan, fakat acibademde islem yapiyormus.. Ve 8000tl idi ilaclar haric.. Hasta kabuldaki kizlar birisiyle konusurken duydum , kredi karti yada banka kartiyla yapilan odemelerde yuzde on ekstra ucret aliyolarmis.. Bu bana cok sacma geldi.. Resmen yoluyolar insani.. Bankayla arasindaki anlasmalari hastaya yuklemeleri hosuma gitmedi.. Bir de doktor surekli sehir disinda oluyor ve baskalarina muayene ettiriyordu.. İstanbul haliyle dahah pahali oluyo cunku orda hersey pahali kira gibi..

Gerçekten İstanbuldaki merkezler çok uçuk fiyatlar veriyor ben merkezimden çok memnunum şiddetle tavsiye ederim ikinci bebeğime hamileyim hepsinden Allah razı olsun

Gerçekten İstanbuldaki merkezler çok uçuk fiyatlar veriyor ben merkezimden çok memnunum şiddetle tavsiye ederim ikinci bebeğime hamileyim hepsinden Allah razı olsun
Tebrik ederim.. Benim koca smdi kafaya kibris ve istanbul takmis.. Ama gtmicem oralarda perisan olurum.. Vardir bunda bir hayir adamlar ellerinden geleni yaptilar.. Gene oraya gdicem kismetse..

Arkadaşlar peki muayene ücreti tam olarak ne kadar biliyor musunuz ben tedavi görmeyecegim ama benim kontrollerjmi onun yapmasını istiyorum

Arkadaşlar peki muayene ücreti tam olarak ne kadar biliyor musunuz ben tedavi görmeyecegim ama benim kontrollerjmi onun yapmasını istiyorum
Canım muayene ücreti 200 tl. Sen hamile misin?

merhaba uzun zamandır buraya yazan olmamış.. bugün konya novafertil ile görüştüm. 4250 tl dediler. muayene tahliller ücretsiz ve misafirhaneleri varmış o da ücretsizmiş.

doktorum yok canım ali sami beyi tavsiye ettiler bana.. ben sadece telefonla görüştüm bilgi almak için. adetin 2. günü gel dediler adet olmayı beklıyorum
benim doktorum ali sami bey.tavsiye ederim.veya dilek hanıma da gidebilirsiniz.sizin sıkıntınız neydi?benim yumurta rezervi çok az.

mrb arkadaşlar ben 7 gün önce novafertil ali sami hocadan 2. tüp bebek transferimi yaptırdım.2 embriyo tranfer edildi hoca birinin 12 mm diğerinin 9 mm olduğunu söyledi o zaman heyecandan soramadık bu büyüklükler nasıl iyi mi kötümü bilen varmı. şimdiden teşekkürler

sonucu bize de yazarsanız sevinirim.ben de ali sami beyin hastasıyım

tabi söylerim sizin transferiniz yapıldımı yapıldıysa belirtileriniz var mı
benim durumumu kısaca anlatayım.yaşım 28 amh değerim 0,14.rezerv düşük yani.4 kere tedaviye başladık.3üni sami beye gidip başladım.ilk 2 sinde hiç gelişmedi, 3.de erken çatladı, 4. de sadece toplama aşamasına gidebildik.onda da yumurta boş çıktı.rahimde perde varmış o alındı.2-3 ay ara verdik şimdi.kürleri falan deniyorum.ilaçlarla birlikte tabi.ramazandan sonra tekrar tedaviye başlayacağız inşallah.yani ben hiç transfer olamadım henüz.Rabbim kolaylık versin bizlere.sizin sonucu merak ediyorum bizlere de umut olursunuz diye inşallah.sizdeki problem neydi?

Gecmis olsun rabbim en kisa zaman bebegini kucagina versin.doktordan vazgecmemen guzel bence doktorda istikrar onemli.ben pkoluyum yumurtalarim buyumuyordu ilk doktorum ali acardi memnundum ama cok yogundu ve ozel selcukluda yapiyordu oradan hic memnun kalmadim ve siddetle tavsiye etmiyorum.ali sami bey hocaya geldik cok sorunume olmadigini soyledi yasim 32 yasdan dolayi beklemeden yaptik 2. Denemeyi yaptik hocayla ilgili genel gorusler iyi bende memnunum merkez digerlerine gore cok iyi bence.simdi beklemedeyim 9. Gunum cok sirt ve bel agrim var normalmi bilmiyorum o yuzden sormustum transfer yapildimi diye.ins sende bu asamaya gelirsin hepimize gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…