Konya'da Hastane ve Kadın Doğumcu Arıyorum

Yaaa ben de arıyorum doktor
aslında büykşehir hastanesine ayişe günençe gittim ilk ama başka bi doktora da gitsem mi diye düşünüyorum arasında tercih yapıp onu sürekli hale getirmek istiyorum

cnm ilk aylar insan çok hevesli oluyor uzun uzun konuşmak istiyor anlıyorum bende öyleydim ama ilk aylar konuşacak fazla bişi yok:) ilerde bundan sıkılacaksın bile merak etme..hem sn aklına takılanı çekinmeden sormalısın.doktor sana açıklama yapacaktır.ben orda doğum yaptım ,çalışanlardan hemşirelerden hastanenin tüm kadrosundan memnun kaldım ,bende proofesyoneller.çok şükür hiç sorun yaşamadım.hamileykende defalarca yattım hastanede..kesinkle daha ciddi çalışıyorlar ve güleryüzlüler.ben başka hastanelerdede yattım.hemşirelerin ukalalığı lazım olunca gelmemeleri sıkıntı oluyordu.tavsiye ederim..başka sorun varsa sorabilirsin.bu arada hayırlı olsun bebeişin..:)

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim canım başkenti bende düşündüm aslında ilk ama biraz bize uzak diye ama olsun aklıma yattı şimdi

eurofertıl geçen hafta bana dogumunuda biz yaptırırız dedi:S

kızlar ben geçen mayıs ayında doğum yaptım. ben de o kadar çok araştırdım ki konyada kim var hangi hastane en iyi diye. kesin yargılara hiç inanmayın. yani şu çok kötü bu çok iyi dediklerinde kanmayın. nitekim bu iş doktorla sizin aranıda bitiyor. iletişiminizi iyi tutmaya çalışın. ben baştan beri başkente ayla hanıma gittim. gerçekten iyi ilgilendi.ama diyorum ya iletişim öenmli. ayla hanıma giden bi çok kişi memnun değildi mesela. başkentin imkanları hiç bir hastanede yok.yeni doğan yoğun bakım küvözünün olduğu 2 hastaneden biri diye biliyorum. evet biraz pahalı olabilir ama inanın değiyor.muayene odaları tek kişilik. hastane çok temiz geçen gün kızılaya gitmiştik en az başkent kadar para veriyorsunuz ama koskaca özel hastanede MR cihazı yok. tek kadın doğum muayne odası var. giren çıkan belli değil. ancak şunu söylemeden geçemiyeceğim. başkentte doğumdan sonra çok hayal kırıklığına uğradım. doktorum sanki beni hiç tanımamış gibi davrandı. meğer o hatanenin tüm doktorları öyleymiş. doğumdan sonra yüzünüze bakmıyorlar. bi de isteğe bağlı sezaryan parasını devlet ödemiyormuş. normalde sezaryan olduğum halde 800 ödememiz gerekiyordu ama biz 1,500 ödedik.bunu biz çıkışta ödeme yaparken öğrendik. başkentte 2li test, diğer kan testleri ve şeker yüklemeleri için para alınmıyor. sadece 3lü tarama da 15 tl aldılar. kan uyuşmazlığı iğnesi 75 tlye mal oluyor. ultrason ve nstden 10 tl alınıyor. yani herşey para...vakıf hastanesi bebek yatağına para almazken başkent 75 tl alıyor. ama diyorum ya imkanlar çok farklı. ben vakıfın doğum katını ve odalarını gördüm. başkentin yarısı olamaz. tuvaletler sanki okul tuvaleti gibi pis içinde..

anıt hastanesinden naciye hanım da çok iyiymiş. nil hanımı da çok tavsiye ediyorlar.
allah nasip eder de 2. çocuğum olursa devlete bağlı üniversite hastanesini düşünüyorum. yani meram tıpı. imkanlar süper. ve herşeye para vermiyorsunuz. ayrıca özel hastanelerde sezaryan oranı :%40 iken devlette %9 muş.

ben farabıde suna soydemıre gıdıyorum we memnun kaldım gıtmenızı tawsıye ederım
mehmet colakoglunu metın caparı teyzem soylemıstı ama kodamanlar gıdıyo

Son düzenleme:
mrb arkadaşlar ben şuan 4,5 aylık hamileyim hem başkente gidiyorum hem akademiye. başkent gerçekten güzel bir hastene ve evt biraz pahalı herşeye para ödüyorsunuz ama temizlik konusunda yeni doğ. üni. vs konularında geçekten çok iyi.
Tek sorun başkent hastanesinde hemşirelerin tecrübesizliği mesela 2 li testte kan alırken hemşire damarı patlattı 2 hafta onun kolumda acısnı çektimklava:klava:

Akademide bir sorun yok ama Başkentin imkanları nedeniyle orayı tercih edeceğim sanırım.Ayrıca Başkentte Emel hanımın gerçekten çok iyi bir dr olduğunu duyuyorum.(ben Erzat Beye gidiyorum. Akademi de Şükran hanıma )

Ya kızlar yaaa
suna bana tecrube kazan 3 ay olmazsa tekrar gel dedı ama ben dayanamıyorum her uyandıgımda bı tarafım eksık kalkıyorum bana tedawısı ıyı baska bı doktor onerebılırmısınız SUNA 3 AY GELME DEDI :):)SIMDI GITSEM IGNE WERMIYCEK BEKLE DIYCEK UFFF :)

Son düzenleme:
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren kadinlarkulubu.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Kadinlarkulubu.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkinden iletişime geçildikten sonra en geç 1 (bir) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve avukatımız size geri dönüş yapacaktır.

tülin hanıma giden var mı yorumları bekliyorum acil olarak.yoğun olduundan memnun değilim.doğum için bir hastane arıyorum

arkadaşlar başkent hastanesinde doğum yapan var mı ayrıntıları öğrenmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

başkentte doğum yapan arıyorum bende emel hanıma gidiyorum ama başkent sanki sezeryan yapmaya istekli bir hastane değitireyim dedim doğum evini düşündüm ama ordaki ortam davranışlar çok kötü şeyler duydum sezeryan olmak istemiyorum meram araştırma hastanesi iyi diye duydum
birde başkentin ücretini biliyor musunuz

doğum evinin ktü olduğunu biliyorum.emel hanıma gitmek istiyorum ben de sen memnun musun ilgili bir kadın mı ben tülin hanıma gidiyorum çok yoğun olduğu için pek ilgilenmiyor.ulaşmak da kolay değil acil durumlarda emel hanımın muayene şeklini yhazarsan sevinirim

arkadaşlar ben başkentte doğum yaptım...önce başkente gitmiyordum ama doktorlar hakkında pek bir bilgim yok...benim doğumumu ayla hanım yaptırdı..
sezeryan ücreti 850 tl ödemiştik biz..refakatçi parasıda alıyorlar ayrıca...

emel hanıma giden var mı nasıl bir doktor.ayrıca epidural sezeryan olan var mı başkentte.aşkitom sen hastaneden ve doktorundan memnun kaldın mı. ve ne zaman doğum yaptın

bildiğim kadarıyla başkette spinal sezeryan yapıyorlar...normal doğumda ne yapıyorlar onu bilmiyorum :)

kayra79 ben doktorumu sadece doğumda gördüm başka görmedim..
ama hastane güzeldi temizdi,, hemşireler falan ilgililerdi...

ben doğum yapalı 2 yıl oldu...

başkentte başka doğum yapan varsa görüşlerini bekliyorum.aşkitom çok sağol .senin doktorun kimdi gerçi 2 yıl olmuş belki hastane şartları değişmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…