Konya'daki Anneler

bir bakayım dedim yien kımsecıkler yok..gece 10da girecegim.hoscakalın bugun pzar ya tatil yapıyor herkes ugrayan yok topiğe:97:

Kızlar hepinizin anneliği hayırlı olsun bende anne değilim ama Konya danım.
Söylein bakalım bebeleri bana sevdirecekmisiniz birer kere:).

Son düzenleme:
Kızlarhepinizin anneliği hayırlı olsun bende anne değilim ama Konya danım.

şimdilik kimse yok bi ben varım topiğimiz pek hareketli değil yeni yeni sohbet var benimde çocuğum yok ama olunca sevdiririm sizin oluncada ben severim

ah canım geçmiş olsunben de 31.haftada erken doğum tehditi yaşadım hastanede yattımdoğumum mecburi sezeryan oldum,son ana kadar normla yapmam için doktorum çok uğraştı,ama bebeğim gelmedisezeryanala doğum yaptım.erzat bey çok sıcak ve tatlıdır,ceylamn hanımda çok sıcaktır ama dediğin gibi yorgun olabilir o zaman.inşallah güzel ve kolay doğum yaparsın benimki çok kötüydü(
tatşım bende öğretmenimn ama öğretmenlik bayan için en kolay meslek:))erkek için ev geçindirmek söz konusu da olunc ahepsi zorlaşıo
Kızlar hepinizin anneliği hayırlı olsun bende anne değilim ama Konya danım.
hoşgeldin canım:)benim oğlum şimdi çok hasat iileşsin inşallah kucağına vercem:)
şimdilik kimse yok bi ben varım topiğimiz pek hareketli değil yeni yeni sohbet var benimde çocuğum yok ama olunca sevdiririm sizin oluncada ben severim

selam canım,ben burdayım ama bebişim hasta olunca şöle bi uğradım sadece

hoşgeldin canım nasıl oldu bebiş bizde dışarı çıkmıştık dolaşalım diye acayip soğuk kuleye gidelim dedik üstümüze yıkılcaktı herkes kapalı yere atmış kendini geri döndük bende geçtim yine bilgisayarın başı :)

send ebebiş olmayınca bize göre daha rahatsın suan burada oldugumu birbilse tuslara basacagım dıye aglar..:)

beşiktaslısın heralde ben fenerbahcelıyım :) ama..
aılen burada degıldı senın heralde..sıkılıyor olmalısın.konyadada cokcok yapacak birseyyok.ben konyalıyım

bende oğluma ciciler alcam diye gittim kuleye dediğin gibi iğne atsan yana döne düşecek yer arıyordu:S oğlum malsef hala kötü canım ya öksürükleri arttı ama annemler öksürük ii olur balgam atıyor diyolar ama bilmiyorum çok acı acı öksürüyor işte:S neyse bu hafat düzelmezse tekrar doktora gitcem,herlade hastaneye yatırırlar
send ebebiş olmayınca bize göre daha rahatsın suan burada oldugumu birbilse tuslara basacagım dıye aglar..:)
ay yerim ben onu ya,ne kadarlık?

evet rahatım ama bende de 26 yaşında bi bebek var arada oda mızmızlanır allah banada yakın zamanda sizinki gibi tatlı bir rahatsızlık verir inşallah

geçmiş olsun canım ..insaalah atlatır hastaneye falan yatmaz.. ılk bebeğin senın heralde benımde öyle..herkesın bır bbegı var burada

kızlar son cıkan bulusma saatımızı yazsın böylece herkes okur ben yarın giremıyecegım amaşimdiden özür

hayırlısı olsun ya geçer inşallah hastaneye falan gerek kalmaz sen soğuk kanlı ol çok üzme kendini çocuklar öle hastalana hastalana büyüyo

ok canım..gündüzde onlıne kımse kımseyi yakalayamıyor onun için düşünmüştüm ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…