- Konu Sahibi ugurnuriye
-
sarı papatya baskentte varmıs nobetcı doktor ben de bugun gıttım ondan bılıyorum ama takıpte olunmayan hastalar ıcın oyle demıs olabılrler yanı sen o hastaneye gıtmemıssen daha once......yarın da hatta emel hanım nobetcıymıs bılgın olsun.....
ben de başkente gitmeyi düşünüyordum.sen kendin mi gördün acaba hastane ve personeldeki olumsuzlukları.açıklar mısın.çünkü yeni aralık 10 a randevu aldım.yazarsan sevinirim.
ben de tülin hanıma gidiyordum ama memnun kalmadım.emel hanımdan randevu aldım 28.haftadayım biraz geç olacak ama memnun kalırsam emel hanıma gideceğim.inşallah herkes için iyi olur.senin daha erkense ve beğenirsen emel hanıma git.hastane de çok iyi.faika ceyalanı beğenmedin mi.
canım evet eminim yardımcı personel bilgisiz ama doktorlar ve hastane çok donanımlı..sen kararını vermiş randevuda almışsın git bakalım yorumlarınıda yaz buraya..selçuklu hikmet bey nasıl sence?
haftaya kontrolum kayracım zaten cok soru sorarım ben onemlı olan onun cevap vermesı zaten......onun dıısnda bırde yogunluk olmasa ıyı dıcem ama ıste yogunlukm var aslında sekreterı olsam ben az hasta alırım yanı kapasıte dısına cıkmam herkesle rahat rahat ılgılenmek adına ve daha verımlı olmak adına ama ıste onu yapamıyorlar hata da orda bence.....umarım pişman olmazsın.kontrolün ne zaman.en azından gittiğinde merak ettiklerini ve kafana takılanları sormaya çalış
tüh daha yeni görüyorum mesajını o gün ağrım vardı bakamadım akşam buraya..
bu arada bende doktor bulamadım henüz kafam karışık..acaba başkentte ikili tarama için ne kadar ücret alınıyor??[/QUOTE[/B]
baskentı bılmıyorum ama ben vakıfta yaptırmıstım 65 tl vermıstk.....
süpermıs nasıl aldın kayracım yaaa......bende farabı suna hanımdan aldım randevu ama gıdıp gıtmeme konusunda kara veremedım...suna soydemır ıle ılglı bılgısı olan varsa yazarsa sevınırım......
haklısın nekadar erken karar verırsek okadar ıyı gıdınce bana mutlaka yaz olurmu?
canım cok uzuldum gecmıs olsun oncelıkle allahım ınsallah saglıklı bır bebek nasıp eder tekrar......mehmet bey evet cok ıyıymıs duydum ama ıste esım pek erkek doktordan yana degıl bırde bastan berı kontrolum olsaydı ona sorun olmazdı suan 29 haftalıgız ve bu saatten sonra degıstırme konusunda kararsız kaldım kı bu ıkıncı doktorum suan hospıtale devam edecegım mantıklı dusundukten sonra zor da olsa karar verdım allahım pısman etmesın ınsalllah.....mrb cnm sen belkıde şimdiye kadar doktorunu seçmişsindir ama farabı hakkında bildiklerimi soyluyeyeım dedım belkı yardımcı olurum şuan hamile değilim ama temmuz ayında bebegımın kalbı durdugu ıcın bebegım alındı ılcede yaşadıgım için ılk basta konyaya gıtmemiştim sonra test zamanı falan geldı dıye kontrol amaçlı once baskentten randevu aldım (10 gun sonraya verdıler) ertesı gun arayıp emel hanım tatıle cıkacak 1ay sonrasına randevu verelım deyınce bende kızdım farabıyı aradım ertesı gune randevu aldım ılkkez gıttıgım ıcınde hıcbır doktor hakkında bılgım yoktu rastgele mehmet beye verdıler çok guleryuzlu karşıladı bızı tabı ultrosana baktıktan sonra acı gercekle karşılaştık kendısı buyuk moral verdı hemen alınması gerektıgını soyledı ben amelıyathanenenın boşalmasını beklerken kac defa geldı acıklama yaptı kürtajdan sonrada geldı hep moral verıcı konuştu 1 hafta sonra kontrole gıttıgımızde bıle hemen tanıdı eşime karşıda yıne gayet sıcaktı tek yaşadııgım olumsuzluk kurtajda amelıyathane doluydu boşalana kadar yatak olmadıgı ıcın dogumhanede bekledım herkes dogumu beklerken ben aldırmak ıcın beklıyodumhastabakıcılarda cok ılgılıydı ben agldıkca gelıp moral verıyorlardı ordakı kadınlardanda suna hanım hakkında ılgısız ters bırı oldugunu duydum tum olumsuzluklara ragmen mehmet beyden ben memnun kaldım umarım yardımıcı olmuşumdur hayırlı doğumlar şimdiden
arkadaşlar doktora gittiğinizde genel ve temel olarak neler soruyorsunuz bebeğiniz ve kendiniz hakkında?
emel hanımı merak eden arkadaşlara yazarım demiştim.bugün randevum vardı gittim.memnun kaldım.ilgiliydi.merak ettiğim tüm şeyleri ben sormadan anlattı.ulturasonda ayrıntılı baktı.normal doğum olursa o gün nöbetçi değilse olamayacağını söyledi.daha önceden biliyordum zaten.ama en azından baştan uyardı.vaktinde randevuya girebildim.kısacası memnun kaldım.geçmek isteyenler çok geç olmadan değiştirebilir.ayrıca ordaki hastalarla da konuştum memnun olduklarını ve hastanenin temiz olduğunu söylediler.
gecmıs olsun canım yaaaa baskente gıt yada farabıye gıt yada doktorun nerdeydı senın takıbınde oldugun doktora gıt ona haber verırler zaten gunduz gıdersen gecmıs olsun tekrarhanımlar yardım..
ben akşam düştüm akşamdan beride belim ve karnım ağrıyor..
nereye gitsem hemen ultrasona girebileceğim biyer varmı acil desemm..
muayenehaneler akşam gel diyor...
senın adına sevındım kayracım......memnun kaldıgına yanı.....bızımde dun vardı kontrolumuz hospıtaldakı dıger kadın dogumcu ayrılmıs......tulın hanım herzamankı gıbı yogundu.....ama bayagı uzun konustuk bız ıletısımımız cok sukur ıyı......bende yogunluktan sıkayetcıydım bılıyorsun bırde duyduklarım ustune cabası oldu ama alaha sukur suan ıyı gııdyoruz...esımle gıttık dun ortalık karıstı sıkayet ettı cok yogun bı cozum bulun cok beklıyoruz dıye yonetım olarak bı cozum bulamamıslar....bırde dıger doktor cıkınca acılen doktor arıyorlarmıs yanı oyle dedıler......ınsallah hep ıyı gıder de pısman olmam...esım dunku olayı gorunce degıstırelım dedı ama ıste basknet olursa degıstırırım dedım orda asıstanlar cok gırıyormus doguma olmaz dedı ondan ortak kararı veremedık....oldu da acıl bır durum olursa olmazsa farabıde yaptırırız dogumu dedı bakalım neler olcak...sımdılık memnunıyet onemlı oyle gıdıyor hayırlısı olsun hakkımızda......ıkna edebılseydım eger esımı bende degıstırcektım ama olmadı vardır bunda bır hayır dıyorum......allahım sorunsuzca kurtulmamızı nasıp etysın ınsallah.....
canım ben oda yaptım kızıma ayrıyetten bıkac ay yanımızda ıdare edecegımız kucuk bır besık aldık.....ama dedıgın yatakları nerden bulabılırsın tam bılmıyorum ama realın orda caaploonba magazası var ıstersen bak oraya bırde nalcacıdakı kulenın karısındakı bebek magazalarına bakmadıysan oralar var......canım karar senin tabi yine.eğer tülin hanımla sorunun yoksa istediklerini onda bulabiliyorsan değiştirme.biliyorsun ben memnun değildim.emel hanım da herşey dakik.randevu saatin kaçsa onda alıyor.ayrıca çok ilgiliydi.her ayrıntı önemli onun için.hastaları da öyle diyor.hastane de iyiydi.bilemiyorum ben meemnun kaldım.sen de kimde rahatsan orda kal.bir de sana yatak aldın mı diye sorayım.ben aradım ama istediğimi bulamadım.sallanan asansörlü ve çekmeceleriçok aşağıda olmayan arıyorum.bildiğin yer var mı
gecmıs olsun canım yaaaa baskente gıt yada farabıye gıt yada doktorun nerdeydı senın takıbınde oldugun doktora gıt ona haber verırler zaten gunduz gıdersen gecmıs olsun tekrar
canım ben oda yaptım kızıma ayrıyetten bıkac ay yanımızda ıdare edecegımız kucuk bır besık aldık.....ama dedıgın yatakları nerden bulabılırsın tam bılmıyorum ama realın orda caaploonba magazası var ıstersen bak oraya bırde nalcacıdakı kulenın karısındakı bebek magazalarına bakmadıysan oralar var......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?