- Konu Sahibi ugurnuriye
-
merhaba arkadaşlar. yeni katıldım aranıza. 4 yıllık evliyim bir yıldır çocuk istiyorum ama olmuyor tüm tahlillerimiz temiz Allaha şükür. bende başkentte Emel hanımın hastasıyım memnunum çok tatlı bi doktor tavsiye edebilirim. Daha önce hospıtılda Tülin hanıma gidiyodum klomen ve progestan tedavisine başlamıştım ama karaciğerimde büyüme yaptı kesmek zorunda kaldım. Şimdi Emel hanım beni rahim filmine gönderdi ama korkudan gidemiyorum.Başkent hastanesinde rahim filmi çektiren var mı? Lütfen bana yardımcı olun çok huzursuzum. Hastanenin teknolojisi nasıl acaba bilen var mı? hangi doktor yapıyor bu işi öğrenmek istiyorum. Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin.
benim kontrollerimi de Nil hanım yaptı..çokta memenundum ben doktorumdan erken doğum olmasaydı nil hanımda yapacaktım doğumu mu....evet hastane biraz kalabalık ama doktorum iyi olunca katlanıyordum mecburen...
gelinimiz 4 yıl önce nil hanımda doğum yaptı çokta memnun kaldı....tabii o zaman daha iyiyidi hastane..
tercih senin kızılcık
hastaneden memnun olanlarda var olmayanlarda..sen kafanı hiç karıştırma bence...[/QUOT
nil hanım iyi bir doktor olabilir.onda rahat bir doğum yapabilirsin de allah korusun hadi gelininizin doğumdan sonra bir rahatsızlığı olsaydı.benim oldu ve hastane ilgilenmedi bile.bu ihtimalide düşünmek lazım.
benim kontrollerimi de Nil hanım yaptı..çokta memenundum ben doktorumdan erken doğum olmasaydı nil hanımda yapacaktım doğumu mu....evet hastane biraz kalabalık ama doktorum iyi olunca katlanıyordum mecburen...
gelinimiz 4 yıl önce nil hanımda doğum yaptı çokta memnun kaldı....tabii o zaman daha iyiyidi hastane..
tercih senin kızılcık
hastaneden memnun olanlarda var olmayanlarda..sen kafanı hiç karıştırma bence...[/QUOT
nil hanım iyi bir doktor olabilir.onda rahat bir doğum yapabilirsin de allah korusun hadi gelininizin doğumdan sonra bir rahatsızlığı olsaydı.benim oldu ve hastane ilgilenmedi bile.bu ihtimalide düşünmek lazım.
canım gelinimiz 4 yıl önce doğum yaptı ve hastane o zaman çok iyiyidi ve çok ilgiliydi..
şimdi olsa ilgilenmezler diye düşünüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?