selam kızlar
maşallah buluşma olmuşbiz de nelerle uğraştık sormayın ya 2 haftadır bronşialit belası var başımızda son 1 hafta da en sonunda oğluşum çok kötü oldu başkentte yattık serumlar ilaçlı buharlara oksijen ikaçlar vb derken kabus gibiydi yeni bi buluşma olursa ben de oğlumu anneme bırakıp gelirim.malum doktor kalabalığı yasak etti oğluşuma
Kızlar selam. Şu an kendimi richie richin hizmetçisi Irona gibi hissediyorum2 gündür sürekli bir koşturmaca. Bu gün Kayınvalidem yok fırsattan istifade temizlik yapayım dedim. Aslında iyi geldi temizlik canım çok sıkkın kafam dağılmış oldu. Çok fena ağlıyasım var... Neyse keyfinizi kaçırmıyım. Hepinizi kocaman öpüyorummm. Fırsat bulursam yine gelirim.
Kızlar selam. Şu an kendimi richie richin hizmetçisi Irona gibi hissediyorum2 gündür sürekli bir koşturmaca. Bu gün Kayınvalidem yok fırsattan istifade temizlik yapayım dedim. Aslında iyi geldi temizlik canım çok sıkkın kafam dağılmış oldu. Çok fena ağlıyasım var... Neyse keyfinizi kaçırmıyım. Hepinizi kocaman öpüyorummm. Fırsat bulursam yine gelirim.
slmmmmmmmm kızlar oglum 3 aylık oldu munır beye gdyrdk ama bu ay vakıftakı hızr beye gttım ıyı gıbı.munır beyın konsmasını hc anlamıyorm ya.bırde ıletsımı pek yok gıbı.ek gıdaya fılan nezaman baslatıyor kı onerılerı neler bılen var mı tesekkurleer
sen ne tarafta oturuyorsun ben real cıvarındayım konyalımısın
çok geçmiş olsun canım ya allah bidaha göstermesin inşallah yeni buluşmamızda senide bekleriz gerçekten çok keyifli oluyor
geçmiş olsun canım.alah bidaha göstermesin... bulusuruz tabii ...değilmi kızlar...
hepinize tek tek teşekkür ederim kızlar,geçmiş olsun kuzucuğa Allah bir daha da göstermesin tüm kuzuları korusun annelerinin melekleri onlar, evet ben de pek kalabalığa çıkarmıyorum
günaydın tenbel kızlar...nerelerdesiniz:)
ben sürekli giriyorum ya..benim kızdan fırsat yokkii
günaydın kızlar.herkes nasıl ben yoruucu birgüne basladım gecede uyuyamadım..sabhatan kaynana ve görümceyle işler var.. hadi bana kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?