- Konu Sahibi ugurnuriye
-
bende 5 aylık hamileyim.şu an emel ebru hanıma gidiyorum ve çok memnunum.
bi terslik olmazsa doğumuda orda yapmayı düşünüyorum.
aşiktom senin doktorun hangisiydi merak ettim?
birde refakatçi konusunda çok sıkı olduklarını ,doğum anında bile bir kişi hariç başkasıı almadıklarını söylüyorlar sen de nasıldı?
anıtta ben implant taktırdım... doğumhanenin yanında taktılar doğumhane tertemiz..
ilgi mükemmel... ben çok memnun kaldım şahsen...
ilk doğumumu da vakıfda yaptım.. emine gök tü doktorum çok memnunum doktordan ...
tam karşımızda erkekler kalıyodu sıcakta kapıyı kapatıp kalmak zorunda kaldık...
ilk gebeliğim 18 haftalıkken mecburiyetten başkentte suni sancı ve normal doğumla sonlandırıldı.Kendi doktorum gelldi(ceylan sevinç) ayrıca doğumhaneye annem,eşim,teyzem ,kuzenim,kardeşim bile girdi...evet canım bunları bende duydum fakat benim durumum farklı.
eğer bebek erken gelmeye kalmazsa zaten sezeryan olacağı için doğum gününü doktor belirleyecek ve kendi yapacak inşallah.
hastane yönetiminin çok sıkı olduğunuda duydum.mesela doğum anında bile refakatçi hariç babayı bile almıyorlar diye duydum.özel hastanelerde doğum kapısında istersen 10 kişi bekle doğum sonrasında odada isterse 10 kişi olsun kimse bişi demiyor fakat bu iyimi kötümü görceli..
benim ilk doğumumda gelen misafirlerin çokluğu ve gitmek bilmeyilşleri bizi biraz zorlamıştı.
şimdi doktor iyi olsunda gerisi çok önemli değil diyorum.hayırlısı olsun..
Arkadaşlar mrb. 36 haftalık hamileyim. Kontrollerde Selçuklu Hastanesinden Hİkmet karabacak'a gidiyorum. Şu ana kadar memnunum ama doğum farklı bişey biliyorsunuz. Daha önce Hikmet bey e giden arkadaşlardan düşüncelerini alabilirmiyim? Memnun kaldınızmı? Her doktor hakkında herkes farklı bişey söylüyor, kafam çok karıştı? Bir de Selçuklu Hastanesi nin hizmetleri hakkında neler düşünüyorsunuz? Cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar...
eysha bende şubat ayında inşallah başkent hastanesinde doğum yapıcam.
son hastaneye gidişimde sormuştuk.özel odalarda refakatçiye ek ücret alıyorlar,diğer odalarda refakatçi ücretsiz demişlerdi.sende neden refakatçi almadılar acaba.? birde hangi doktorda doğum yaptın merak ettim..
canım, benim doğum yaptığım sene öyleydi ben 2 kişilik odada kalmıştım yanımdaki hasta sezeryanlı olmasına rağmen onun refakatçisini bile kabul etmemişlerdi ben erken doğum yaptığım için ayla hanım girememişti doğuma onun yerine o ayki nöbetçi bir erkek doktor girmişti ( gece 12 de doğum yaptımda )ama adını hiç hatırlamıyorum orda bir ay bayan doktor bir ay erkek doktor giriyor doğuma eltim 2. doğumuna emel hanım girmiş ona çok iyi diyordu
bende 5 aylık hamileyim.şu an emel ebru hanıma gidiyorum ve çok memnunum.
bi terslik olmazsa doğumuda orda yapmayı düşünüyorum.
aşiktom senin doktorun hangisiydi merak ettim?
birde refakatçi konusunda çok sıkı olduklarını ,doğum anında bile bir kişi hariç başkasıı almadıklarını söylüyorlar sen de nasıldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?