- Konu Sahibi ugurnuriye
-
emekli sandığından ne kadar ücret alınıyor bilmiyorum ama ben ssk lıyım muayene 10 ytl.
testlerdende para almıyorlar.özel oda günlük 75 ytl.
ben çok memnunum.sadece kadın doğuma değil diğer doktorlarada gittim selçukluda gayetti ilgili iyi doktorlardı..
merhaba arkadaşlar. ben konyada öğretmenlik yapmaktayım.bir yıllık evliyim.19 haftalık bebeğimi kaybettim.akademi hastanesine gidiyorum.akşam saatlerinde suyum gelmişti.biz de akademiye gittik.doktor yoktu.telefonda yapacak birşey yok tıp a gidin dedi.ve orda bebeğimi aldılar. istanbulda bir doktora gittim o servikal yetmezlik olabilir dedi.ama tam muayene etmedi.
konyada anıt hastanesinde naciye hanıma gittim o bir yıl ara ver hamile kalmadan 1 ay önce gel dedi dedi.
ya ben emin olamıyorum
naciye hanım servikal yetmezlik yok gibi gözüküyor ama aletlerle inceleriz geldiğinde dei
sizce nasıl bir doktor yani ben bir daha böyle birşey yaşamak istemiyorum bildiğiniz iyi bir doktor varmı özellikle bu k onuda
tkaplan doğum yaptıktan sonrada yazarmısın doğum hane nasıl aileler gelebiliyormu ilgileniyorlarmı çünkü bende bir doktorda başalayıp sonuna kadar onda devam etmek istiyorum cevap yazdığın içnde teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?