Konya'da Hastane ve Kadın Doğumcu Arıyorum

ya farabide suna soydemir için ne dersiniz bayanlar..lütfen yardımcı olurmusunuz))

ben mayıs ayında doğum yaptım dr suna hanımdı tecrübeli biraz sert duruşu var ama anlatıyor herşeyi yalnız doğumumda mehmeet bardakçı nöbetçiydi çok çok iyi bi dr sıcak biri çok güzel geçti doğumum

başkentin imkanlarının iyi olduğunu düşünüyorum çoğu kişide o yönde konuşuyor.ama doğuma gece nöbetçi olan kimse o giriyormuş.muayenelerini takip eden dr. girmesi daha iyi olmaz mı?peki gündüz olunca muyeneleri yapan dr.giriyor mu.ayal hanıma gitmek istemiiyorum.tavrları hiç hoş değil.insan ne de olsa ilgi alaka ve bilgilendirilme bekliyor bu dönemde.vakıfta fatma hanım diyorlar.bilgisi olan var mı.vakıfın imkanları daha sınırlı gibi.YA Da BEN ÇOK MU ABARTIYORUM:herkes doğuruyo.ama her ihtimali dşünmek istiyorum.bir aksilik olmasından korkuyorum.kalbimi ferahlatamaz mı biri cevap vererek

hamileliğimi başkentte emel hanım takip etti.doğumumuda yaptırdı 9 ay önce.yine doğursam yine emel hanıma giderim:))

arkadaşlar ben hamileliğimin başında selçuklu hastanesinde hikmet karabacak a gidiyodum.pko hastasıyım 7 ayın sonunda geldi kızım.ilk başlarda çok menundum ama 20. haftada bi kanama yaşadım hemen hikmet beyi aradım cuma akşamdı ama o pztsye kadar bekle dedi pzts gel dedi.(ki benim bu gebeliğimden önce 1 düşüğüm oldu)
bende o ööle diyince başkentin aciline gittim.başkentte de icabcı oluyormuş şans eseri gittik aslında.o gece erzat bey icapçıymış aradılar hemen geldi saolsun çok ilgilendi.3 gece hastanede yattım enfeksiyondan ve kanama devam ediyodu o zamandan beri erzat beye devam ediyorum ve çok memnunum çok ilgili.(hoş hikmet beyde ilgiliydi) ayrıca hastane çok temiz hastanede yattığım süre içinde hemşireler güler yüzlü ve çok anlayışlılardı.o zaman doğumu orda yapmaya karar verdim.hem yeni doğan yoğun bakım sadece tıp ve başkentte varmış.bu da önemli bi un sur bence.sezeryan konusunda bi arkadaşım emel hanıma gidiyodu ve ben sana sezeryan yapmam demişti kıza hep normal doğuma teşvik etmişti ama arkadaşım korktuğu ve sezeryan istediği için selçukluda sezeryanla doğum yaptı son anda.
fiyat konusuna gelince de başkentte biz 15 lira fark ödüyoruz.selçuklu 22 liraydı.bazı tahlilerden 10 lira fark alıyolar hemen hemen aynı fiyata geliyo.doğumu sordum ben normal 300 sezeryan 400 dediler gecelik yatak ücreti 125 lira operasyonda (ben ilk yattığımda 75 lira ödedim operasyon olmadığı için ) refakatçı 40 lira bi de eğer bebeği yanında yatırmak istersen 75 lira da bebek için alıyolar.işte bana en çok bu saçma geldi.başka hastanelerde de böölemi onu hiç bilmiyorum.ama ben doğumumu allah izin verirse başkentte yapmayı planlıyorum.

selam arkadasım,bende 28 haftalık hamıleyım,ılk takıbımde hep fatma hanıma gıttım ve cok memnundum ama hastaneyı sevmedıgım ıcın bıraktım ama cok tecrubelı bır doktor keske daha ıyı bır hastanede olsaydı asla bırakmazdım suan tulın hanıma gıdıyorum hospıtal'a.....dogumda ne olur bılemıyorm benımde hala kafam karısık

tülin hanıma giden var mı yorumları bekliyorum acil olarak.yoğun olduundan memnun değilim.doğum için bir hastane arıyorum
tülin hanıma ben gıdıyorum 14 haftamda basladım ona gıtmeyı evet cok yogun....bende degıstrısem mı dıye dusunuyorum bazı olaylar duydum ıyıce pımpırıklendım bende dogum konusunda kararsızım yanı.....fatma hanıma gıdıyordum vakıfta ama hastaneyı sevmedıgım ıcın bıraktım.....

Arkadaşlar lütfen yardım...
7 haftalık hamleyim hala bi doktora karar veremedim..tıpta ali acar nasıl?başkent emel hanım nasıl..bide anıt hastanesi

arkadaşlar ne olacak bizim bu halimiz daha karnımıza düşer düşmez başladı annelik dertleri.her şey yavrularımız için.onlar için en iyisini bulmak için dertleniyoruz.Rabbim hayırlısıyla onları bize kavuşturacak doktorlarla karşılaştırsın.ne zor yaa.uykularıma giriyor.duadan başaka çarem yok.hastane iyi olsa dr olmuyo.dr iyi olsa hastane kötü.yine de bu sayfadan fikirleri bilgileri kararları paylaşalım.ben hastane olarak başkenti tercih ettim ne de olsa donanımı iyi son anda bi sıkıntı çıkması halinde(Allah korusun cümlemizi) her imkanı var diye düşünüyorum.dr ise şimdilik faika ceylan randevu aldım ama görüşmedim.Emel hanımdan randevu almak neredeyse imkansız.çok yoğun.annemde onu söylüyo bir kaç arkadaşımda hep tavsiye ettiler.daha önce ayla hanıma gittim.odaya girdiğinde ne bi hoş geldin ne bi nasılsın yok.bebek hakkında bilgi hiç vermiyo.millet kilo boy konuşuyo.benimki zırt baıkp çıkıyo.ha şu kafası bu bacağı dediği yok.millet sülalecek giriyormuş ultrasna benim eşimle annemi zor soktuk bide laf yedi annem.ikili test sonucu sanki kesinmiş çocuk downlu(Allah korusun cümlemizin evladını)gibi konuşuyo.bu işin ilmini almış bir insandan inşaat işçişi gibi pat pat konuşmak yerine bu hassas haldeki insanların psikolojilerini de düşünerek konuşmasını beklerdim.günlerim ağlamakla ve kabusla geçti.ki bu testi yaparken sormadı bile normalde isteğe bağlıymış. ben ne bileyim ilk bebem bu daha.yaptırmazdım yani.bu arada 20.haftadayım bende

duyduğun olayların ne olduğunu söyler isin ben de emel hanımdan randevu almaya çalışcam.başkent hastanesinin imkanları da çok iyiymiş.bence sen de bir dene

duyduğun olayların ne olduğunu söyler isin ben de emel hanımdan randevu almaya çalışcam.başkent hastanesinin imkanları da çok iyiymiş.bence sen de bir dene
öncelıkle bunu yasayan kısı anlattı bana.pazar gunune denk gelmıs dogumu,e halıyle doktorlar calısmıyor,neyse kanaması varmıs ve dogum odasına almıslar,ebe gelmıs bakmıs bırkere acılması varmı dıye......kadın sormus doktora haner verdınız mı dıye evet gelıyor demısler,ebe ılgılenmemıs zaten...kadın doktorle ben konuscam demıs vermısler telefonu,bırgun oncede randevusu varmıs zaten....konusmaya baslamıslar doktorla 'daha dun gorusmedık mı senınle ben senınle mı ılgılencem herzaman dıye terslemıs doktor'ben sızın guler yuzunuze geldım neden boyle dıyosunuz demıs kadın..neyse sıkıntıyla artık dogumu yapmıs,pazar oldugu ıcın doktoru cagırdıklasrlaı ıcın ekstradan ucret ıstemısler ayrıca kı hadı bu onemlı degıl ama doktorun oyle demesı yada tepkısı bana ılgınc geldı.
hanı gıdıyoruz goruyoruz onu dıyecek bırı degıl gıbı gozukuyor ınanasım gelmedı ama ısterıstemez kafam takıldı....sonra randevu gunu bıkac kadına sordum bebeklerı vardı nerde yaptınız dogumu kımdo doktorunuz dıye sordum...hepsı tulın hanımdı ve cok memnun kaldım dedıler....bayagı celıskıde kaldım anlayacagın...ınsan ılgı beklıyor tamam cok yogun bır doktor ama o anda ılgı gormek sakınlestırılmek yerıne azarlar bısekılde konusmak hakkaaten o acının arasında yıpratıcı olabılır...zaten gözlem odasına kımseyı almazlarmıs esıme bıle haber veremedım cantamızı al gel dıyemedım dedı....yorum senın canım......ben ısın ıcınden cıkamadım......vaktım olsa konuscam kendısıyle doktorun ama okadar yogunkı araya sıkıstırabılecegımı zannetmıyorum...
baskente gelınce hakkaten randevu almak cok zor nasıl olcak bılemıyorum zaten kaldı surda 2 aydan az sure.....hala bu celıskılerı yasamak benı sıkıntıya sokuyor acıkcası...
allah yardımcımız olsun.......bılgıler nekadar dogru bılemıyorsun ysamadan anlayamayız ama ınsan ısterıstemez pıkmpırıklenıyor ve bunda haklı dıye dusunuyorum.....

bemde ayım var veben kararlıyım değiştireğim.15 gün önce randevumda başka bir bayanı aynı şekilde tersledi.tek sorduğu da testin zararının olup olmadığı.boşuna mı dtor olmuş.çok biliyorsan kendin yap tedavini.yanındaki hemşirede katıldı terslemeye tabi.bence iyi biri olması göreceli.ben memnun kalmadım.ilk bebeğim soru sormak endişe duymak hakkım.ilgisinin az olması beni soğuttu.kişisine göre iyi davranıyor da olabilir.eşim 1 kez bebeği göremedi bile.hem gittiğim odalara baktım.6 oda vardı.doluydu.3 bayanda doğum için geldi yer yok ayarlamaya çalışalım dediler.nasıl ayarlanacaksa.geç olmadan sen de birini bul derim.baştan savma bbir doğum istemeyiz.hele de ilgisiz bir doktor.başkentte hangi doktor olursa olsun git.ben öyle yapacam.imkanları çok iyiymi.saecenöbetçi kadın doğumcu orda varmış.bir de hikmet karabacaka 2 arkadaşım gidiyor onlar çok memnun.olmazsa ona gidicem

bugun aradım baskentı sadece erzat beye pazartes gunu bosluk varmıs emel hanım doluymus ocaga kadar kı ozamana kalamam cunku dogum yakın ozamanlar...bılmıyorum yarın alırım olmazsa randevuyu .......

sempatik06 erzat bey nasıl biri acaba.ben başkasından hiç duymadım.emel hanımda yoğunmuş.umarım tülin gibi olmaz.tüline de iyi diğen çok.ama ben mi anlaşamadım yada bana mı sempatik gelmedi bilmem.ayrıca ben çalışıyorum.rapor vermede de sorun çıkarıyor haberin olsun.6.ayda nöbet tutmamak için rapor alacaktım.cumaya denk geliyordu.o günde 29 ekimdi.perşembe almak istedim 1 gün için vermedi.pazartesi geldedi.hem de ağrılarım var dediğim halde.bir şikayetim olunca muayene günüm dışında gel ama çok kalabalık diyor çok beklersin.ve herşey normal onun için.bir kere bile tansiyonuma bakmadı.tansiyon hastası olsam haberi yok.ben soruyorum çoğu doktor her gidişte bakıyormuş.başkaları beğenebilir ben şikayetçi olduğum için gitmeyeceğim.emel hikmet karabacak yada nil hanım varmış o.ama selçuklu hastanesinde nasıl olur bilmem.hastane olarak başkent iyi diyorlar bakalım artık.sen de gidersen bir yere haber ver.ben de yazarım gidince.en azından nasıl anlatırım

baskentın butun doktorları ıyıymıs duyduguma gore bende oyle duusnuyorum acıkcası enazından surdan pay biç acıle ble gıtsen ılgılenıyorlar.....haklısın tansıyon olcmuyor zaten benım dıger doktrum olcerdı hep......ah o hastane ıyı olsaydı ben bırakmazdım fatma hanımı gercekten super bır doktor bence.......tamam haber verırım.......hıc olmadı ne yaparız bılıyormusun doguma kadar devam ederız hospıtal'a dogum anında baskente gdrz......en kotu ıhtımal yanı.....

nıl hanımda ıyı ben gıtmedım ama gıdenler var tanıdıgım hıkmet beyde ıyı ama sezeryancı dıyorlar olmadı onlara devam edersın kayracım......

canım bende fatma hanımın methini duydum yanında dah önce çalışmış hemşire bir akrabamda daha başkalrıda çok methetti ama hastaneyi benimde senin gibi gözüm tutmadı. başkente karar vermiştim.iki sefer ayla hanıma gittim ama memnun kalmadım emel hanımdan randevu zor.faika hanıma gideceğim 14 aralıkta inş.bende önce senin gibi fatma hanıma kontrollere gitsem başkente doğuma diye düşündüm.ama bir arkadaşım kontrollerinin yapıldığı hastanede doğumun daha iyi olur.bütün bilgilerin ellerinde olunca daha iyi dedi.bende kararsızım

sempatik06 zor da olsa emel hanıma 10 aralık için randevu aldım.ayrıca gidince hastaneye odalarına falan bakıp bilgi almaya çalışacağım.sen benden önce gidersen sen de bak yaz. ben de gidince haber veririm.ne kadar erken birine karar verirsek bizim hakkımızda doğuma kadar daha bilgili olur.beğenmeye bilirim diye düşünüyorsan başkasını tülin hanımınkini 1 aylık ertele.nil hanım da evet iyiymiş.ama hastaneyi bilmiyorum.hikmet beye giden 2 arkadaşım var demiştim ya.onlarda hikmet beyin bilakis normal doğuma teşvik ettiğini söylüyorlar.zorda kalırsan sezeryan ol diyormuş.emel hanıma gideyim olmazsa hikmet beye gideceğim.

arkadaşlar lütfen yardım pazar günü nöetçi kadın doğumcu bulabileceğim bir yer varmı konyada..başkentte oluyor dediler aradım yok diyolar..
bu arada bende dr arıyorum selçuklu hikmet karabacak iyi ama hastane yetersiz..başkent dr iyi çok kalabalık ve yardımcı personel çok bilgisiz önüne geleni almışlar..ben merap tıp ali acarı düşünüyorum ne dersiniz..

evet haklısın canım da senın nekadar var doguma?dogru soylemıs arkadasın ufff ya bu kararsızlık bendede var ve uyuyamıyorum gecelerı dusunmekten.....

sarı papatya baskentte varmıs nobetcı doktor ben de bugun gıttım ondan bılıyorum ama takıpte olunmayan hastalar ıcın oyle demıs olabılrler yanı sen o hastaneye gıtmemıssen daha once......yarın da hatta emel hanım nobetcıymıs bılgın olsun.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…