Konya'daki Anneler

geçmiş olsun kuzucuğa Allah bir daha da göstermesin tüm kuzuları korusun annelerinin melekleri onlar, evet ben de pek kalabalığa çıkarmıyorum

Kızlar selam. Şu an kendimi richie richin hizmetçisi Irona gibi hissediyorum 2 gündür sürekli bir koşturmaca. Bu gün Kayınvalidem yok fırsattan istifade temizlik yapayım dedim. Aslında iyi geldi temizlik canım çok sıkkın kafam dağılmış oldu. Çok fena ağlıyasım var... Neyse keyfinizi kaçırmıyım. Hepinizi kocaman öpüyorummm. Fırsat bulursam yine gelirim.

kız çık gel bana oturur dertleşiriz kim sıktı senin canını bakim tahmin etmek zor değil ama neyse sıkma canını kuzum ya

Yuvarlağım benim noldu, canını kim sıktı ??? Kaynanatörün gitdiyse çık gel bana ikimiz yuvaralana yuvarlana dolaşalım kafa dağıtalım :))))

slmmmmmmmm kızlar oglum 3 aylık oldu munır beye gdyrdk ama bu ay vakıftakı hızr beye gttım ıyı gıbı.munır beyın konsmasını hc anlamıyorm ya.bırde ıletsımı pek yok gıbı.ek gıdaya fılan nezaman baslatıyor kı onerılerı neler bılen var mı tesekkurleer

henüz ek gıda konuşmak için erken canım ama bu doktorları bilmiyorum açıkcası ben doktora da götürmüyorum ilk doğduğunda götürmüştüm bir de 4 aylık olunca hastane ortamına kuzuyu pek sokmak istemiyorum her türlü mikrop var sonuçta neyse ek gıda için 6. ayı bekle ben 6. aya başlayınca başladım az az veriyorum bir şeyler

ya hamileyken insan çok depresif oluyor hele de canını sıkacak kaynana faktörü varsa daha fena, içini ferah tut, şimdi aklım bazı şeyler geliyor da neyyyyyyyyse sıkmayım canımı, canını sıkmamaya çalış

selam kızlar ben gelkdimm... evet beni ayrı ayrı sevin..küserim..:)
balböcük seni kim üzmeye kıyarki canım benim..hain kaynanatör ne olacakkk

çok geçmiş olsun canım ya allah bidaha göstermesin inşallah yeni buluşmamızda senide bekleriz gerçekten çok keyifli oluyor

geçmiş olsun canım.alah bidaha göstermesin... bulusuruz tabii ...değilmi kızlar...

geçmiş olsun kuzucuğa Allah bir daha da göstermesin tüm kuzuları korusun annelerinin melekleri onlar, evet ben de pek kalabalığa çıkarmıyorum
hepinize tek tek teşekkür ederim kızlar,
inşallah sonraki buluşmada aranızda olurrum

günaydın tenbel kızlar...nerelerdesiniz:)
ben sürekli giriyorum ya..benim kızdan fırsat yokkii

günaydın kızlar.herkes nasıl ben yoruucu birgüne basladım gecede uyuyamadım..sabhatan kaynana ve görümceyle işler var.. hadi bana kolay gelsin

günaydın kızlar.herkes nasıl ben yoruucu birgüne basladım gecede uyuyamadım..sabhatan kaynana ve görümceyle işler var.. hadi bana kolay gelsin

bencede canım sana kolay gelsin bende bugün gayet miskin bir güne başladım dünün yorgunluğunu atmaya çalışıyorum seni ve küçük minnoşu çok öpüyorum yine görüşmek ümidiyle ikimizden başka takılan kalmadı burda

Ay kızlarr ben de burdayım :))) Bu aralar pek mesgüldüm...Arkadaş doğum yaptı biz bebişimle kontrole getdik ve s. Yalnız kızlar Allahım nazarlardan korusun bebişimin Maşallahı var 1 hafta önden geliyomuş kilosu boyu.Ay kızlar Maşallah deyin lütfen..Sizi öpüyorummm.En kısa zamanda yeni arkadaşlarla beraber toplanalım..

ya kimseler yok aslında önce burada buluşma günü yapalım:86: saat verelim herkes o saatte topike girsin sohbetler edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…