ok canım..gündüzde onlıne kımse kımseyi yakalayamıyor onun için düşünmüştüm ben
burdayız ama muhabbet yok...neredesınız kıslar
gecmiş olsun cnm sıcak bırseyler içbelkı faydası olur bednımkız kucagımda
saol canı,inşallah yageçmiş olsun canım ..insaalah atlatır hastaneye falan yatmaz.. ılk bebeğin senın heralde benımde öyle..herkesın bır bbegı var burada
hoşbulduk bu arada:)hosgeldin özgülece
soğukkanlı olmasam her öksürdüğünde ağlardım ya çok kötü çünkü ama ben biraz daha sakinim tabi ilk gğne göre,inşallah ii olurhayırlısı olsun ya geçer inşallah hastaneye falan gerek kalmaz sen soğuk kanlı ol çok üzme kendini çocuklar öle hastalana hastalana büyüyo
Merhaba kızlaaar nasılsınız
Merhaba kızlaaar nasılsınız
Oy geçmiş olsun :)hoşgeldin canım:)benim oğlum şimdi çok hasat iileşsin inşallah kucağına vercem:)
tamam :86:şimdilik kimse yok bi ben varım topiğimiz pek hareketli değil yeni yeni sohbet var benimde çocuğum yok ama olunca sevdiririmsizin oluncada ben severim
kızlar son cıkan bulusma saatımızı yazsın böylece herkes okur ben yarın giremıyecegım amaşimdiden özür
gunaydın kızlar.dün anıden cıktım kusura bakmayın..herkes nasıl? ben benımıuyle ugrasıyorum..dün dısardaydım pek yazamadım..bugunde gezmeye gıdyoruz aksama gırerım 10da ..hocakalın
ooo kızlar muhabbet baya koyulaşmış
Kızlar mrb..Ben yeni keşf etdim sizlerii...Ben de Konyadayım ve bende Real civarındayım...İnşallah Nisan annesi olucam...Görüşem buluşalım tanışalım....Hepinize kocaman öpücükler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?