3 gun gecıktı arkadaslar yardım edın benı en ıyı sız anlarsınız bıde calısyorum nereye tahlıl yaptırsam en kısa surede alırım sonucunu
ben dun akşam gıttım kanda hcg 0 çıktı yıkıldım 4. gun bugun ve hala adet görmedım.o çıkması normalmı kızlar bı yardımcı olun[
güzelim canını sıkma hamiş degilsin o zaman yoksa 0 çıkmazdı benim bildigim belkide ikimizinde stresten gelmiyodur
inşallah canım sence ne kadar beklemem lazım bugün 5.günüm loboquick isimli teste güvenmiyorum ne yapmam lazım sence[/QU
tatlım iyi 5 gün geçmişbence 1 hafta beklemene gerek yok o zaman 2 gün sonra al yap derim.çünkü adetin geçtikten 1 hafta sonra çıkıyor idrarda.hadi bakalım güzel haberler ver bana
hosbulduk canım neyapmam gerektıgınıbılmıyorum esımle denememızın 6 ay bu ay hangı doktora gıtmelıyım ne yapmalıyım bıraz akıl verın bana lutfen
inşallah canım sence ne kadar beklemem lazım bugün 5.günüm loboquick isimli teste güvenmiyorum ne yapmam lazım sence[/QU
tatlım iyi 5 gün geçmişbence 1 hafta beklemene gerek yok o zaman 2 gün sonra al yap derim.çünkü adetin geçtikten 1 hafta sonra çıkıyor idrarda.hadi bakalım güzel haberler ver bana
inşallah canım güzel haber vermeyi bende istiyorum
hosbulduk canım neyapmam gerektıgınıbılmıyorum esımle denememızın 6 ay bu ay hangı doktora gıtmelıyım ne yapmalıyım bıraz akıl verın bana lutfen
evlenelı 1,5 sene oldu canım eşimin ailesi basladı mızırdamaya aslında onların ağzını kapatmak ıcın bebek ıstemıyorum kendım cok ıstıyorum esimde ıstıyor ıde ıkımızde calısıyoruz eve cok gec gelıyoruz bukadar yogun stresın altında bıde bebek ıstıyoruz rabbım en ıyısını bılır...buarada bende kan testını yaptır beklemek ınsanı daha kötu yapıyor ınan bana ınsallah hamılesındır canım
evlenelı 1,5 sene oldu canım eşimin ailesi basladı mızırdamaya aslında onların ağzını kapatmak ıcın bebek ıstemıyorum kendım cok ıstıyorum esimde ıstıyor ıde ıkımızde calısıyoruz eve cok gec gelıyoruz bukadar yogun stresın altında bıde bebek ıstıyoruz rabbım en ıyısını bılır...buarada bende kan testını yaptır beklemek ınsanı daha kötu yapıyor ınan bana ınsallah hamılesındır canım
herşeyin hayırlısı canım benimde ilk 1 yıl olmadı tam dra gidecekken hamile kaldım ve düşük yaptım.6 ay sonra tekrar hamile kaldım tekrar düşük yaptım.şimdi 2 düşüğün araştırılması için bi dra gittim yine hamile çıktım.bunada üzüm gebelik diyor dr bakalım napcaz:18: canım.herşeyin hayırlısını iste.hamile kalmakta iş değil yani.önemli olan sağlıkla kucaklarımıza almak yavrularımızı.inş olur seninde anca...takma kafana
canım doktorların her söylediginede inanmamak lazım canını sıkma ne olur bak bebişinde sende strese giriyosunuz yapma böyle ben inanıyorum bebişin seninle......
benim bi arkadaşıma doktor 3 sene çoçugun olmaz demiş 1 sene geçmeden ikizlerine hamiş kaldı hadi bu topikte herkes stresi bi kenara atsın güzel şeyler düşünelim
tatlım hoşgeldin aramıza.daha çok yeniymiş 6 ay...bi 6 ay daha olmazsa öyle git derim doktora.ama illakide gidecem dersen konya hospitalde tülin hn var ona git derim ama randevu almak zor.yaşın kaç bu arada? ne kadarlık evlisin?
canım inan artık beklemek bile daha kolay geliyo 11. ayımdayım ama bir kaç sefer kan testi yaptırdım 0 çıktı hayal kırıklıgına ugramaktan korkuyorum
herşeyin hayırlısı canım benimde ilk 1 yıl olmadı tam dra gidecekken hamile kaldım ve düşük yaptım.6 ay sonra tekrar hamile kaldım tekrar düşük yaptım.şimdi 2 düşüğün araştırılması için bi dra gittim yine hamile çıktım.bunada üzüm gebelik diyor dr bakalım napcaz:18: canım.herşeyin hayırlısını iste.hamile kalmakta iş değil yani.önemli olan sağlıkla kucaklarımıza almak yavrularımızı.inş olur seninde anca...takma kafana
Öyle tabı canım rabbım hayırlısını versın sen hangı dktora gıdıyorsun memnun musun doktorundan ?
merhabalar ben de konyadayım henüz yeni hamileyim. ilk bebeğim ben de özel selçukluda nil hanıma gidiyorum duyanınız var mı. çok ani karar verdim doktorum için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?