Konya'da Hastane ve Kadın Doğumcu Arıyorum

mrb arkadaşlar bende aranıza yeni katılanlardanım ve sizi bulmam inannın çok ii oldu.aynı şehirde yaşamanın vermiş olduğu avantajlarımız muhakkak ki var.ben 27 haftalık hamileyim.drum nil hanım ve çok ama çok memnunum benim gii birçok yakınımda nil hanımı tercih etti.belkide bebeğim şuan yaşıorsa dediğim gibi önce rabbimin sonra sebebi nil hanım sayesinde.yalnız benimde malum sizlere sormak istediğim bi sorum olacak.ben doğumu normal yapmak istiyorum veya daha karar vermedik ama epidural doğum yapmak istiyorum kesinlikle mecbur kalmadığım sürece sezeryan olsun istemiyorum. ve tek öğrenebildiğim bunun doğumevinde ve konya hospitalda yapıldığı.drumu değiştirmek istemiyorum fakat hastanedeki bazı olanaksızlıklar canımı sıktı ve doğum yapacağım hastaneyi şimdiden belirlemem gerkli.çünkü benimde rahmim dikildi ve 6 hafta sonra dikişlerim alınacak ve sonrada doğumu bekleyeceğim.erken doğum tehdidi yaşamıştım.bu yüzden dikişler alındıktan hemen sonra doğum gerçekleşebilir.bana yardımcı olursanız çok sevinirim.konyada epidural doğum yaptıran hastane ve doktor varmı?öğrenmek istediklerim bunlar.görüşmek üzere..

bende nil hanıma gidiyordum ve sezeryan olucaksın dedi çünkü ikiz gebelikti.
bende epidural istiyorum dediğimde tamam yaparız dedi.yanii hastaneye sordun mu? spinal yapıyorlar diye duymuştum nil hanıma epidural istediğimi söyledim tamam demişti.

doktor hakkında bir bilgim yok ama,alışveriş için öneri verebilirim. adesenin karşısında horasan bebe diye bir yer var. çeşit çok bazı şeyler hesaplıyken bazı şeyler de pahalı olabiliyor.ama bu mağazanın kemerli çarşının altında şubesi var,orada aynı ürünleri daha ucuza satıyorlar.demirci iş merkezinin altı da olabilir emin olamadım şimdi.ikisinede bak bulursun zaten oralarda hep bebek mağazaları var.

tekrar mrb arkadaşlar aşkitom yardımın için çok teşekkür ederim.yalnız epidural doğum 3 çeşit olöuyormuş ben bunun ağrısız doğum yaptıran epidural çeşidini istiyorum ama hiç sormadım yapılıyormu diye.inş yapılıyordur.tekrar çok saol ,görüşmek üzere..

canım zaferde civil bebe var. orada çok değişik kaliteli ve hesaplı şeyler var biz alışverişimizin çoğunu oradan yaptık. bi de kulenin arka tarafında arkadaşın horasan bebe dediği yerin hizasında erkanlar beb var orası da güzel. ama horasan bebe bence pahalı. mesela en basitinden biz erkanlar bebeden bir çıngırak aldık 6 ytlye. sonra horasana gittik bir baktık aynısının tıpkısı çıngırak 11 ytl. birkaç şey daha gördük aynı şekilde. fikir vereyim dedim. kolay gelsin.

slm bacılar ben bebegımı aldım sagsalım kucagıma suan 1ay 4gunluk. dogumu selcuklu hastanesınde yaptım.
cok kalabalık. ama o halde de ılgı fena sayılmazdı.

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba hanımlar sonunda buldum konya hastaneleri hakkında yorum yapan topiği.
ben 23 haftalık hamileyım.doktorum mehmet çolakoğlu.tıp fakültesinin doktoru özeline gidiyorum selçuklu hastanesindede tüp bebek sorumlusu olarak geçiyor.sanırım transferleri selçukluda yapıyor.
benım buyuk olasılıkla sezeryan olacak ve ben selçukluda yaptırmak istiyorum doktorumla hiç konusmadım bu konuyu daha erken olduğu için.fakülte hem evime hemde alem burda yasamadığı için zor gelecek bana.fiyat ve ilgiyi araştırıyorum selçuklu hastanesinin.

ben de selçukluda yapacağım doğumumu inşallah. yalnız çok kalabalık bir hastane.öyle olunca ilgi de biraz azalıyor haliyle. ben nil hanıma gidiyorum doktorumdan çok memnun olduğum için hastaneyi değiştiremedim. çok düşündüm değiştirmeyi ama doktorumu bırakamadım.serum yemiştim 1 gece kaldım hastanede. 3 kişilik odada kalmıştım onun için soğumuştum hastaneden.ama heralde özel odalar daha rahattır.

ben ilk doğumumu vakıfta yaptım... çok memnun değildim hastaneden ama doktorum çok iyiydi...
şimdi hala doktor arıyorum...23 hafdtalık olduk ben karar veremedim bitürlü...

Arkadaşlar tıp fakültesinde Hüseyin Görkemli ile ilgili bilgisi olan var mı? Ben tedavi amaçlı gideceğim bir doktor arıyorum. ,randevu için beklemek problem değil ama gittiğimde ilgilenecek, başından atmayacak bir doktor? Ben de ilçede çalışıyorum, öğretmenim. Konya'ya gidip gelmek sıkıntı oluyor. O yüzden..
ıyidir dediler, ama kendisinde tedavi olmuş kimseyi tanımıyorum, merak ediyorum. Ya da tedavi ile ilgilenen başka bir doktor adı verirseniz mutlu olurum..

canım ben o dokrtoru hiç duymadım Metin Çapar,Ali Acar,Mehmet Çolakoğlu tıp fakültesinin öncelikli doktorları bunlar.

canım ben de duymadım söylediğin doktoru.ali acarı çok duydum ama nasıl olduğunu bilmiyorum.ilgilimidir nasıldır fikrim yok. bu arada hangi ilçede çalışıyorsun. ben de ilçede öğretmenlik yapıyorum.ama şu anda doğum iznindeyim.

teşekkür ederim arkadaşlar. Ben kadınhanı ilçesindeyim. Söylediğiniz diğer doktorları da sorayım, Hüseyin Bey randevu vermiyor, gelen hastayla ilgileniyor. Eğer hasta çoksa da ilgilenmeden geri gönderiyo. ıkinci gidişimde 10 dk içinde 3 hasta aldı bu şekilde.
Tedavi için gideceğim için tıp fakültesine gitmiştim,. Daha önce başkent hastanesinde Cemalettin Akyürek'e gittim. Orada randevu da vardı, ilgi de. tam olarak yaz tatilini bekliyorum zaten.
tekrar teşekkürler..

benim eşim de kadınhanında çalışıyor. siz orda mı oturuyorsunuz. biz konyada oturuyoruz eşim geliş gidiş yapıyor.ama ben doğanhisarda çalışıyorum.şimdi doğum izninde olduğum için rahatım.bu arada başkent tıptan daha iyidir diye düşünüyorum sen bilirsin.

a.s. merhaba uğurnuriye, biz kadınhanında oturuyoruz, eşim de burada çalışıyor, burada kalmak daha rahat, biz de hafta sonları Konya'ya gidiyoruz.
İnşallah bütün tahlil sonuçlarımı alınca uygun bir doktor arayacağım, şu anda bana da Başkent Hastanesi daha mantıklı geliyor, Geçen sene haziranda kürtaj olmak zorunda kaldım, bebek ölmüştü. Onun için araştırılmasını istemiştim. Daha önce sen de selçuklu hastanesindeki Nil Hanımdan bahsetmişsin. Kürtajımı o yaptı, iki kere kontrole kendisine gittim. Doktor hanım çok iyi, herkesin de beğendiği birisi, ama hastane çok kalabalık diye düşünüyorum ben de. :uhm:

Arkadaslar merhaba bende nil hanima muayene olanlardanim 17.ci haftamdayim ve simdiden arastirmaya basladim hangi hastanede dogum yapayim diye. Selcuklu hastanesi hakkinda sizlere katiliyorum hijyenik degil ve cok kalabalik. Belediye hastanesi daha hijyenik, bikeresinde acilde yatmistim orda ve hicbir sorun yasamadan bikac saat durup ciktim. Ama dogumu tam tesekkullu bir hastanede yapmak istiyorum, baskent ve anit hastanesi iyi diyorsunuz tecrubeleriniz ve bilgiler icin cok tesekkurler.. Arastirmalara devam edecegim..

ya arkadaşlar 13 sayfanın hepsini okudum ve beynim döndü resmen nereye gideceğimi neye karar vereceğimi şaşırdım.ben henüz hamile değilim bu ay düşünüyoruz kısmetse.hamilelikten önce genel bir muayene olmak istiyorum herşeyin yolunda olduğundan emin olmak için ve testler yaptırmak istiyorum hani şu hamilelik öncesi testleri kan sayımı,toksoplazma,hepatit... gibi.ssk anlaşmalı testlere para almayan iyi bir hastane ve doktor önerinizi bekliyorum.bebek olursa yola aynı doktorla ve hastaneyle devam etmek istiyorum.bana yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden herkese teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…