estağfurullah kıdemli olduğum için sölemiyorum ama herkes aynı şeyi sölüyo 1 1.5 yılını alıyo aynı dili konuşmak sonra herşey yoluna giriyo sen onlara onlar sana alışıyo idare edilip gidiyo
haklsın canım. ele karışan yele karışır derdi annem. sahidende o esen yele bırkıp gidiyorsun kendini zamanla. Saat 2ye geliyor. yalnız olunca KK arkadaş oluyor uyuyamadığım bana. Eşim erkenden yatıyor çok yoruluyor. sabah 6 gibi bir çıkıyor evden akşam 22:30da geliyor taaaaa. yemek yiyip duş alıp yatıyor garibimSenin eşin ne iş yapıyor canım
abisiyle beraber çalışıyolar analitik cih.firması ilk evlendiğimiz zamanlar benim eşimde erkenden yatar uyurdu çok canım sıkılırdı şimdi alıştık beraber yatıyoz beraber kalkıyoz bekliyoz birbirimizi eşinin işide çok zormuş ne iş yapıyo ki
Güya en kolay meslek derler ama öğretmen. Sabahları çumrada devlet okuluna gidiyor öğleden sonrada konyada bir derhaneye gidiyor. resmen unuttuk birbirmizibu günler geçecek biliyorum o yüzden sabrediyorum. Mevlam herşeyi yoluna koyar. Şükrediyorum Allah korusun aylak çalışmayan işten kaçan bir kocamda olabilirdi yani
allah yardımcınız olsun doğru söylüyorsun çalışmak istemeyen birisi olsaydı daha zor olurdu herşeyde vardır bir hayır sabrın sonu selamet biz kadınlar sabırlıyızdır aşarız dertleri
birde sanada banada sağlıklı vatan millete ve bize hayırlı birer bebiş verirse Allah değme keyfimize
bu söze aminnnn derim başkada bişi demem
Amin canım. Ben şimdi müsade istiycem senden. Yatayım yarın erken kalkıcam. Güzel ve sıcak sohbetin için teşekkürler. İlk fırsat bulduğum sana buradan seslenirim huu huuuu diye.İyi gecelr canım
iyi geceler.
bende konyadayım.. konyalıyım.
ikiz kızlarım var. sohbetinizi okuyarak geldim......
hoşgeldiniz ne güzell ikizleriniz varmış zor ama çok da güzeldir değil mi
evet canım hem çook güzel hemde çook zor. birini şuan ayağımda sallıyorum yeni uyudu. diğerini babası uyutmaya çalışıyor. ama nafile.. ikide bir çığlık atıp uyuyan kızımı uyandırıyo diğer cadım....
oyyy minnoşlar ikiz diyince bi dilim tutuluyo allah nasip etse banada keşke hayırlısı inşallah
canım ama çoook zor...... tek bakıyorum ben.. çalışıyordum işi bıraktım doğum izninden sonra.
yardım edende olmayınca... evin onca işi yemek..çamaşır..
bide ek gıdaya geçtik.. kabus gibi oluyo çoğu zaman günler.......
güzel yanlarıda var zor yanları daha çok ama :))
evet çok zordur bizim ailede çotur ikiz çıldırmanın eşiğinden dönenler çok oldu
günaydın kızlar. ilk günaydın benden iki gündür erken giriyorum evet gün içind efırsat olmuyorki.bu gece bayagı kaynatmısnız keske girseydim bende...kalabalıklastık ne güzel. herkesin uygun oldugu birgün bulusalım.yada bırsaat verelim burada bulusalım.sohbet edelim.. mesela öğlen 12 yada aksam 10 saatlerımız olsun girebilen arkadaslar girsinler.:90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?