Konya'da Hastane ve Kadın Doğumcu Arıyorum

Ozel Seclukludaki kadin dogumcu Nil Hanim iyi fakat iste cok yogun hastane olarakta dogum icin uygun degil bence. Blueangel, Sen daha bi hamile kalda arastirmak icin daha bol vaktin olacak :) hehehe
Yeni hastaneler aciliyor o zamana kadar daha neler yenilenecek kim bilir...

yola devam etmek adına demiştim bende aman nese bi doktora gidip muayene olcam sonrasına bakarız artık napalım.yarın gidicem kısmetse dua edin kızlar bişey çıkmasın:1no2:

bu arada teşekkürler guclu.z olmassa nil hanıma giderim randevu gerekmiyor sanırım

Sabah erkenden gittiginde sira cabuk geliyor randevulu da calisiyor. Ama dedigim gibi cok yogun sadece muayene olmak icin cok iyi bir doktor. tabiki dogumlarida guzel yapiyormus ama iste hastane iyi degil

UgurNuriye arkadasim okumustum tecrubelerini dogru diyorsunda kontrollerimi yapan doktor iyi olupta hastanesi tam tekmil olmayinca nasil icimiz rahat dogum yapariz benim icime sinmiyor ve doktorumdanda vazgecemiyorum.. Ama mecbur kalirsam giderim baska hastaneye bende dogum unitesi buyuk olan bi hastane istiyorum. Baskent olabilir veya Anit hastanesini merak ediyorum..

Hayirlisi bakalim daha dogumuma var dusunuyoruz su anda ins. hakkimizda hayirlisi olur..

Arkadaşlar aranızda Yeter Uyar'ın hastası olan var mı? Gebelik takibi ve özellikle doğumda nasıl? Bilgi verirseniz memnun olurum.

arkadaslar ben su an hamıle deılım ama 3 ay once dusuk yaptım ve dr um cok ıyı cok memnunum dr faruk sükan hast.GÜLGÜN KÖSEOGLU,ayrıca istanbul caddesınde ozel yerıde var hangısını ıstersenız ama mukemmel bı dr

canım istanbul caddesindeki yerini tarif edebilir misin?

mehmet çolakoğlu hangi hastanede çalışıyor muayenehanesi nerede? ben de halen konyada kendime doktor bulamadım en son mustafa ulusoya gittim herkes çok iyi diye anlatmıştı ama biran önce başından atmaya çalışan bi havası vardı soru bile sordurmadı çok sinir oldum. şu anda yaz tatilindeyim ama eylül ayından itibaren konyada bir doktora gitmem lazım değiştirme şansım da fazla yok artık çünkü eylülde 6 aylık olacağım inşallah.

ben muayenehanesine gittim, numune hastanesi karşısında zirve iş merkezinde(mavi bina 2 katlı sanırım). kime sorarsan sor, kötü bişey duymazsın onunla ilgili. ben de senin dediğin gibi bu başından savar gibi hareketlerden çok sıkılmış olarak gittim. Bilgisinin yanısıra güleryüzü ve insanı önemli hissttiren bi yanı var. muhakkak tek tavsiyem Mehmet Çolakoğlu. Tıp fakültesinin doktoru aynı zamanda. Selçuklu hastanesi ile de anlaşması varmış sanırım.
Bu arada şimdiden bebeğin hayırlı olsun.

ben hıkmet karabacag gıdıyorum..şimdilik memnunum tavsıye ederım..ama mehmete colakoglu hakkınd apke ıyı seyle rduymadım

bi tanıdığım ali sami gürbüze gitti ve çok memnun kaldı kısmetse bende ona gitmeyi düşünüyorum.zaferde özel muayenesi var.doğum evinin doktoru bilginize..

slm arkadaşlar bende hamileyim ama kime gidecegime karar weremedim.selçukluda nil hanıma gittim ama karar weremedim hala mustafa ulusoyda iyi diyolar

--------------------------------------------------------------------------------

ben hıkmet karabacag gıdıyorum..şimdilik memnunum tavsıye ederım..ama mehmete colakoglu hakkınd apke ıyı seyle rduymadım

duyduklarını bizimle de paylaşırsan aydınlanmış oluruz canım çünkü ben de bu aralar Mehmet çolakoğluna gitmeyi düşünüyordum

mustafa ulusoy hakkında bende çoğu kişiden iyi şeyler duymuştum.
fakat malesef şu an sadece tüp bebek tedavisindekilere ve eski hastalarının takibini yapıyormuş.
yani hamileleik takibinde yeni hasta kabul etmiyorlar.umarım sen başarabilirsin randevu almayı bana aynen böyle söylediler..

ben şu an jule hanıma gidiyorum.birde başkentten emel hanıma gidip arasında seçim yapmayı düşünüyorum.
mustafa beye gidebilirsen banada haber verirsen sevinirim..

bende konyalı olduğum için bi tavsiyede benden olsun istedim kızlar..

özel hastane hepsi hikaye. bi çok tanıdığım özel hastanede doğum yapmasına karşılık bi çok şikayetleri oldu. ama bizim gelin ssk da yaptı doğumunu gül gibide yaptı çok şükür. Mehmet Emin Karataşlı var ssk doktoru zaferde muayenehanesi var ona gitti sonrasındada hastanede doğumuna girdi mehmet bey .. özel odadada yattı ve hiç bi sorunla karşılaşmadı. bende keşke onun kadar sorunsuz bi doğum yapabilsem..

hepinize hayırlı doğumlar kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…