Konya'daki Anneler

slmmmmmmm kızlar bende gelmeyı cok ısterdım ama bebegım kucuk oldgu ıcın havalarda sguk evden cıkmıyorz umarım yazın grsrz sızlere ıyı eglencelerrrrrrrrrrr

slmmmmmmm kızlar bende gelmeyı cok ısterdım ama bebegım kucuk oldgu ıcın havalarda sguk evden cıkmıyorz umarım yazın grsrz sızlere ıyı eglencelerrrrrrrrrrr

ay canım ya keşke gelebilseydin ama olsun havalar biraz ısınınca senin için tekrar toplanırız üzülme sen

çarsamba uyar..ben herkesin bribrini tanıyacagını düşünüyorum nedense..benım yanımda kızım olur dıkkat cekeriz mutlaka:) cep numaralarımızı verelım yada ..

çarsamba uyar..ben herkesin bribrini tanıyacagını düşünüyorum nedense..benım yanımda kızım olur dıkkat cekeriz mutlaka:) cep numaralarımızı verelım yada ..

Benim için zaman mühim değil. Siz önceden kararlaştırın yeter. tam bi gün ayarlayın ve mekan ayarlayın orada buluşalım. Keşke yaz olsaydı pasta börek yapar açık hava bir yere gelirdik ikramlı olurdu buluşmamız. Ama realde müsade edeceklerini sanmıyorum dışarıdan yiyeceğe. Birbirimizi tanıma kısmına gelince sahiden Türkfilmi gibi olacak günü belirleyelim buluşmak için ortak bir işaret seçeriz. Olmadı hava alanındaki gibi birer yazıyla gezeriz ortada.

tamamdır arkadaşlar çarşamba günü saat 1 de realdeki kafede eski adıyla willy wondersta buluşuyoruz son kararımızdır karışıklık olmasın

tamam canım çarşamba saat 1 realde ama ben çok uzun zamandır gitmiyorum reale. Şu sinema tarafındaki cafeyi diyorsunuz değil mi? fasfood alanına girerken yani.

tamam canım çarşamba saat 1 realde ama ben çok uzun zamandır gitmiyorum reale. Şu sinema tarafındaki cafeyi diyorsunuz değil mi? fasfood alanına girerken yani.

Tamam orası işte çarşamba saat 1 de orda buluşuyoruz :)))))) Hem sıkmayın canınızı biz birbirimizi tanırız cünkü gözler hep birilerini aricak sonra iki kişi olub diyerlerini 4 gözle aricaz.... Yani nihayetinde illaki buluruz birbirimizi...:)))))

haklısın canım. zaten beni hemen tanırsınz yuvarlanarak gelen tombik tombalak biri varsa etrafta bilinki o benim

selam ..hep kendı nikimi görmekten sıkıldım yaww..belkıde bazılarımız birbirimizi tanıyordur :)

Seva sen hamilesinde tombiksin benim orjinalim böyle nisacım sahiden tanıdık çıkarmışız. Aslında sizin tanıdık çıkmanız daha yüksek ihtimal. Aynı muhitte oturuyorsunuz. Yalnızca ben nalçacıdayım. Planda bir değişiklik yok değil mi? çarşamba buluşuyoruz? birkaçta en havalısından Konya buluştu diye resim ekleriz oooohhhh

olmazzz senide buraya almalıyız :)'realin otaraf 'kardeşliği

Ah canım bana orası çok uzk geliyor. Kendimi bildim bileli ihsaniye nalçacıda geçti ömrüm. Heryere illaki yürüyüş mesafesi olmalı bizim için. Alışmışız. Aslında orada güzel evler var içim gitmiyor değil hani ama sırf merkez diye buradayım.

o zmn balbocugunu diskalifiye edelim bizden degilmish Yalniz real ve etrafin aliyoruz diyomushummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…