Konya'da Hastane ve Kadın Doğumcu Arıyorum

aşkitom doğum ücretleri ne kadar selçuklu da.ssklı için.bilgi verirsen sevinirim

evet misticrıver cok memnunun dr.dan allah razı olsun. sımdılık dogum normal gorunuyor bı aksılık cıkmassa normal dogum ıstıyorum bende dr.da.

merhaba arkadaslar;
benim turkiyede doktorum guler altintepeydi. 2,5 aylikken gitmistim enson. ama sonrasinda yurtdisina cikmam gerekti gidemedim. ama donuste subatin ilk haftasi ona gitmeyi dusunuyorum.sonrasinda da hep turkiyede kalacagim yani dogumu turkiyede yapacagim. ama foruma baktim da olumlu cok mesaj yok gibi. dediginiz gibi cok kalabalik biraz hizli davraniyor ama gittigimde bana baya bir rahatlatici gelmisti. simdi kararsiz kaldim..

merhaba arkadaşlar. ben konyada öğretmenlik yapmaktayım.bir yıllık evliyim.19 haftalık bebeğimi kaybettim.akademi hastanesine gidiyorum.akşam saatlerinde suyum gelmişti.biz de akademiye gittik.doktor yoktu.telefonda yapacak birşey yok tıp a gidin dedi.ve orda bebeğimi aldılar. istanbulda bir doktora gittim o servikal yetmezlik olabilir dedi.ama tam muayene etmedi.
konyada anıt hastanesinde naciye hanıma gittim o bir yıl ara ver hamile kalmadan 1 ay önce gel dedi dedi.
ya ben emin olamıyorum
naciye hanım servikal yetmezlik yok gibi gözüküyor ama aletlerle inceleriz geldiğinde dei
sizce nasıl bir doktor yani ben bir daha böyle birşey yaşamak istemiyorum bildiğiniz iyi bir doktor varmı özellikle bu k onuda

merhaba arkadaşım.öncelikle geçmiş olsun.rabbim bi daha yaşatmasın.ben naciye hanıma nisan ayından beri gidiyorum.şuan da 31 haftalık hamileyim ve yaradan nasip ederse doğumumuda onda yapacağım.ben çok memnunum ama senin problemin ile ilgili hiçbir yorum yapamayacağım.

arkadaşlar sayfamız çok gerilere düşmüştü bulamıyordum uzun zamandır bugün görünce sevindim. ben belediyeden nihal hanıma gidiyordum ama değiştirdim.yeniden selçukludan nil hanıma döndüm. hastanede yatan doğum yapmış kişilerle konuştum. kadın doğum servisini gezdim herşey iyiydi ve herkes memnun. ve sonunda orada karar kıldım.arkadaşımın ablası 2 haftada önce nil hanımda doğum yaptı erken doğumdu ve herşeyi iyi olunca ben de orayı seçtim İnşallah hepimiz için herşey iyi olur. sevgilerle......bu arada küçük meleğim,prensesim 22 haftalık oldu.

selçukludan güler hanımın çok yoğun olduğunu ve çabuk muayene ettiğini söylüyorlar. ama ben nil hanımda o durumu görmedim. ben randevumdan 40 dk sonra girdim muayeneye çünkü doğum varmış doktor gitmek zorunda kalmış. geçikmiş işler. buna rağmen nil hanım itina ile muayene etti. muhabbet etti. benden sonra bekleyen birçok hastası vardı acele edip bitirmeye uğraşabilirdi ama yapmadı ben de çok memnun kaldım bu durumdan.çünkü önceki doktorum araya doğum girince panikten 2 dkda muayene ediyordu.Ayrıca geçenlerde kon tv de konuşuyordu. özellikle tüp bebek konusunda bilgiler veriyordu. demek bilgili bir doktor ki uluslararası yayın yapan tv onu çağırmış. bildirmek istedim.

merhaba arkadaşlar bende 1 yıldır konyalıyım eşimin görevi için buraya yerleştik. ben de uzun zamandır bebek istiyorum ama olmuyor birkaç dr.a gittim ama hoşlanmadım şuanda Ali Acar'a gidiyorum. bana çok güven veriyor henüz 1 ay oldu ama gerçekten çok merhametli ve iyi bir insan tek dezavantajı çok bekliorsunuz muayenede.

slm kızlar. ben başkente gidiyorum emel hanıma. ayla hanım da ilgileniyor sağolsun gerektiğinde. çok olumsuz şeyler yazılmıştı başkent hakkında ve çok korkarak gittim oraya ama şimdi çok memnunum. sanırım bu hastane konusu hastadan hastaya değişiyor. herkesin bi beklentisi oluyor ve onu göremeyince de olumsuz eleştiri yapabiliyor doğal olarak. herkes kendisi tecrübe ederek daha iyi karar veriyor bence. inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize.
bu arada ben de alışveriş konusunda ne yaptığınızı merak ediyorum. sanırım hepimiz aynı mağazalara gitişizdir. dastini ve erkanlar bebe burada en çok beğenilen yerler. ben sadece dastiniyi gezebildim biraz.iyiydi ama sizlerin de bildiği farklı yerler varsa önerilerinizi bekliyorum. ben bebeklerime sepet almayı düşünüyorum yer sorunundan dolayı. küçük beşiklerden ama oralardakileri pek beğenmedim.internette çok güzelleri var ama görüntü güzel. bakıp görüp almak gibi olmuyor güvenemiyor insan. işte böyle, tecrübelerimzi paylaşalım inş.

arkadaşalar bu arada hastanede yattım dün. akdeniz anemisi hastası olduğum için hemoglobin seviyem 7,5 olmuştu. bir de idrarımda mikroorganizma çıktı.serum ve kan yedim. bir gece selçukluda kaldm. hatane ana baba günü sanki devlet hastanesi. öyle bir moralim bozuldu. yaklşık 18 saat yattım doğru düzgün temizlik yapılmadı. oda yok dediler 3 kişilik odada kalmak zorundaydım. doğuma gelsem ne olacaktı dedim. sizi alamayacaktık başka hastaneye gönderecektik dediler. çok berbat 2 gün geçirdim. hastaneyi değiştirmek istiyorum. nil hanıma gidiyorum. ama doktordan memnun olduğum için de değiştirme konusunda karar veremiyorum. yani düne kadar hiç değiştirmeyi düşünmemiştim 1 gece kalınca hemen değiştirmek istedim.

Konya'da Vakıf Hastanesi'nde Fatma Çetiner'i tavsiye ederim.Bilgisi çok iyi ve her sorunuza cevap veriyor yakından ilgileniyor.

Selam arkadaşlar
ben pko hastasıyım ve başkentte ayla hanıma gidiyorum. evet randevu almak biraz zaman almıştı ama kesinlikle değer diyebilirim. başkent bir araştırma hastanesi ve her detay inceleniyor. yoğunluk olmasına rağmen ilgi çok güzel. ayrıca doktora her gidişinizde sorunlarınızı tekrarlamıyorsunuz. doktorun elinde sizin bir dosyanız oluyor ve siz içeri girmeden önce dosyadaki kayıtları okuyup sizin propleminizi bilerek yaklaşıyor. bütün tetkikleriniz yapılmadan teşhis koyulmuyor.

Daha önce
akademi, büyükşehir belediye sağlık, nakiboğlu, kızılay hastanelerinde çok zaman kaybeden biri olarak yazıyorum. sağlıcakla..

Arkadaşlar ben de Konyalıyım ve ben Nakiboğlunda yaptım. Dr. Suna Soydemir doktorum. Açıkcası doktorumu tavsiye ederim. Bilgisi ve dinlemesi güzel. Hastanede kötü değildi ama sanırım özelde olsa halkımız titizlik konusunda titiz davranmıyor. Nakiboğlunda eğer boş oda varsa boş oda veriyorlar yoksa normal oda. Yani ekstra bi ücreti yok. Refakatçi olabiliyo tabi hatta ben annem ve eşimle kaldık. Fiyatlarda uygundu bence!!! Bu arada Konyalı arkadaşlarım daha yakın tanışsak güzel olmazmı??? Hangi topiclerde takılıyorsunuz şöle konyalılar olarak bi yerde toplansak????

inşallah yazarım.ben şuan 36+3 günlüğüm ve 2 gün önce kasık ağrısı şikayeti ile gittim.ayrıca kusma da vardı.1 cm açıklık ve 5 dk ya bi sancılaım vardı.çok ii ilgilendiler.çokta temiz.benim oğlum çok bekleyeek gbi durmuyor.inşalah ucağımızada hayırlısı ile alırız.

Merhaba arkadaşlar,aranıza yeni katıldım,12 haftalık hamileymişim,hamileymişim diyorum çünkü akademi hastanesinde şükriye hanıma 2 defa muayene olmama karşılık ne kadarlık olduğunu öğrenemedim,ve bugün Dr.Faruk Sükan hastanesine gittim sadece merak amaçlı ve saolsunlar 12 haftalık olduğunu söylediler.Ailece ne kadarlık hamile olduğum tahmini yürütmekten başımız dönmüştü :bbo:. Ortamı sevmediğim ve oradaki kadınların doğumlarını dinlediğim için korktum ve iyi bir hastane ve doktor arayışına girdim.
Bi arkadaşım başkent hastanesinde doğum yapmıştı 4 yıl önce ve çok memnundu,bidaha olursa yine orda doğururum diyor.Bu nedenle bende başkenti istiyordum ama burda yazılanları okuyunca ordan da korktum.Hala üstümdeki çekingenliği atamadığım için erkek doktora muayene olamıyorum
Yalnız bir korkumda şu; özel hastanelerde küvöz yetersizliği nedeniyle doğum sonrası bebeği Faruk Sükana sevk ediyorlarmış ve özelden gelindiği için anneye de yatak vermiyorlarmış.Bu konu hakkında bir bilginiz var mı ?

slm kızlar bende tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum nasıpse gelecek hafta doktora gitmeyi düşünüyorum ama hangi doktora gidecegime karar veremedim lütfen bana yardımcı olurmusunuz aslında mehmet çolakogluna gitmeyi düşünüyordum ama hiç birinci sayfadan beri okudum konuyu ve hiç kimse çolakogluna gitmemiş vede yorum yapmamış galiba mehmet çolakoglu hakkında bilgisi olan varsa yazsın buraya lütfen

başkent hastanesi bir üniversite hastanesi bir araştırma hastanesi ve doktorları çok iyi özellikle ayla hanım süper bi doktor. ben infertilite tedavisi görüyorum ve aşılama yaptırcam hastaneye ve doktoruma güveniyorum. teknik imkanlar bir çok özel hastaneyle kıyaslanamayacak kadar iyi.. ben başkenti tavsiye ederim.

Kızlar 4 nisana hikmet karabacaktan randevu aldım, iyi bir doktormu acaba, muayene olna varmı aranızda?
Birde Konyada bebek mağazaları nerelerde var, ilçeden gelicem çok fazla bilmiyorum, hesaplı yerleri söylerseniz memnun olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…