Konya'daki Anneler

Günayyddıııııııııııııııııın buzzz gibi bir evden günaydın arkadaşlar. Duş aldım donuyorum. Zatürre olmazsam saat 1de ordayım

Ben Hazirliklara basladim bile :))

Balbocugum benim sakin zature olma sapasaglam yuvarlak yuvarlak gel :))) Sen en az 4 gozle beklicez....

merhaba arkadaşlar nasılsınız ben de gelip sizlerle tanışmak isterdim ama bebişim küçük ya da daha merkezde buluşulsaydı neyse geç kaldım zaten bunu söylemek için artık burada tanışırız bir dahakine belki gelirim

naaptınız bakalım bugün hanımlar
benim sezerayn tarihim 3 şubat artık bebek görmeye bi lohusa şerbetimi içimeye beklerim :))

canım benim allah bagıslasın sen nerede oturuyorsun sana yakında bulusabılırdık madem minik bebeişin var..

naaptınız bakalım bugün hanımlar
benim sezerayn tarihim 3 şubat artık bebek görmeye bi lohusa şerbetimi içimeye beklerim :))
hadi bakalım saglıkla kucagına alda şerbet içmeye gelelim insaalah

benim cok g
zeldi cok eglenceliydi cok memnun oldum kızlarla tanıstıgıma ...:) ama bıraz erken ayrıldım üzüldüm onun için hele balböcük nerelerden kalktı geldi.. kızı mahallemızde yalnız bıraktık ama neyseki yanında pembişimiz vardı :)

kızlllllaaaaaaaaaaar baskın basanındır yaaaaaaaaa :84: kayınvalidem baskın yaptı bu akşam geldi. Dahada bu gün konuşmuştuk valla. Çok çınlattık sanırım kulaklarını. Fırsat bulursam resim ekliycem buluşma için. Bu hafta kayınvalidemle ilgilenirim sanırım hep. Hakkınızı helal edin gidipte dönmemek var

Dip not: harika bir buluşmaydı. Hepinizi çooooooooooook sevdim ama ençoooookkkk nisanin bebişini sevdim

hehehe ben sormuştum galiba geliyomu diye şom ağızlı falanda değilim ama nasıl olduysa artık arkadaşlar gerçekten çok güzel bir buluşma oldu bende sizleri çok sevdim tekrar görüşmek ümidiyle diyorum tadı damağında kalıyor insanın

selam kızlar
maşallah buluşma olmuşbiz de nelerle uğraştık sormayın ya 2 haftadır bronşialit belası var başımızda son 1 hafta da en sonunda oğluşum çok kötü oldu başkentte yattık serumlar ilaçlı buharlara oksijen ikaçlar vb derken kabus gibiydi yeni bi buluşma olursa ben de oğlumu anneme bırakıp gelirim.malum doktor kalabalığı yasak etti oğluşuma

çok geçmiş olsun canım ya allah bidaha göstermesin inşallah yeni buluşmamızda senide bekleriz gerçekten çok keyifli oluyor

Ohhh bee sonunda kavusdum bilgisayarim,internetim ve KK-ma....

Kizlar hepinize cok cok tesekkur edrim hepiniz harikaydiniz,hepinizi ayri ayri cok sevdim (Nisasum ozellikle ayri ayri diyorum,yani seni de bi ayri sevdim ) Goruse gelen her kese tesekkur ederim, gelemeyenlerde uzulmeyin daha gorusuruz...Ve inaninki daha da eglenceli ve daha bol muhabbetli goruslerimiz olucak, ( En azindan bole olmasini ben Allahtan temenna ediyorum).

Lavinya,Balbocugu,Nisasum hepinizi cok sevdim ve o guzel birlikteyi ilk ben bozub kacdigim icinde ozur dilerim ama is napicakisn...Opuyorum hepinizi..

geçmiş olsun canım.alah bidaha göstermesin... bulusuruz tabii ...değilmi kızlar...

bende diğer buluşmamızın daha geniş bir zamanda olmasını temenni ediyorum nisasumu herkes ayrı ayrı sevsin yoksa kızıyo bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…