Konya'da Hastane ve Kadın Doğumcu Arıyorum

selam kızlar eee ozaman çoğunluk anıt hastanesi diyor galiba :lepi::CüvCüv:hihoyyyt:hooray::teytey::dance:

ben başkentte doğum yaptım. ve çok memnun kaldım. ilgi ve temizliği mükemmel.
sadece çok pahalı o kadar. bebeklerimide başkente götürüyorum. çok memnunuz yanii.

selçukluda olucaktı doğumum erken doğum yaptığım için doktorum sevketti.

bende 5 aylık hamileyim.şu an emel ebru hanıma gidiyorum ve çok memnunum.
bi terslik olmazsa doğumuda orda yapmayı düşünüyorum.
aşiktom senin doktorun hangisiydi merak ettim?
birde refakatçi konusunda çok sıkı olduklarını ,doğum anında bile bir kişi hariç başkasıı almadıklarını söylüyorlar sen de nasıldı?

benim doktorum ayla hanımdı.doğuma eşim girmedi zaten başkada kimsenin girmesini istemem ben zaten.refakatçi olarak annem ve eşimin kuzeninin eşi kaldılar 1'er gün.
ücretli zaten refakatçi sanırım 120 tl...
eşim bikaç kez zorlandı hastaneden içeri girmek için o kadar pek bir sorun yaşamadım ben.

eğer doğumun orada olursa çocuk doktoru önerebilirim sana.
Servet bey veya Fatih beyi tavsiye ederim.

bizim kızlar doğunca 2 ay servet beye gittik.şimdi Fatih beye gidiyoruz harika doktorlar ikiside.üstelik ücretsin muayeneleri.ilgi ve temizliğide var...

inşallah hayırlısıyla kavuşursun bebeğine..

Baskentte kı ılgı alaka benı memnun etmısdı.Ama tabı dogum servısını bılemem.Ben farklı bı sorundan gıtmısdım anıta ama devam etmedım.Ikı hastanenın de dogum servısı hakkında bılgım yok.Allah tum o mucızevı anı beklerken hem ıyı doktorları hem de kalıtelı hızmet veren ınsanları tanık etme sansını versın herkeze.:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Son düzenleyen: Moderatör:
ilk gebeliğim 18 haftalıkken mecburiyetten başkentte suni sancı ve normal doğumla sonlandırıldı.Kendi doktorum gelldi(ceylan sevinç) ayrıca doğumhaneye annem,eşim,teyzem ,kuzenim,kardeşim bile girdi...

canım bi arkadaşımın rahimi perdeliydi ve baya zor bir hamilelik ve doğum dönemi oldu.Tamamını Hikmet bey yaptı.O çok memnun kaldı,öve öve bitiremiyor...

ben başkentte emel ebru özçimen e giidiyorum ve çok memnunum.muayene ücreti 50 tl. ama kesinlikle değer diyorum.hiçbizamaan kapıda beklemedim.radevu saatinden hep 5 dk önce girdim.ilgi alaka kesinlikle tatmin edici...
doğum olayını ise henüz hamile olduğum için bilemiyorum.ben sezeryan olacağım için doktor hanımın boş olduğu bi saatte olacak.ama normal durumlarda durumlar nedir tam bilmiyorum.başkalarından duyduğum kadarıyla doğum için gittiğinde hangi dr nöbetçiyse doğumu o yaptırıyormuş.
şahsen ben normal doğum yapacak olsaydımda yine başkenti tercih ederdim...

Son düzenleme:
PEKı saol canım sen ozamn doktorundan bi sorsan normal doğumdada ücretli falan girermiymiş yani bu hast. bide ayrıntılı usg varmı başkentte

ben başkentte doğum yaptım çok memnun kaldım..temizlik ilgi harikaydı..biraz pahalı o kadar..ama sağlık için değer bence.
şimdi kızlarımıda başkente götürüyorum üstelik ücretsi muayene ve çokta iyi doktorumuz. eğer bebeklerinizi götürecek olursanız kesinlikle tavsiye ederim başkenti...
Servet Bey ve Fatih Bey'i öneririm..ikiside Harika doktorlar...

canım yoksa bzimi çok inceliyoruz ki diceem ama yada özele alıştık ahh bu doktor işi çok kötü oldu yaaa başından beri gittiğin bi doktor olması gerekiyor bence deilse pek ilgilenmiyorlar senin doktora kendini sevdirmen gerek gibi yaptı kendi doktorumdan sonraki gittiğim 3 doktorda ahh yeter hanımcım ahhh /B]

ben 2004 te başkent hastanesinde doğum yaptım her şey dört dörtlüktü bir tek refakatçi almamaları kötüydü ama yatağın kenarında düğme vardı basınca hemşireler hemen geliyorlardı şimdi kızımıda düzenli olarak oraya götürüyorum ve çok memnunum

eysha bende şubat ayında inşallah başkent hastanesinde doğum yapıcam.
son hastaneye gidişimde sormuştuk.özel odalarda refakatçiye ek ücret alıyorlar,diğer odalarda refakatçi ücretsiz demişlerdi.sende neden refakatçi almadılar acaba.? birde hangi doktorda doğum yaptın merak ettim..

canım, benim doğum yaptığım sene öyleydi ben 2 kişilik odada kalmıştım yanımdaki hasta sezeryanlı olmasına rağmen onun refakatçisini bile kabul etmemişlerdi ben erken doğum yaptığım için ayla hanım girememişti doğuma onun yerine o ayki nöbetçi bir erkek doktor girmişti ( gece 12 de doğum yaptımda )ama adını hiç hatırlamıyorum orda bir ay bayan doktor bir ay erkek doktor giriyor doğuma eltim 2. doğumuna emel hanım girmiş ona çok iyi diyordu

merhabalar ben 30 haftalık hamileyim başkent hastanesine gittim emel hanım daha önce başka ilde kontrollerime gidiyrdum buraya yeni geldim emel hanıma gittim birde anıt hastanesinde jule hanıma gittim jule hanım çok sıcak ve ii davrandı ama hastane olarak başkent daha ii geldi banadoğum için fiyatları sormadım :daha 2 - 3 gün içinde kontrole gidicem gittiğimde öğreneceğim doktora ve hastane ya karar vermek ne kadarda zormuş buraya yeni geldiğim için daha da bi zor oldu sevgilerr... :)))

merhaba gökçe
bende 30 haftalık hamileyim.bende hamileliğim başında jule hanıma gittim ve hiç memnun kalmadım.
sonrasında emel ebru hanıma gittim ve çok mamnun kaldım.konyada sorunlarımdan dolayı 20 ye yakın doktora gittim ve bence içlerinde en iyisi emel hanım.ben doğumu orda yapıcam inşallah.
fiyat olarak anıt hastanesi sana daha uygun gelebilir ama başkent hastanesinden daha memnun kalacağını düşünüyorum..
hayırlı doğumlar..

etlekmek kafali merhaba bende emel hanıma gittim 30 uncu haftamdayım hastane olarak ii bi hastane ama doğumda nasıl olur ki.birde ben normal doğum istemiyorum emel hanım buna nasıl tepki verir bilmiyorum daha konuşmadık

Son düzenleme:
ben ilk iki ay jule hanıma gittim.önceki sayfalara bi göz atarsan oralardada yazmıştım.başlarda düşük tehlikem vardı 15 günde bir muayeneye gidiyordum ve her defasında beni yeni görmüş gibi davranıyordu.
buda bana güven vermedi.muayenede çok kısa ve telaşlı sürüyordu.sonra emel hanıma gitmeye başladım ve çok memnun kaldım.her soruma uzun uzun cevap veriyor.aceleyle baştan savma yapmıyor hiçbişeyi.ezbere ilaç vermiyor.acil anlarda bişey sormak için aradığımda direk telefona kendisi çıkıyor ki bunlar benim için önemli.odasının önünde 2 saat sıra beklemiyorsun...randevu sattimde hemen alıyorlar..
benim önceki doğumum sezaryen olduğu için buda sezaryen olucak ,beklenen tarihten önce gelmezse emel hanımın uygun gördüğü bi tarihte doğumu kendi yapıcak inşallah..
canım sen neden sezaryen istiyorsunki...bence imkanın uygunsa kesinlikle normalden vazgeçmemelisin.ama yinede bi emel hanımla konuşursun bunları..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…