ah canım geçmiş olsunben erzat beye gidiyorum.
yılbaşı günü benimde bebiş oynamdı acile gitttim icabcı ceylan hanımmış biraz suratsız gibi geldi bana o kadın yaa yadın yorgun falanmıydı acaba.
aa belki senin doğuma kadar karşılaşmışıdır bekleme salonunda :))
normalmi olmuştu doğumun başkent öncelikle normal yaptıryo diyolar ondan da özellikle orayı istiyorum bide erken doğum riskim vardı hastanede yatmıştım serviten çok memnun kalmıştım ilk başta selçukluya gidiyodum sonra döndüm başkente
tatşım bende öğretmenimn ama öğretmenlik bayan için en kolay meslek:))erkek için ev geçindirmek söz konusu da olunc ahepsi zorlaşıoGüya en kolay meslek derler ama öğretmen. Sabahları çumrada devlet okuluna gidiyor öğleden sonrada konyada bir derhaneye gidiyor. resmen unuttuk birbirmizibu günler geçecek biliyorum o yüzden sabrediyorum. Mevlam herşeyi yoluna koyar. Şükrediyorum Allah korusun aylak çalışmayan işten kaçan bir kocamda olabilirdi yani
hoşgeldin canım:)benim oğlum şimdi çok hasat iileşsin inşallah kucağına vercem:)
şimdilik kimse yok bi ben varım topiğimiz pek hareketli değil yeni yeni sohbet var benimde çocuğum yok ama olunca sevdiririmsizin oluncada ben severim
ah canım geçmiş olsunben de 31.haftada erken doğum tehditi yaşadım hastanede yattım doğumum mecburi sezeryan oldum,son ana kadar normla yapmam için doktorum çok uğraştı,ama bebeğim gelmedi sezeryanala doğum yaptım.erzat bey çok sıcak ve tatlıdır,ceylamn hanımda çok sıcaktır ama dediğin gibi yorgun olabilir o zaman.inşallah güzel ve kolay doğum yaparsın benimki çok kötüydü (
tatşım bende öğretmenimn ama öğretmenlik bayan için en kolay meslek:))erkek için ev geçindirmek söz konusu da olunc ahepsi zorlaşıo
hoşgeldin canım:)benim oğlum şimdi çok hasat iileşsin inşallah kucağına vercem:)
selam canım,ben burdayım ama bebişim hasta olunca şöle bi uğradım sadece
iyi aksamlar kızlar.. kımsecıkler yokk
hoşgeldin arkadasım nasılsın?
bende oğluma ciciler alcam diye gittim kuleye dediğin gibi iğne atsan yana döne düşecek yer arıyordu:S oğlum malsef hala kötü canım ya öksürükleri arttı ama annemler öksürük ii olur balgam atıyor diyolar ama bilmiyorum çok acı acı öksürüyor işte:S neyse bu hafat düzelmezse tekrar doktora gitcem,herlade hastaneye yatırırlarhoşgeldin canım nasıl oldu bebiş bizde dışarı çıkmıştık dolaşalım diye acayip soğuk kuleye gidelim dedik üstümüze yıkılcaktıherkes kapalı yere atmış kendini geri döndük bende geçtim yine bilgisayarın başı :)
ay yerim ben onu ya,ne kadarlık?send ebebiş olmayınca bize göre daha rahatsın suan burada oldugumu birbilse tuslara basacagım dıye aglar..:)
send ebebiş olmayınca bize göre daha rahatsın suan burada oldugumu birbilse tuslara basacagım dıye aglar..:)
evet rahatım ama bende de 26 yaşında bi bebek var arada oda mızmızlanır allah banada yakın zamanda sizinki gibi tatlı bir rahatsızlık verir inşallah
bende oğluma ciciler alcam diye gittim kuleye dediğin gibi iğne atsan yana döne düşecek yer arıyordu:S oğlum malsef hala kötü canım ya öksürükleri arttı ama annemler öksürük ii olur balgam atıyor diyolar ama bilmiyorum çok acı acı öksürüyor işte:S neyse bu hafat düzelmezse tekrar doktora gitcem,herlade hastaneye yatırırlar
ay yerim ben onu ya,ne kadarlık?
bende oğluma ciciler alcam diye gittim kuleye dediğin gibi iğne atsan yana döne düşecek yer arıyordu:S oğlum malsef hala kötü canım ya öksürükleri arttı ama annemler öksürük ii olur balgam atıyor diyolar ama bilmiyorum çok acı acı öksürüyor işte:S neyse bu hafat düzelmezse tekrar doktora gitcem,herlade hastaneye yatırırlar
ay yerim ben onu ya,ne kadarlık?
kızlar son cıkan bulusma saatımızı yazsın böylece herkes okur ben yarın giremıyecegım amaşimdiden özür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?