- Konu Sahibi ugurnuriye
-
mrb arkadaşlarr..ilk kez yazıyorumm
bebeğim 2 gün sonra 8 haftalık olacak:)
hamilelik öncesi dönemde burda yazılanları da okuyarak anıt hastanesi / naciye hanım'a
karar vermiştim. Tatlı dilli ve bilgili bir bayan ,hastanın dilinden anlıyor ve güzel kelimelerle moral veriyor ama her yerde olan yoğunluk orda da var..dışarıda onlarca hastası beklediği için çok fazla vakit ayıramıyor ama gerekenleri hızlı bir şekilde yapıyor eli çok pratik.Bazı hastalar içerde çok kalıyor zannedersem problemli olanlar, benim herhangi bir şikayetim olmadığı için rutin kontroller kısa sürdü.
Randevuyu 2-3 hafta sonraya veriyolar ama randevulu hastanın olmadığı saatlerde giriş yaptırıp muayene olabiliyosunuz. 10 gün içindeki kontrollerde ise giriş yaptırmadan hemşireye isim yazdırıyosunuz sıra gelince çağırıyor.
Ayrıca doğumda da normal doğuma önem veriyormuş, doğum yaptıranlar memnunuz diyor.
tkaplan sen de onda yaptırdın sanırım nasıldı doktor ve doğum ünitesi falan hijyenik miydi?
bu arada naciye hanımın doğumda olduğu bir gün diğer dr. fatma hanıma girmiştim kesinlikle tavsiye etmiyorummm..zaten bekleyen hastaların %80 i naciye hanımın hastası oluyor.
Bir de gebelik kesesini 5 haftalıkken gördük, kalp atışı için tekrar gitmem gerekiyordu ama işyerinden izin alıp gidemiyorum
sizce bir problem varmıdır, boş olsa şimdiye bi belirtim olurmuyduu? 11-14. haftalar arası 2 li test için gitmeyi düşünüyorum çok mu geç olur..
bir de tecrübelerini paylaşan herkese teşekkürler böyle forumlar da olmasa 9 ayı deneme yanılma yoluyla dr. bulucaz diye geçirirdik heralde
evet canım bunları bende duydum fakat benim durumum farklı.canım başkent hastanesi ve emel hanıma zaten iyi diyorlar ama ordaki sorun şu ki doğuma kendi doktorun girmeyebilir o gün kim denk gelirse o giriyormuş
evet canım bunları bende duydum fakat benim durumum farklı.
eğer bebek erken gelmeye kalmazsa zaten sezeryan olacağı için doğum gününü doktor belirleyecek ve kendi yapacak inşallah.
hastane yönetiminin çok sıkı olduğunuda duydum.mesela doğum anında bile refakatçi hariç babayı bile almıyorlar diye duydum.özel hastanelerde doğum kapısında istersen 10 kişi bekle doğum sonrasında odada isterse 10 kişi olsun kimse bişi demiyor fakat bu iyimi kötümü görceli..
benim ilk doğumumda gelen misafirlerin çokluğu ve gitmek bilmeyilşleri bizi biraz zorlamıştı.
şimdi doktor iyi olsunda gerisi çok önemli değil diyorum.hayırlısı olsun..
arkadaşlar merhaba 9 aylık bir kızım var bana önere bileceğiniz bir çocuk doktoru varmı yardımlarınızı bekliyorum
arkadaşlar merhaba 9 aylık bir kızım var bana önere bileceğiniz bir çocuk doktoru varmı yardımlarınızı bekliyorum
kızlar ben erken doğum yaptığım için mecburen doğumevinde yaptım...
10 gün kaldık ama o 10 gün kafayı yicektim artık...
ne adam gibi temizlik yapıyolar, ne doğru dürüst yemek veriyolar...
kızımı zaten saatli emziriyodum doğru dürüst göremiyodum...
dr umu doğumdan sonra hiç görmedim..
ikinci doğumum ve sık gebelik olduğu için normal dikiş attılar pansuman yaparken dikişimin üzerini yapıştırmışlar dikişim sızladı durdu...
defalarca bunda bişi var çok acıyo dememe rağmen açıp bakmadılar...
ameliyatta ısrarla genel anestezi istedim fakat spinal yaptılar...
yani anlayacağınız çok kötü günler geçirdim...
Allaha çok şükür kızımın durumu çok iyiydi de erken taburcu olduk...
evet canım ama başka yerde boş küvez yoktu...
kızımın da doğumdan sonra küveze girmesi gerekiyodu...31. haftamda ydım çünkü henüz..
neyse kızım çok sağlıklı ya Allaha şükür gerisi geride kaldı...
mrb arkadaşlarr..ilk kez yazıyorumm
bebeğim 2 gün sonra 8 haftalık olacak:)
hamilelik öncesi dönemde burda yazılanları da okuyarak anıt hastanesi / naciye hanım'a
karar vermiştim. Tatlı dilli ve bilgili bir bayan ,hastanın dilinden anlıyor ve güzel kelimelerle moral veriyor ama her yerde olan yoğunluk orda da var..dışarıda onlarca hastası beklediği için çok fazla vakit ayıramıyor ama gerekenleri hızlı bir şekilde yapıyor eli çok pratik.Bazı hastalar içerde çok kalıyor zannedersem problemli olanlar, benim herhangi bir şikayetim olmadığı için rutin kontroller kısa sürdü.
Randevuyu 2-3 hafta sonraya veriyolar ama randevulu hastanın olmadığı saatlerde giriş yaptırıp muayene olabiliyosunuz. 10 gün içindeki kontrollerde ise giriş yaptırmadan hemşireye isim yazdırıyosunuz sıra gelince çağırıyor.
Ayrıca doğumda da normal doğuma önem veriyormuş, doğum yaptıranlar memnunuz diyor.
tkaplan sen de onda yaptırdın sanırım nasıldı doktor ve doğum ünitesi falan hijyenik miydi?
Bir de gebelik kesesini 5 haftalıkken gördük, kalp atışı için tekrar gitmem gerekiyordu ama işyerinden izin alıp gidemiyorum
sizce bir problem varmıdır, boş olsa şimdiye bi belirtim olurmuyduu? 11-14. haftalar arası 2 li test için gitmeyi düşünüyorum çok mu geç olur..
bir de tecrübelerini paylaşan herkese teşekkürler böyle forumlar da olmasa 9 ayı deneme yanılma yoluyla dr. bulucaz diye geçirirdik heralde
canım doktorun kimdi?benim doktorumda doğumeinin doktoru maalesef ben dışardan özeline gidiyorum.kime sorsam doğumevini sakınn diyor.ne yapmam gerekiyor bir türlü karar veremedim.doğum için hangi hastaneyi önerirsiniz bana arkadaşlar.doktorumda doğumumda aynı hastanede olsun istiyorumbenneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?