Konya'da Hastane ve Kadın Doğumcu Arıyorum

merhaba arkadaşlar. yeni katıldım aranıza. 4 yıllık evliyim bir yıldır çocuk istiyorum ama olmuyor tüm tahlillerimiz temiz Allaha şükür. bende başkentte Emel hanımın hastasıyım memnunum çok tatlı bi doktor tavsiye edebilirim. Daha önce hospıtılda Tülin hanıma gidiyodum klomen ve progestan tedavisine başlamıştım ama karaciğerimde büyüme yaptı kesmek zorunda kaldım. Şimdi Emel hanım beni rahim filmine gönderdi ama korkudan gidemiyorum.Başkent hastanesinde rahim filmi çektiren var mı? Lütfen bana yardımcı olun çok huzursuzum. Hastanenin teknolojisi nasıl acaba bilen var mı? hangi doktor yapıyor bu işi öğrenmek istiyorum. Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin.

slm canım oncelıkle allah yardımcın olsun en kısa zamanda gondersın melegını sana.rahım fılmını mutlaka cektırmen lazım cok onemlı cunlku rahımde sekıl bozuklugu perde vs varsa bebek tutunamıyo zaten.ben baskente hıc gıtmedım canım o yuzden teknolojızı hakkında hıc bı fıkrım yok ama rahım fılmı cok korkulacak bısey degıl ısterse anestezı ıle de cektırebılırsınopuyorumnanaktan

Sevgili angeeeeI87, öncelikle Allah beratını sana bağışlasın sağlıkla büyüt. Cevabın için teşekkürederim. Mecbur gidicem artık öyle görünüyo. Her klınikte farklı teknoloji ile yapılıyomuş da o yüzden merak ediyorum başkentte nasıl diye. Ama olsun bi melek sahibi olmaya değer çekilen zorluklar öyle değil mi? Sevgiyle kal.

merhaba kızlar.ben eurofertilde tedavi görerek hamile kaldım çok şükür.ancak orada devam etmek olmuyor çünkü doğum yapılmıyor.o yüzden bi dr bulmam lazım.doğuma kadar takip edecek bi dr.araştırmalarıma göre hospitalda tülin hanıma iyi diyolar.ne dersiniz?ya da sizin başka öneriniz var mı?sevgiler...

Merhaba ''Bebişim'' hayırlı olsun bebişin sağlıkla kucağına alırsın inş.Tülin hanıma gittim ben ablam da gitti pek memnun kaldık diyemem ablam kist tedavisi görüyordu. kist tamamen bitmiş erimiş dedi bir hafta sonra ablamı kist patlamasıyla hastaneye kaldırdık. Başkenti öneririm yeni doğan ünitesi de güzel temiz nezih hemşireler doktorlar son derece ilgili. sağlıcakla...

konyalı hamişler nerdesiniz doktorlarımız hakkında düşüncelerimizi deneyimlerimizi paylaşsak burası çok geri kalmış

Merhaba arkadaşlar,
Bende selçuklu hastanesinde Nil hanıma gdiyorum,doktorumdan memnunum ama çok kalabalık oluyor ama yinede ilgileniyor sağolsun.
Fakat hastane hakkında endişelerim var.
Selçuklu hastanesinde doğum yapan arkadaşlar yaşadıklarını ve görüşlerini paylaşırsa çok memnun olurum.

bunu daha öncede yazmıştım.orada doğum yapma derim.ben orada doğum yaptım.doğum yaptıktan 3 gün sonra çok kötü ateşlendim.hemen selçokluya acile gittik.cumartesi akşamüstüydü.doktor yok dediler.güler altıntepeydi benim doktorum çağırabilirmisiniz dedik.çağıramayız belki istanbulda olabilir dediler.başka kadındoğumcuyada ulaşamayız dediler.ama ben okadar kötüyümki ateşten titremekten ayaklarımın üzerine basamıyorum iki kolumdan tutarak ayakta durduruyorlar.sonra yanındaki büyükşehire gittik.bir doktor geldi ateşimi ölçtü.sonra bunu bir kadındoğumcunun görmesi lazım,bizde doğum yapmadığınızdan biz çağıramayız siz selçukluya geri gidin dediler.geri gittik orada bir doktor vardı,şimdi kimi çağırcaz diye dalga geçiyor birde.neyse sonra devlet hastanesne gittik orada yine kadın doğumcu değil de başka doktor baktı.neyse ateşim düştü.o gün iyileştim biraz.2 gün sonra çocuk için selçukluya kontrole gitmiştik sıra beklerken benim kanamam oldu.öyle bir kanamaki resmen boşaldı.güler altıntepe baktı,enfeksiyon geçiriyormuşum.belkide içimi temizlemedi doğru düzgün .zaten sezaryenim 5 dk sürmüştü.ameliyata aldılar ameliyatım 1 saat sürmüş annem krizler geçirmiş.ameliyatımın sonuna doğru tıptan çolakoğlu gelmiş.artık ne olduysa ameliyatta bir uyandım ambulansla tıpa götürülüyorum.oradada kürtaj falan yaptılar ameliyatta birde bir yerim zedelenmiş.oranın kanını durdurmak için pansuman filan yaptılar.kanımda 5e düşmüş.kan verdiler.neyse 2 gün yatıp çıktım perişan oldum.belki ilk acile gittiğimde selçukluda doktor gelse baksalar bu kadar kötü olmayacaktım.yani doğumdan sonra gece vakti falan birşey olsa selçukluda doktor bulabileceğinizin garantisi yok.zaten herkesi sezaryene alıyorlar.benim doğum yaptığım gün 13 kişi doğum yapmıştı 12si sezaryendi.selçukluyu kimseye tavsiye etmiyorum

benim kontrollerimi de Nil hanım yaptı..çokta memenundum ben doktorumdan erken doğum olmasaydı nil hanımda yapacaktım doğumu mu....evet hastane biraz kalabalık ama doktorum iyi olunca katlanıyordum mecburen...
gelinimiz 4 yıl önce nil hanımda doğum yaptı çokta memnun kaldı....tabii o zaman daha iyiyidi hastane..

tercih senin kızılcık
hastaneden memnun olanlarda var olmayanlarda..sen kafanı hiç karıştırma bence...

merhaba arkadaşlar,

konyada tedavi görmek istiyorum ama dr. karar veremedim bir türlü Başkent üniv.Ayla Üçkuyu dediler birde ali acar öneriyolar bu dr. tedavi gören oldumu acaba

arakadaşlar bende 23 haftalaık hamileyim bundan 3 hafta önce kanamam oldu.ben hikemt beyin hastasıydım daha önce bi düşüğüm oldu hatta.ama hikmet beyi aradım cts akşamdı pzts gel dedi bana bizde apar topar başkenete gittik orda her hafta değişen bi nöbetçi kadın doğumcu oluyomuş aradılar geldi erzat beydi benim gittiğim hafta 3 gece hastanede yatırdılar kanamam ööle durdu.şimdi hikmet beyi bıraktım erzat beye gidiyorum hem hastane daha temiz ve güzel hem yeni doğan yoğun bakımı varmış başkenti çok beğendim bütün drları da ayrı iyiymiş ne de olsa üniversite hastanesi tavsiye ederim

ben başkentte doğum yaptım ayla hanımda...harika bir hastane...bende tavsiye ederim...
biraz pahalı ama sağlığımız herşeyden önemli....

herkese iyi akşamlar arkadaşlar....ya ben meram tıpta Hüseyin GÖRKEMLİ hocanın ismini duydumm...ne dersiniz gideyim mi???daha önce ona giden var mı???olumlu yada olumsuz bişeyler öğrenmek istiyorum...bu çok önemli benim için...

arkadaşlar günaydın....hüseyin görkemli mi emel hanımmı..bana biraz yardımcı olursanız çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…