• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konya

En doğrusunu yapıyorsunuz demek isterdim ama böyle şeyler lanet olsun ki bu Allahın belası coğrafyada istisnasız her gün yaşanıyor! Buna eminim.
Kesinlikle öyle..Bunlar tahmin ettiğimizden de çoklar tabi herhangi bir yerde gördüğümde, duyduğumda çok acı çekiyorum,günlerce etkisinden çıkamıyorum.Cezası yaptırımı da yok, kimse bir şey yapamiyor.. tabi bir şeyler yapmaya çalışanlar da var ama çok çok az
O yüzden böyle haberleri görmek,duymak istemiyorum.

Haberin detayını bilmiyorum ama midem bulandı
Utanacak o kadar çok haber çıkıyor ki
İnsanlara ne oluyor böyle
Allahım yardım etsin
Evlatlarımız adına çok korkuyorum
Bu cezalar arttırılmalı bu kadar basit olmamalı

Böyle birşeyi yapan kim olursa olsun hadım edilmeli ne 1000 lirası ya. Allah'ın belası pis yaratık.

Kesinlikle öyle..Bunlar tahmin ettiğimizden de çoklar tabi herhangi bir yerde gördüğümde, duyduğumda çok acı çekiyorum,günlerce etkisinden çıkamıyorum.Cezası yaptırımı da yok, kimse bir şey yapamiyor.. tabi bir şeyler yapmaya çalışanlar da var ama çok çok az
O yüzden böyle haberleri görmek,duymak istemiyorum.
Ruh sağlığınızı böyle koruyorsunuz. Anladım.

1000 lira değilmiş ceza 625 liraymış. Bir hayat 1000 liradan bile daha ucuz!

Moralim bozuk olduğunda sahiplerine koşan, bebeklerle oynayan kedi-köpek videoları açıp kendime geliyorum. Onlar nasıl böyle bir şey düşünebiliyor? Daha dört aylık, ana sütüne muhtaç belki, bir hayvana nasıl cinsel bir şeyler hissedebiliyor? İğrenç yaratıklar!

İnanın ben kendimi bazen kötü bir insan olduğuma inandırıyorum. Yeteri kadar hayvan beslemiyorum, yaşlılara acelem olduğunda yardım etmiyorum falan diye kendimi kötü bir insan olarak nitelendiriyorum. Ama ben çalmadım, tecavüz etmedim, birine dayak atmadım falan vesaire. Ya onlar? Birçok şeyi yaptılar. Zevklerine ağzı süt kokan hayvanları-bebekleri alet ettiler. Ben mi kötüyüm şimdi? Ben mi günahkarım? Saçımı kapamadım, sevgilimin elini tuttum, belki seviştim diye ben mi kötüyüm? O adam ortamlarda namus timsali olarak gezmiyorsa da ben bir şey bilmiyorum!

Karman çorman yazdım. Kusura bakmayın.

Konya ya taşınacaksınız da tavsiye istiyorsunuz sanıp tıkladım başlığa...
Allah kahretsin artık böyle şerefsizleri mübarek gün kanım dondu. Bizim yapabileceğimiz çok bir şey yok sanırım yasalar hiç caydırıcı ve yeterli değil ne yazık ki.

Ruh sağlığınızı böyle koruyorsunuz. Anladım.

1000 lira değilmiş ceza 625 liraymış. Bir hayat 1000 liradan bile daha ucuz!

Moralim bozuk olduğunda sahiplerine koşan, bebeklerle oynayan kedi-köpek videoları açıp kendime geliyorum. Onlar nasıl böyle bir şey düşünebiliyor? Daha dört aylık, ana sütüne muhtaç belki, bir hayvana nasıl cinsel bir şeyler hissedebiliyor? İğrenç yaratıklar!

İnanın ben kendimi bazen kötü bir insan olduğuma inandırıyorum. Yeteri kadar hayvan beslemiyorum, yaşlılara acelem olduğunda yardım etmiyorum falan diye kendimi kötü bir insan olarak nitelendiriyorum. Ama ben çalmadım, tecavüz etmedim, birine dayak atmadım falan vesaire. Ya onlar? Birçok şeyi yaptılar. Zevklerine ağzı süt kokan hayvanları-bebekleri alet ettiler. Ben mi kötüyüm şimdi? Ben mi günahkarım? Saçımı kapamadım, sevgilimin elini tuttum, belki seviştim diye ben mi kötüyüm? O adam ortamlarda namus timsali olarak gezmiyorsa da ben bir şey bilmiyorum!

Karman çorman yazdım. Kusura bakmayın.
Yok çok iyi ifade etmişsiniz. Üzgünüz ve kızgınız artık kendimizi nasıl ifade edeceğimizi şaşırıyoruz.
Nerde o namus bekçileri iki sevgili el ele tutuşunca bakışlarıyla nasıl azarlayacaklarini şaşırıyorlar fakat bunun gibi olaylara asla tepki göstermiyorlar..

Aynen sizin dilekçe örneğinizi alıp bende şikayet edeceğim.
Bu konuyu okuyan,gören tüm arkadaşlardan da bunu bekliyorum!

Konya ya taşınacaksınız da tavsiye istiyorsunuz sanıp tıkladım başlığa...
Allah kahretsin artık böyle şerefsizleri mübarek gün kanım dondu. Bizim yapabileceğimiz çok bir şey yok sanırım yasalar hiç caydırıcı ve yeterli değil ne yazık ki.
Konya’ya bir kez gitmiştim. Havasında, çok ağır bir mistisizmle karışık huzur vardı. Çocuk aklımda bunu düşünmüşüm bakın, 12 yıl öncesinden falan bahsediyorum tabii.

Bize hiç yakışmayacak şeyleri yapıyoruz. Bu topraklara hiç yakışmayacak şeyleri yapıyoruz. Rezil rüsva bir durumdayız. Ne diyebilirim ki başka?

Ben de onun için geç kaldım ancak bimere yazabilirsiniz. Belki toplanan imzalarla birlikte daha fazla sükse yapar.

Bende unutmuyorum... köpeğe tecavüz eden 80lik şerefsizin videosu gözümün önünden gitmiyo.. Allah hepsinin belasını versin...

Bende unutmuyorum... köpeğe tecavüz eden 80lik şerefsizin videosu gözümün önünden gitmiyo.. Allah hepsinin belasını versin...
Ay valla kaç defa yazdım, utandım artık ama siz de şikayet etseniz? Birilerinin elini taşın altına koyması gerek. Yoksa hep aynı terane...

Nasıl edicem peki??
Arama motorunuza ‘bimer şikayet’ yazıp aratın. Oradaki şeyleri doldurmanız ve ufak bir metin yazmanız yeterli. Birkaç sayfa önce kendi yazdığım metni paylaştım. Ne kadar doğru bilemiyorum ama siz de bakabilirsiniz.

Arama motorunuzdan ‘bimer şikayet’ yazıp aratın. Oradaki şeyleri doldurmanız ve ufak bir metin yazmanız yeterli. Birkaç sayfa önce kendi yazdığım metni paylaştım. Ne kadar doğru bilemiyorum ama siz de bakabilirsiniz.
Tamam saol ilk fırsatta ilgilenicem inş.. şu anda oğlumu uyutuyorum da..

İmza kampanyası yapıldı imza toplandı savciliga suç duyurusunda bulunldu. 1000 tl değil 625 lirayla yirttigini sanıyor suratıni s..tgmn sapığı ama öyle olmaycak inşallah.
Hala profili falan açık rezilin. Arkadaş listesinde de çocuk yaştaki kızlar falan ekliymiş. Düz sapık yani.

Sosyal medya kullanmadığım için imza kampanyasından haberim olamadı ne yazık ki... Bugün ekşi sözlükte gördüm :(

Hala profili falan açık rezilin. Arkadaş listesinde de çocuk yaştaki kızlar falan ekliymiş. Düz sapık yani.

Sosyal medya kullanmadığım için imza kampanyasından haberim olamadı ne yazık ki... Bugün ekşi sözlükte gördüm :KK43:
Hayır benim anlamadığım bu yaratıklar hala toplum içine nasıl cikabiliyor? Nasıl bu kadar rahatlar nasl boy boy resmleri paylasiliyorken rezillikten utanctan kendilerini gebertmiolar? Yada konyada hicmi insan evladı yok şu rezili bulup ağzını burnunu dağıtacak. Ahhh ah

Suça girmediği sürece maalesef bilşey olduğu yok üç beş kişiyle olacak şeyler değil bunlar klavyeden yazmayla beddua ah vah la olmuyor maalesef(buradaki yazışmaları tenzi ederek) haysev haytap aklıma gelmeyen büyük hayvan derneklerinin ciddi şekilde organizasyon yapması bütün derneklerin birleşmesi gerekiyor.bu şekilde orman su işleri mi olur hangi birimse kapısına dayanacaksın ses getirecek bir topluluk olmalı sosyal medya ah vah diyoruz içimiz parçalanıyor canım acıyor yüreğim kaldırmıyor cümlelerimi bile toparlayamıyorum yazarken çaresiz kalmak okadar kötü ki insan görünümlü yaratıklardan bıktım geberseler.okadar çok şey varki kelimelere dökemediğim içim okadar dolu ki :(

Back
X