Siz buraların tadını bi alsanız hiç gitmek istemezsiniz valla o tarafa. Hele evim nenehatun parkının yanında yazları nasıl eğlenceli oluyor bi görseniz. Neyse canınız sağolsun ben gelmiyorum o zaman çarşamba günü
Siz buraların tadını bi alsanız hiç gitmek istemezsiniz valla o tarafa. Hele evim nenehatun parkının yanında yazları nasıl eğlenceli oluyor bi görseniz. Neyse canınız sağolsun ben gelmiyorum o zaman çarşamba günü
aaaaaaaaa kimsecikler yokkk
Kot pantalon,siyah t-shirt,siyah mont ....Ben bole olucam heralde :)))) Saat 1 de eski WILLY WONDERSin onunde :))))
Bu arada BALBOCUGUM saka yaptik yaa :))) Gel yaaa :)))
aa kızlar yarın buluşma günümmüüüüü
benim netim bozuktu kaç gündür giremedim.ama benim yarın doktor randevum var hoş olmasada kaynanatörden ötürü gelemezdim.artık ben doğumdan sonra sizlere katılırım yada siz bi organizasyon yapıp ben doğurduktan sonra bana gelin bebek göremeye :)))
balbocugu_85 canım sendemi hamilesin kaç haftalık senin
kızlaaar ben geldiiim. Canım çooook sıkkın. Bütün gün annemle gezdik sinmeya gittik alışveriş yaptık stres attık derken eve bir geldim ev buzhane olmuş. Meğer kalorifer bozulmuş. Birde yönetici demez mi başınızın çaresine bakın bu gün yanmaz diye. KAlp romatizması var bende soğuk ortama hiç gelemem. Kat kat giyindim şimdi. Küçük bi elektrik sobam var onu yaktım oda sadece kendini ısıtıyor. Sinirden gülüyorum
Neyse yarını düşünüyüm ısınırım belkim
Herkes ne giyeceğini yazmış ben yarın ruh halim ne isterse onu giyerim. Ama kesin tayt olur altımda. Göbekle kullanılablecek en rahat kıyafet çünküTombik yuvarlanarak gelen biri varsa o benimdir beni öyle tanıyım Bence işin en komik yanı tanışma kısmı olcak. Düşünsenize ben elimi uzatıyorum ve "merhaba ben balböcüğü altçizgi seksenbeş" diyorum
hahayyyyy ısındım ayyyy
ah canım yaa kötü olmuş atla gel bize bizim ev sıcak
canım benim çok sağol küçük odaya geçtim biraz ısındı içerisi şükür. olmadı sizde konaklarız bu gün
aaa gelin valla başımla beraber yarın buluşmayada beraber gideriz ne güzel olur
evet canım yarın buluşma günümüz sen hep aklımdan geçiyodun ama doğumun çok yaklaştı bide malum kaynanan var başında diye bişe yazmadım senin için inşallah sen bebeğine kavuş sonrada biz senle kavuşuruz
canım ben hamile değilim bebeğimde yok6 aylık evliyim. biraz daha zaman geçsin inşallah bizde istiyoruz.
yukarıdaki mesajına çok güldüm kaynanatör yazmışsın ya
evet bidahaki sefere inş.
yarın benim sezeryan tarihm belli olcak önümüzdeki haftaiçi bi gün inş kızım geliyo :))
:))) ama ööle canım tam kaynanatör:))
kızlar lavinya ve balböcüğü var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?