Konya'da Hastane ve Kadın Doğumcu Arıyorum

süpermıs nasıl aldın kayracım yaaa......bende farabı suna hanımdan aldım randevu ama gıdıp gıtmeme konusunda kara veremedım...suna soydemır ıle ılglı bılgısı olan varsa yazarsa sevınırım......
haklısın nekadar erken karar verırsek okadar ıyı gıdınce bana mutlaka yaz olurmu?

bu arada kayra ben bugun gıttım baskente hastamız vardı kadın dogumda yatıyor odalar falan temızdı guzeldı begendım yanı

ben de başkente gitmeyi düşünüyordum.sen kendin mi gördün acaba hastane ve personeldeki olumsuzlukları.açıklar mısın.çünkü yeni aralık 10 a randevu aldım.yazarsan sevinirim.

canım hastanızın doktoru kimmiş memnun kalmış mı doktor ve hastaneden sordun mu.bazıları doğumdan sonra doktorları göremiyoruz diyorlar.

canım hastanızın doktoru kimmiş memnun kalmış mı doktor ve hastaneden sordun mu.bazıları doğumdan sonra doktorları göremiyoruz diyorlar.
hastamızın doktoru emel hanım canım,daha yenı hamıle mıde bulantısı ve bas donmesı sebebıyle yatısı ıstendı oyuzden yattı suan ılgıden memnun yanı......
her doktor ıcın gecerlıdır bence o gorememe sebebı en fazla dogumdan sonra vızıteye cıktıkları zaman goruruz bence bu sorun degıl bosver onemlı olan dogumun ıyı gecmesı.......

başkent hastanesinin başhekim yardımcısına durumu anlatıp aldık randevuyu .suna hanımı5-6 yıl önce gidip doğum yapan var.memnun kalmış ama şuan nasıldır(biliyorsun tülini de çok öven olmuştu)hastane şartları nasıl bilmem.doktorun yanında hastane için de araştırma yap bence.ben yine bişey duyarsam yazarım.bu arada senin kaçıncı hata.ben 28 i bitirdim

evet haklısın canım da senın nekadar var doguma?dogru soylemıs arkadasın ufff ya bu kararsızlık bendede var ve uyuyamıyorum gecelerı dusunmekten.....

sempatik06 ben 21. haftadayım erken belki ama konyada araştırdığım kadarıyla başkent en iyisi doğum için tabi allahtan her şey ne olur bilemeyiz ben tedbirimi alayımda.ilk bebeğim yoruldum araştırmaktan.kafam karışık bide doğursaydık hayırlısıyla ikincide bu kadar pimpirikli olmazssın diyorlar

canım ben ilk ona gittim .kendim test yapmıştım netten falanda okudum dedim heyecanla ilk bebeğin heyecanıyla.bana demez mi eğer internete bakıyorsan internet doğursun bebeğini.ben taza telaş heyecan biraz daha yumuşak tatlı bir uslup beklerdim eşimle kapıda çıktık bir daha düşünmedim bile ne o doktoru ne hastaneyi.başka bir arkadaşımda dedi çok sert biri diye.hastanede de bi garip paramızı veriyoruz sanki minnetle ilgileniyorlar abus çehreler.ama bi arkadaş mehmet mi ismini hatırlamadığım bir erkek dr. söyledi çok memnun kalmış.istersen sorayım onun adını

hastane ıyı,sartlarıda ıyı temız ve personelıde begendım ben ablam amelıyat olmustu ordan bılıyorum...... evımede yakın oldugu ıcın düşünmüştüm ama gıtmeyecegım kararımı verdım......bende 29.haftadayım aynıymısız......

sana katılıyorum canım bende daha once gııtım ona genel kontrol için ıkı kere evet cok sert bır mızacı var ve ınsan rahat olamıyor hanı bıraz guleryuzlu bıraz sıcak olsa tamam dıcem ama degıl....evet bılıyorum mehmet bardakcı ama erkekkkkk maalesef esım cok scak bakmıyor maalesef........sagol canım ılgın ıcın......

arkadşlar emel hanım ve başkent hstanesi için birşey duyarsanız.yazar mısınız.doktorumu değiştirip onu buldum.yorumlarınızı bekliyorum.sempatik06 sen ne yaptın.

arkadşlar emel hanım ve başkent hstanesi için birşey duyarsanız.yazar mısınız.doktorumu değiştirip onu buldum.yorumlarınızı bekliyorum.sempatik06 sen ne yaptın.

canım ben ıptal ettırdım farabıyı gıtmeyecegım,galıba degıstıremeyecegim bu gıdısle.....ayrıca sunu soyleyeyım emel hanımda rapor vermıyormus galıba bılgın olsun bızım hastamız da calısıyordu ıstemıs rapor ama alamamıs.....

canım hastanız işe gitmemek için mi istemiş.bir de kaçıncı haftaydı onunki.ben de şimdi son 8 hafta için belki rapor alıcam.sanırım ona da yok demez.sen hikmet kaabacak a da gitsene.ben emel hanımı beğenmezsem ona gideceğim

evet cok kotu oldugu ıcın ıstemıs neyse canım ben hıkmete beye gıtmem cunku hastane ıyı degıl...ha bırde ben emel hanım ıcın randevu ayarladım ama vazgectım soyleyeyım...araya sıkıstıracaklardı....sonra hanı 7 aylık bır hamıle gecmısımız var ve ne denlı ılgılenır acaba dedıler bak ne yap bılıyıormusun döküm al dosya yanı oncekı doktordan en azından bılgılerınle gıt cunku takıpta olmayınca bastan berı huysuzluk cıkarabılırler...hatta duydum nekadar dogru ama takıpte olmayan hastaysa eger sezeryan falan olunca fazla ucret alıyorlarmıs gıttıgınde sor onu olurmu?gıt bakalım nasıl ılgılenecekmı emel hanım ınsallah ıyı olur canım.....

gidince bakalım ne olacak.sana anlatırım olanları sen tülin hanıa devam edeceksin galiba.hayırlısı bakalım

kayra ben başkentten faika ceylandan randevu aldım.emel hanım dolu dediler aralıkta ocağı açmamışlar.bu iyi gelirse devam etsemmi yoksa emel hanımdan randevu bulabilirsem ona mı gitsem bilmiyorum.14 aralıkta randevum.daha önce aylaya gittim ama frekans sorunu yaşadık.umarım bu sefer değiştirmek zorunda kalmam.anne olmak ne zormuş yaaa.daha şimdiden dertleri başladı sıpanın.Rabbim cümlemizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın.buraya yazın emi bilgilerinizi fikirlerinizi.ben sürekli takip ediyorum.fikirlerinize ihitiyacım oluyo

ben de tülin hanıma gidiyordum ama memnun kalmadım.emel hanımdan randevu aldım 28.haftadayım biraz geç olacak ama memnun kalırsam emel hanıma gideceğim.inşallah herkes için iyi olur.senin daha erkense ve beğenirsen emel hanıma git.hastane de çok iyi.faika ceyalanı beğenmedin mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…