slmmmmmmm kızlar bende gelmeyı cok ısterdım ama bebegım kucuk oldgu ıcın havalarda sguk evden cıkmıyorz umarım yazın grsrz sızlere ıyı eglencelerrrrrrrrrrr
tabiki de canım buluşmamış herkese açık zaten ama çok talep görmedi henüz, buluşma gününden bir gün önce herkes üzerine belirgin bişey alsın burayada yazsın o zaman ,türk filmi gibi olcaz valla değişik bir buluşma olacak
çarsamba uyar..ben herkesin bribrini tanıyacagını düşünüyorum nedense..benım yanımda kızım olur dıkkat cekeriz mutlaka:) cep numaralarımızı verelım yada ..
gün carsamba saat 1..canım
tamamdır arkadaşlar çarşamba günü saat 1 de realdeki kafede eski adıyla willy wondersta buluşuyoruz son kararımızdır karışıklık olmasın
tamam canım çarşamba saat 1 realde ama ben çok uzun zamandır gitmiyorum reale. Şu sinema tarafındaki cafeyi diyorsunuz değil mi? fasfood alanına girerken yani.
Tamam orası işte çarşamba saat 1 de orda buluşuyoruz :))))))Hem sıkmayın canınızı biz birbirimizi tanırız cünkü gözler hep birilerini aricak sonra iki kişi olub diyerlerini 4 gözle aricaz.... Yani nihayetinde illaki buluruz birbirimizi...:)))))
haklısın canım. zaten beni hemen tanırsınz yuvarlanarak gelen tombik tombalak biri varsa etrafta bilinki o benim
haklısın canım. zaten beni hemen tanırsınz yuvarlanarak gelen tombik tombalak biri varsa etrafta bilinki o benim
olmadı ama şimdi yuvarlanarak gelmeyi ben planlıyodum şimdi ikimizi karıştırcaklar
bal böcüğü ben nalcacıdayım daha yeni geldım bu tarafa
aaa sahi mi ben burada yalnız sanıyordum kendiminalçacıda neredesin? komşu çıkarmışız bide
olmazzz senide buraya almalıyız :)'realin otaraf 'kardeşliği
o zmn balbocugunu diskalifiye edelim bizden degilmishYalniz real ve etrafin aliyoruz diyomushummm
:) heeheeeh real kardeşliği diyosun yaniii olsun oralarda da adamımız olsun lazım olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?