Konya'da Hastane ve Kadın Doğumcu Arıyorum

mrb arkadaşlarr..ilk kez yazıyorumm
bebeğim 2 gün sonra 8 haftalık olacak:)
hamilelik öncesi dönemde burda yazılanları da okuyarak anıt hastanesi / naciye hanım'a
karar vermiştim. Tatlı dilli ve bilgili bir bayan ,hastanın dilinden anlıyor ve güzel kelimelerle moral veriyor ama her yerde olan yoğunluk orda da var..dışarıda onlarca hastası beklediği için çok fazla vakit ayıramıyor ama gerekenleri hızlı bir şekilde yapıyor eli çok pratik.Bazı hastalar içerde çok kalıyor zannedersem problemli olanlar, benim herhangi bir şikayetim olmadığı için rutin kontroller kısa sürdü.
Randevuyu 2-3 hafta sonraya veriyolar ama randevulu hastanın olmadığı saatlerde giriş yaptırıp muayene olabiliyosunuz. 10 gün içindeki kontrollerde ise giriş yaptırmadan hemşireye isim yazdırıyosunuz sıra gelince çağırıyor.
Ayrıca doğumda da normal doğuma önem veriyormuş, doğum yaptıranlar memnunuz diyor.
tkaplan sen de onda yaptırdın sanırım nasıldı doktor ve doğum ünitesi falan hijyenik miydi?
bu arada naciye hanımın doğumda olduğu bir gün diğer dr. fatma hanıma girmiştim kesinlikle tavsiye etmiyorummm..zaten bekleyen hastaların %80 i naciye hanımın hastası oluyor.
Bir de gebelik kesesini 5 haftalıkken gördük, kalp atışı için tekrar gitmem gerekiyordu ama işyerinden izin alıp gidemiyorum
sizce bir problem varmıdır, boş olsa şimdiye bi belirtim olurmuyduu? 11-14. haftalar arası 2 li test için gitmeyi düşünüyorum çok mu geç olur..

bir de tecrübelerini paylaşan herkese teşekkürler böyle forumlar da olmasa 9 ayı deneme yanılma yoluyla dr. bulucaz diye geçirirdik heralde

canım allah hayırlsı ile kavştursun bebişine.ben hem naci hanımdan,hem hastaneden çok memnun ayrıldım.hastan çok küçük ama hem temiz hemde çalışanlar çok ilgili.ben 2 defa çarşaf değiştirttim hiç bişey demediler.naciye hanımda dediğin gibi eli çabuk bir bayan.bence bu özellik doğum anı için çok önemli.şiddetle tavsiye ediyorum naciye hanımı....sositososito

ben mustafa ulusoya gittim kızılay hastanesine hem doktordan hem hastaneden cok memnun kaldım gerçekten dedikleri kadar warmış mustafa ulusoy cok iyi bi doktor bir sürü test yaptırdı cok ilgilendi saolsun ve hastası olarak kabul etti sürekli ona gitmeyi düşünüyorum

Teşekkür ederim tkaplan,inşallah..
8 haftalık olduk ama kalp atışı için fırsat bulup gidemedim hala,içimde de sağlıklı olduğuna dair bi his var o yüzden endişelenmiyorum da
Naciye Hanım'ı aradım gel mutlaka bi bakalım dedi, yarın gidicem inş. kaydirigubbakcemile
kızılay hastanesini hiç bilmiyorum ndyatasayar, dr. da iyidir muhakkak ama ben de bayan/erkek dr ayrımı yapanlardanım ,tercih imkanım varken bayanı tercih ediyorum. hihoyyyt
ya bi de biri bana yardım etsinn, şu ticker lar var ya arkadaşlar çeşitli sitelerden oluşturuyorum ama verdikleri kodu burda nereye ekliyosunuz mesajın altında görünmesi için??:uhm:
(bişeyler denedim ama oldumu acaba)

merhaba arkadaşlar, bende Selçuku Hastanesinde doğum yaptım, doktorum Hikmet Karabacak'tı. Gerçekten her ayrıntıyla ilgilendi, konuştu benimle sürekli, telkin etti, hastaneye gideceğim günü iple çektim hep :)))) epidural sezeryan oldum, 1 gece hastanede kaldım ve özel oda+refakatçi toplam 270 lira ödedik.. hastane personeli, doktorlar özelliklede anestezi uzmanı Semanur hanım mükemmel insanlar, bebeğimin doktoruda Musa Ekin oldu o hastaneden, hala oraya gidiyoruz, tavsiye ederim.

Arkadaşlar ben konyanın ilçesşndeyim konyada da ankaradada daha önce tedaviler gördüm.. konya için önerim tabii doğum için ; Anıt hastanesi naciye hanımdır... Bir kaç ke kendine muayene olmuştm.Biraz kalabalık ama gerekenleri yapıyor kendileri...

Ben konyanın bir ilçesinde çalışıyorum.. Doğumumu da çalıştığım hastanemdeki doktoruma yaptıracağım.. Burası için ilçe deyip geçmeyin 4 boyutlu renkli ultrason bile var ve Ankaradaki bir çok merkezden daha iyisi( mesela gürgan klininkten veya eyüp ekicinin ultarson aletinde bilen bilir ) .. Doktorumuz gerçekten alanında çok iyi... Ben ameliyathane sorumnlusuyum ve sezeryanlarına giriyorum ve Bu güne kadar sayısız sezeryan yaptırdı o yüzden kendsiine çok güveniyorum inşaallah bir sorun çıkmazsa normal olarak burada yapacağım...

merhaba arkadaşlar..
uzun arayışlarım ve maceralarım sonucu tam gönlüme göre içime sinen güvenebilceğim bir dr buldum.
başkent hastanesi-emel ebru özçimen
kesinlikle hem hastane hem dr diğerlerinden çok farklı şiddetle tavsiye ederim..
giderseniz farkı görürsünüz..

canım başkent hastanesi ve emel hanıma zaten iyi diyorlar ama ordaki sorun şu ki doğuma kendi doktorun girmeyebilir o gün kim denk gelirse o giriyormuş

canım başkent hastanesi ve emel hanıma zaten iyi diyorlar ama ordaki sorun şu ki doğuma kendi doktorun girmeyebilir o gün kim denk gelirse o giriyormuş
evet canım bunları bende duydum fakat benim durumum farklı.
eğer bebek erken gelmeye kalmazsa zaten sezeryan olacağı için doğum gününü doktor belirleyecek ve kendi yapacak inşallah.
hastane yönetiminin çok sıkı olduğunuda duydum.mesela doğum anında bile refakatçi hariç babayı bile almıyorlar diye duydum.özel hastanelerde doğum kapısında istersen 10 kişi bekle doğum sonrasında odada isterse 10 kişi olsun kimse bişi demiyor fakat bu iyimi kötümü görceli..
benim ilk doğumumda gelen misafirlerin çokluğu ve gitmek bilmeyilşleri bizi biraz zorlamıştı.
şimdi doktor iyi olsunda gerisi çok önemli değil diyorum.hayırlısı olsun..

Sezeryan olacaksan tabi o zaman durum farklı.Aksi takdirde şahsen ben normal doğum düşünüyorum ve kendi dr. dan başkasının girmesini istemezdim..:umursamaz:
Elvinyade işyerinden bi arkadaşım Büyükşehir Bel.Hastanesinden Ahmet Kınık Bey'e götürüyor ve gayet memnunum diyor ama bilemiyorum bi dene istersen..kaydirigubbakcemile

arkadaşlar merhaba 9 aylık bir kızım var bana önere bileceğiniz bir çocuk doktoru varmı yardımlarınızı bekliyorum

canım başkenti öneririm sana.
ilgi çok iyi üstelik ücretsiz..
servet bey ve fatih bey var her ikiside harika doktorlar.
biz kızlarımızı ikisinede götürdük..
tavsiye ettiğim ve giden arkadaşlarım çok memnun kaldılar.sanada denemeni tavsiye ederim..

arkadaşlar merhaba 9 aylık bir kızım var bana önere bileceğiniz bir çocuk doktoru varmı yardımlarınızı bekliyorum

vakıf hastanesi ibrahim bey

konya hospital hacer hanım
nakiboğlu gülseren ( buna benzer bir isimdi )

bu bayanları karıştırmış olabilirim nakiboğlundaki hacer olabilr çapraz da olabilir yani

kızlar ben erken doğum yaptığım için mecburen doğumevinde yaptım...
10 gün kaldık ama o 10 gün kafayı yicektim artık...
ne adam gibi temizlik yapıyolar, ne doğru dürüst yemek veriyolar...
kızımı zaten saatli emziriyodum doğru dürüst göremiyodum...
dr umu doğumdan sonra hiç görmedim..
ikinci doğumum ve sık gebelik olduğu için normal dikiş attılar pansuman yaparken dikişimin üzerini yapıştırmışlar dikişim sızladı durdu...
defalarca bunda bişi var çok acıyo dememe rağmen açıp bakmadılar...
ameliyatta ısrarla genel anestezi istedim fakat spinal yaptılar...
yani anlayacağınız çok kötü günler geçirdim...
Allaha çok şükür kızımın durumu çok iyiydi de erken taburcu olduk...

öncelikle geçmiş olsun..doğum evine gitmekle hata etmişsin canım. ben 1 kere gittim ve birdaha asla gitmiyorum. her yer pislik içinde ilgi yok..
neyse zor günler geride kalmış.kızınla olmanın tadını çıkar bundan sonra..

evet canım ama başka yerde boş küvez yoktu...
kızımın da doğumdan sonra küveze girmesi gerekiyodu...31. haftamda ydım çünkü henüz..
neyse kızım çok sağlıklı ya Allaha şükür gerisi geride kaldı...

canım doktorun kimdi?benim doktorumda doğumeinin doktoru maalesef ben dışardan özeline gidiyorum.kime sorsam doğumevini sakınn diyor.ne yapmam gerekiyor bir türlü karar veremedim.doğum için hangi hastaneyi önerirsiniz bana arkadaşlar.doktorumda doğumumda aynı hastanede olsun istiyorumbenneyaptımki

Arkadaşlar mrb. 36 haftalık hamileyim. Kontrollerde Selçuklu Hastanesinden Hİkmet karabacak'a gidiyorum. Şu ana kadar memnunum ama doğum farklı bişey biliyorsunuz. Daha önce Hikmet bey e giden arkadaşlardan düşüncelerini alabilirmiyim? Memnun kaldınızmı? Her doktor hakkında herkes farklı bişey söylüyor, kafam çok karıştı? Bir de Selçuklu Hastanesi nin hizmetleri hakkında neler düşünüyorsunuz? Cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar...

[/COLOR]
selam bende naciye hanıma rand.aldım şimdi anıt hast. arkadaşım önermişti ilk doğumunuda normal doğum olarak orda yaptı burda senin yazınıda görünce içim rahatladı inşallah bende memnun kalırım daha önce bende YETER UYARAgidiyordum ama doktorumuz istanbula taşında :çok üzgünüm:

Son düzenleyen: Moderatör:

kusura bakma canım yeni gördüm...
dr o gün oradaki nöbetci dr du...yücel dalbaşı...
senin sezeryan mı olacak canım.. çünkü hangi dr nöbetciyse o giriyo doğumlara..
ama sezeryan olacaksa dr un ayarlar kendi nöbetci olduğu günü..
ama ben tekrar doğum yapacak olsam anıta giderdim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…