hayır canım buradayımilk defa bu topikte online birini gördüm. Nasılsın.
iyiyim canım teşekkürler. Sen ne kadarlık evlisin? Çalışıyor musun?
2,5 yıllık evliyim çalışıyordum işten ayrıldım şimdide işsiz evde oturuyorum sen?
Ben 6 aydır evliyim. Bende nişandan önce ayrılmıştım. Ama çok özledim çalışmayı. Şimdi yeniden bir yere girme durumum var olursa orayı çok istiyorum. Saatleri falanda uygun. Gerçi işin en büyüğü evde ama ev ev nereye kadar çocuk falan olmayınca uğraşacak bir şeyde yok. Gerçi çooook istiyoruz bi bebiş ama hayırlısı tabi
ben de işsizlikten bunaldım artık çocukta istiyoruz çocuk düşündüğüm için çalışmayı yine askıya aldım ama aynen bende evde bunalmış durumdayım kararsı bi hallerdeyim allah sonumu hayır etin inşallah seninde bebeğin olur kısa zamanda
inşallah canım çok sağol. yanlış hatırlamıyorsam burya gelin geldiğini yazmıştın. nerelisin?
evet niğdeliyim kapıldık bir rüzgara birde baktım burdayım sen konyalımısın
Aslen Samsunluyum canım ama burada doğduk büyüdük. Tayinle gelmiş bizimkiler burdada kalmışlar. Sonra bizde burda evlendik Konyalı oldukNiğdeye bir iki defa gelmiştim. Üniversitede okurken. Nevşehirde okudum ben. Yakındı ve Niğdeli arkadaşlarım vardı hafta sonu bir iki defa gitmiştik. Eşin buralı mı yoksa iş için mi burdasınız
evet yakın nevşehir niğde beğenmişmiydin bizim oraları :76: gerçi küçüktür daha yeni yeni büyümeye başladı eşim buralı bende buralı oldum
Konyaya gelin geldiysen kaçarın yok KonyalısınNiğdede Nevşehir gibi küçük sevimli bir şehir. Herkes birbirini tanıyorduNevşehirde. Hatta mutlaka akrabalık hasımlık çıkıyordu arada. Çok güzel günlerdi benim için. Bütün arkadaşlarım şehirdışında. En yakın üç arkadaşım var. Ankara-sivas ve erzincan olarak dağıldılar. Burada çok arkadaşım kalmadı. Çok sıkılıyorum. Bütün sosyal hayatım o çok kızdıkları bilgisayar başında geçiyor çünkü sosyal paylaşım siteleri sayesinde sürekli görüşüp konuşuyorum arkadaşlarımla. Hatta bazen sen bizim yerimize kahve iç bak derler. Sanki aynı odad oturuyor gibi
aynen bennimde çok yakın arkadaşlarım vardı ikisi ankarada birisi burdaydı oda evlendi başka yere gitti kalakaldım tek başıma ama çok sıkıldım kimim kimsem yok gibi hissediyorum bazen
Eşinin ailesinden yakın olduğun kimse yok mu peki. Kuzenler elti falan. Öyle yalnız hissetme kendini. Kimbilir belki bu topik sayesinde bir sürü arkadaşın olur. Gün bile yaparız. Aylık toplanırız hemde para birikiro zaman gelsin pastalar börekler çaylar
hehehe inşallah oda olur var bir tane eltim var allah bozmasın kardeş gibiyiz yeni doğum yaptı 2 ay oldu hep onla gezerdik oda bunalıyo bazen ne güzel gezerdik beraber diyo ama artık bebiş var bisüre sahalardan uzak tutuyoruz onu
Bende ablamla çıkardım eskiden. Ablamında kızı var 1.5 yaşında hasta olacak diye pek çıkamıyoruz. Sadece kuleye gidiyoruz evimizin karşısında diye okadar. Bende elti falan yok ilk gelinim ben şimdilik tekim. bakalım iki elti gelecek banada
inşallah iyi eltiler gelir sanada yakın akraba oluyosun çok önemli arkadaş gibi olmak daha bi güzel oluyo arkadaşını herzaman bulamıyosun yanında helede evliyse eltiye koşuyosun bana öle olmuştu
Eşimin tarafıyla pek samimi değilimdir ben. Eltim olsa nasıl oluruz bilemiyorum. Ben aslında herkesle iyi anlaşan hemen kaynaşan biriyim ama böyle oldu onlarla niyeyse... Kayınvalidemle aram iyidir. Çok şükür aşılmayacak derdimiz sıkıntımız yok aramızda. Elbette ikimizinde kırıldığı kırdığı yerler oluyo ama ortayı buluyoruz bi şekilde. zaten görümcem yok. Kayınbabamı çoooooook severim çok saygı duyarım. Telefonda konuşurken bile ayağa kalkasım geliyorEşimin abisiyle pek samimiyeti kuramasakta onunlada iyi olduğumuzu düşünüyorum yani en azından ben öyle sanıyorum eşimin küçük erkek kardeşiyle çok iyi anlaşırız çok kardeşim gibidir. Ama diğer akrabalar... ne biliyim öyle iştee anladın sen onuuu
hehehe anladım ben onu bende aynı yollardan geçtim kırgınlık falan olmadı çok şükür eşimin akrabalarıyla ben eşimden bile daha iyimdir yeri geliyo eşim bana bu kimdi diyo evin en güççüğüynen evlendim abilerle çok iyizdir maşallah
aman allah bozmasın canım çok önemlidir birinci derece akrabayla iyi olmak. Sen benden kıdemlisin 2.5 yıllık evliymişsin. ben daha çömez sayılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?