- Konu Sahibi ugurnuriye
-
Kızlar 4 nisana hikmet karabacaktan randevu aldım, iyi bir doktormu acaba, muayene olna varmı aranızda?
Birde Konyada bebek mağazaları nerelerde var, ilçeden gelicem çok fazla bilmiyorum, hesaplı yerleri söylerseniz memnun olurum.
Kızlar 4 nisana hikmet karabacaktan randevu aldım, iyi bir doktormu acaba, muayene olna varmı aranızda?
Birde Konyada bebek mağazaları nerelerde var, ilçeden gelicem çok fazla bilmiyorum, hesaplı yerleri söylerseniz memnun olurum.
Arkadaşlar tıp fakültesinde Hüseyin Görkemli ile ilgili bilgisi olan var mı? Ben tedavi amaçlı gideceğim bir doktor arıyorum,randevu için beklemek problem değil ama gittiğimde ilgilenecek, başından atmayacak bir doktor? Ben de ilçede çalışıyorum, öğretmenim. Konya'ya gidip gelmek sıkıntı oluyor. O yüzden..
ıyidir dediler, ama kendisinde tedavi olmuş kimseyi tanımıyorum, merak ediyorum. Ya da tedavi ile ilgilenen başka bir doktor adı verirseniz mutlu olurum..
Arkadaşlar tıp fakültesinde Hüseyin Görkemli ile ilgili bilgisi olan var mı? Ben tedavi amaçlı gideceğim bir doktor arıyorum,randevu için beklemek problem değil ama gittiğimde ilgilenecek, başından atmayacak bir doktor? Ben de ilçede çalışıyorum, öğretmenim. Konya'ya gidip gelmek sıkıntı oluyor. O yüzden..
ıyidir dediler, ama kendisinde tedavi olmuş kimseyi tanımıyorum, merak ediyorum. Ya da tedavi ile ilgilenen başka bir doktor adı verirseniz mutlu olurum..
benim eşim de kadınhanında çalışıyor. siz orda mı oturuyorsunuz. biz konyada oturuyoruz eşim geliş gidiş yapıyor.ama ben doğanhisarda çalışıyorum.şimdi doğum izninde olduğum için rahatım.bu arada başkent tıptan daha iyidir diye düşünüyorum sen bilirsin.teşekkür ederim arkadaşlar. Ben kadınhanı ilçesindeyim. Söylediğiniz diğer doktorları da sorayım, Hüseyin Bey randevu vermiyor, gelen hastayla ilgileniyor. Eğer hasta çoksa da ilgilenmeden geri gönderiyo. İkinci gidişimde 10 dk içinde 3 hasta aldı bu şekilde.
Tedavi için gideceğim için tıp fakültesine gitmiştim,. Daha önce başkent hastanesinde Cemalettin Akyürek'e gittim. Orada randevu da vardı, ilgi de. tam olarak yaz tatilini bekliyorum zaten.
tekrar teşekkürler..
benim eşim de kadınhanında çalışıyor. siz orda mı oturuyorsunuz. biz konyada oturuyoruz eşim geliş gidiş yapıyor.ama ben doğanhisarda çalışıyorum.şimdi doğum izninde olduğum için rahatım.bu arada başkent tıptan daha iyidir diye düşünüyorum sen bilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?