konyalı hamişler ve bebiş istiyenler tanışalım mı

3 gun gecıktı arkadaslar yardım edın benı en ıyı sız anlarsınız bıde calısyorum nereye tahlıl yaptırsam en kısa surede alırım sonucunu

canım benimde günüm geçti evde netten aldıgım test vardı yaptım loboquick isimli test vardı 1.3.gün yaptım negatif çıktı biraz daha durcam eczaneden düzgün bi test alıp tekrar bakcm olmazsa kandan beta hcg baktırcam

canım topigime hoşgeldin ne yaptın regl oldun mu yada test yaptın mı evde

ben dun akşam gıttım kanda hcg 0 çıktı yıkıldım 4. gun bugun ve hala adet görmedım.o çıkması normalmı kızlar bı yardımcı olun

hosbulduk canım neyapmam gerektıgınıbılmıyorum esımle denememızın 6 ay bu ay hangı doktora gıtmelıyım ne yapmalıyım bıraz akıl verın bana lutfen

hosbulduk canım neyapmam gerektıgınıbılmıyorum esımle denememızın 6 ay bu ay hangı doktora gıtmelıyım ne yapmalıyım bıraz akıl verın bana lutfen

bende 11. ayımdayım dur bakalım gün dogmadan neler dogar bilinmez bitanem

evlenelı 1,5 sene oldu canım eşimin ailesi basladı mızırdamaya aslında onların ağzını kapatmak ıcın bebek ıstemıyorum kendım cok ıstıyorum esimde ıstıyor ıde ıkımızde calısıyoruz eve cok gec gelıyoruz bukadar yogun stresın altında bıde bebek ıstıyoruz rabbım en ıyısını bılır...buarada bende kan testını yaptır beklemek ınsanı daha kötu yapıyor ınan bana ınsallah hamılesındır canım

tatlım hoşgeldin aramıza.daha çok yeniymiş 6 ay...bi 6 ay daha olmazsa öyle git derim doktora.ama illakide gidecem dersen konya hospitalde tülin hn var ona git derim ama randevu almak zor.yaşın kaç bu arada? ne kadarlık evlisin?

herşeyin hayırlısı canım benimde ilk 1 yıl olmadı tam dra gidecekken hamile kaldım ve düşük yaptım.6 ay sonra tekrar hamile kaldım tekrar düşük yaptım.şimdi 2 düşüğün araştırılması için bi dra gittim yine hamile çıktım.bunada üzüm gebelik diyor dr bakalım napcaz:18: canım.herşeyin hayırlısını iste.hamile kalmakta iş değil yani.önemli olan sağlıkla kucaklarımıza almak yavrularımızı.inş olur seninde anca...takma kafana

canım inan artık beklemek bile daha kolay geliyo 11. ayımdayım ama bir kaç sefer kan testi yaptırdım 0 çıktı hayal kırıklıgına ugramaktan korkuyorum

canım doktorların her söylediginede inanmamak lazım canını sıkma ne olur bak bebişinde sende strese giriyosunuz yapma böyle ben inanıyorum bebişin seninle......
benim bi arkadaşıma doktor 3 sene çoçugun olmaz demiş 1 sene geçmeden ikizlerine hamiş kaldı hadi bu topikte herkes stresi bi kenara atsın güzel şeyler düşünelim

sağol tatlım moral veriyosun bana.bi tarafım diyorki bu bebekte hiç bişey yok sağlıklı bi şekilde doğup gelecek bi tarafımda dr ilk mauyenelerde böyle diyosa vardır bi bildiği yani doğru diyorum.ama bilmiyorum işte.allaha dua ediyorum bi mucize rabbim sadece bi mucize ver diye... hayırlısı demekten başka bişey düşmüyor.kısmette varsa olur yoksa olmaz.
BEKLENEN GÜN GELECEKSE,ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR...

canım25 yasındayım 1,5 yıldır evlıyım ama dedım ya 6 aydır ugrasıyoruz aslında doktora gıtmek ıstemıyorum ama acaba esımde veya bende bır problemmı var dıyorum bılmıyorumkı daha once basıma gelmemıs yasamamısım boyle seyler.

canım inan artık beklemek bile daha kolay geliyo 11. ayımdayım ama bir kaç sefer kan testi yaptırdım 0 çıktı hayal kırıklıgına ugramaktan korkuyorum

pekı doktora hıc gıdıp muayne oldunmu ?ya ben o masaya yatıp aletlerın içime gırmesınden hıc hoslanmıyorum asıl korkutan o nedense ılk evlendıgımde 2. ayı falandı kist var dedıler 1 ay dogum kontrol hapı kullandım sonra adet olunca gel dedı doktor nacıye sandıkcı vardı ona gıttım okadar cok canımı yaktı kı o gunden berı korkarım ama sanırım gıdecem yapacak bısey yok

Öyle tabı canım rabbım hayırlısını versın sen hangı dktora gıdıyorsun memnun musun doktorundan ?

Öyle tabı canım rabbım hayırlısını versın sen hangı dktora gıdıyorsun memnun musun doktorundan ?

tatlım ben düşükler için martın 20 sine tülin hnma randevu almıştım.benim bi akrabam özel anıttaki bayram beyi tavsiye etti martı bekleme git hemen dedi.hatta kendisi aradı yanımda drla konuştu bende 18 inde gittim.ama hamile olduğumu öğrendim gittiğimde.işte şimdide mol şüphesiyle uğraşıyoruz? dr iyi gibi ama bilmiyorum söyledikleri doğru çıkarsa ancak o zaman iyi diyebileceğim.

merhabalar ben de konyadayım henüz yeni hamileyim. ilk bebeğim ben de özel selçukluda nil hanıma gidiyorum duyanınız var mı. çok ani karar verdim doktorum için

merhabalar ben de konyadayım henüz yeni hamileyim. ilk bebeğim ben de özel selçukluda nil hanıma gidiyorum duyanınız var mı. çok ani karar verdim doktorum için

tatlım hoşgeldin aramıza.nile ilk hamileliğimde gitmiştim.düşük tehlikem vardı.kanamam geldi az bişey aradım sordum.panik yapma yat dinelen birde progestan diye ilaç yazmıştı onuda iç gelmene gerek yok dedi.bende tabi dr diye güvendim yattım salak gibi.ertesi gün kanamam fazlalaştı sabah erkenden gittik nile kapının önü kalabalıktı tabi.ben anlattım durumumu bana verdiği cevap şu oldu: 2 saat beklersen öyle bakarım dedi.dışarıda bekleyen hastaları varmış.bi 10 dakikasını ayırıp kanamamın şiddetine bakıp en azından bi yere yönlendirebilirdi.eşimde bağırdı çağırdı 2 saatte benim karım ölecek mi kalacakmı belli değil dedi.nereye gidelim hadi doğumevine (oraya gitmek hiç istemezdim ama mecburen) neyse acile girdik hemen dr geldi baktı düşük yapıyosunuz dedi.vs.ilgilenildi yani.benim beğenmediğim doğumevi bile beni yürütmeden tekerlekli sandalyede karşıladı.yani arkadaşım ben nile gittiğimde pek iyi şeyler yaşamadım.sen sorduğun için bende paylaşmak istedim.inş.sen hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…