Konya'daki Anneler

gecmiş olsun cnm sıcak bırseyler içbelkı faydası olur bednımkız kucagımda

oyoyy yazılanları okuyabilmek için habire yenile yapmaktan yada kontrol paneline bakmaktan bi hoş oldum yok mu bunun kolay bi yolu

geçmiş olsun canım ..insaalah atlatır hastaneye falan yatmaz.. ılk bebeğin senın heralde benımde öyle..herkesın bır bbegı var burada
saol canı,inşallah ya onu emziriodum anca cevap yazabildim.ilk bebğim canım seninki ne kadarlık?
hosgeldin özgülece
hoşbulduk bu arada:)
hayırlısı olsun ya geçer inşallah hastaneye falan gerek kalmaz sen soğuk kanlı ol çok üzme kendini çocuklar öle hastalana hastalana büyüyo
soğukkanlı olmasam her öksürdüğünde ağlardım ya çok kötü çünkü ama ben biraz daha sakinim tabi ilk gğne göre,inşallah ii olur

hoşgeldin canım:)benim oğlum şimdi çok hasat iileşsin inşallah kucağına vercem:)
Oy geçmiş olsun :)

şimdilik kimse yok bi ben varım topiğimiz pek hareketli değil yeni yeni sohbet var benimde çocuğum yok ama olunca sevdiririm sizin oluncada ben severim
tamam :86:
kızlar son cıkan bulusma saatımızı yazsın böylece herkes okur ben yarın giremıyecegım amaşimdiden özür

Aman buluşucakmısınız ne zaman bende gelem:)

gunaydın kızlar.dün anıden cıktım kusura bakmayın..herkes nasıl? ben benımıuyle ugrasıyorum..dün dısardaydım pek yazamadım..bugunde gezmeye gıdyoruz aksama gırerım 10da ..hocakalın

gunaydın kızlar.dün anıden cıktım kusura bakmayın..herkes nasıl? ben benımıuyle ugrasıyorum..dün dısardaydım pek yazamadım..bugunde gezmeye gıdyoruz aksama gırerım 10da ..hocakalın

nisasum yine erkencisin akşam bende girmeye çalışıcam görüşürüz inşallah

Kızlar mrb..Ben yeni keşf etdim sizlerii...Ben de Konyadayım ve bende Real civarındayım...İnşallah Nisan annesi olucam...Görüşem buluşalım tanışalım....Hepinize kocaman öpücükler...

Kızlar mrb..Ben yeni keşf etdim sizlerii...Ben de Konyadayım ve bende Real civarındayım...İnşallah Nisan annesi olucam...Görüşem buluşalım tanışalım....Hepinize kocaman öpücükler...

merhaba hoşgeldin malesef hala keşfedilmemiş bi topiğimiz var keşfedilmesini bekliyoruz sabırsızlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…