Konya'daki Anneler

estağfurullah kıdemli olduğum için sölemiyorum ama herkes aynı şeyi sölüyo 1 1.5 yılını alıyo aynı dili konuşmak sonra herşey yoluna giriyo sen onlara onlar sana alışıyo idare edilip gidiyo

haklsın canım. ele karışan yele karışır derdi annem. sahidende o esen yele bırkıp gidiyorsun kendini zamanla. Saat 2ye geliyor. yalnız olunca KK arkadaş oluyor uyuyamadığım bana. Eşim erkenden yatıyor çok yoruluyor. sabah 6 gibi bir çıkıyor evden akşam 22:30da geliyor taaaaa. yemek yiyip duş alıp yatıyor garibim Senin eşin ne iş yapıyor canım

abisiyle beraber çalışıyolar analitik cih.firması ilk evlendiğimiz zamanlar benim eşimde erkenden yatar uyurdu çok canım sıkılırdı şimdi alıştık beraber yatıyoz beraber kalkıyoz bekliyoz birbirimizi eşinin işide çok zormuş ne iş yapıyo ki

Güya en kolay meslek derler ama öğretmen. Sabahları çumrada devlet okuluna gidiyor öğleden sonrada konyada bir derhaneye gidiyor. resmen unuttuk birbirmizi bu günler geçecek biliyorum o yüzden sabrediyorum. Mevlam herşeyi yoluna koyar. Şükrediyorum Allah korusun aylak çalışmayan işten kaçan bir kocamda olabilirdi yani

allah yardımcınız olsun doğru söylüyorsun çalışmak istemeyen birisi olsaydı daha zor olurdu herşeyde vardır bir hayır sabrın sonu selamet biz kadınlar sabırlıyızdır aşarız dertleri

allah yardımcınız olsun doğru söylüyorsun çalışmak istemeyen birisi olsaydı daha zor olurdu herşeyde vardır bir hayır sabrın sonu selamet biz kadınlar sabırlıyızdır aşarız dertleri

birde sanada banada sağlıklı vatan millete ve bize hayırlı birer bebiş verirse Allah değme keyfimize

iyi geceler.

bende konyadayım.. konyalıyım.

ikiz kızlarım var. sohbetinizi okuyarak geldim......

Amin canım. Ben şimdi müsade istiycem senden. Yatayım yarın erken kalkıcam. Güzel ve sıcak sohbetin için teşekkürler. İlk fırsat bulduğum sana buradan seslenirim huu huuuu diye. İyi gecelr canım

iyi geceler canım bende çok teşekkür ederim çok güzel sohbetti görüşelim yine komşuu bende gidip yatıyım gari uyku geldi:) hadi baş baş

hoşgeldiniz ne güzell ikizleriniz varmış zor ama çok da güzeldir değil mi

evet canım hem çook güzel hemde çook zor. birini şuan ayağımda sallıyorum yeni uyudu. diğerini babası uyutmaya çalışıyor. ama nafile.. ikide bir çığlık atıp uyuyan kızımı uyandırıyo diğer cadım....

Son düzenleme:

oyyy minnoşlar ikiz diyince bi dilim tutuluyo allah nasip etse banada keşke hayırlısı inşallah

oyyy minnoşlar ikiz diyince bi dilim tutuluyo allah nasip etse banada keşke hayırlısı inşallah

canım ama çoook zor...... tek bakıyorum ben.. çalışıyordum işi bıraktım doğum izninden sonra.

yardım edende olmayınca... evin onca işi yemek..çamaşır..

bide ek gıdaya geçtik.. kabus gibi oluyo çoğu zaman günler.......

güzel yanlarıda var zor yanları daha çok ama :))

rabbim gönlündekini versin inşallah. madem çok istiyorsun :) seninde olsun inşallah canım......

evet çok zordur bizim ailede çotur ikiz çıldırmanın eşiğinden dönenler çok oldu

o zaman sizinde ikizleriniz olabilir :)

benimde babaannem ikizmiş. ama benimki tedaviyle oldu..

günaydın kızlar. ilk günaydın benden iki gündür erken giriyorum evet gün içind efırsat olmuyorki.bu gece bayagı kaynatmısnız keske girseydim bende...kalabalıklastık ne güzel. herkesin uygun oldugu birgün bulusalım.yada bırsaat verelim burada bulusalım.sohbet edelim.. mesela öğlen 12 yada aksam 10 saatlerımız olsun girebilen arkadaslar girsinler.:90:

ben cıkıyorum kızlar.size iyi sohbetler. tekrar girmeye calsırım umarım online yakalarım sizi.hoscakalın

evet gece baya kaynattık bana uyar hertürlü buluşma gündüz 12 gece 10 güzel fikir okuyan arkadaşlar bekliyoruz buluşma saatimiz gündüz 12 gece 10 duyurulurrr herkesi bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…