slm canım bende ali sami gürbüzün iyi bir dr olduğunu duydum ama yeni duydum tabi.bende 2 defa düşük yaptım.tıpa git arartırılsın dediler.selçuklu tıpa gittim.3-5 stajyerin elinde oyuncak oldum.bin kere pişmanım.doğru düzgün ilgilenip şundan şundan düşük yapmışın bile demediler.sadece genetik raporunda heterozigot olabilir yazıyordu.onun içinde gebeliğin ilk 10 haftası aspirin önerilir diye not yazmışlar.şimdi 3.defa hamileyim ama dr mol gebelikten şüpheleniyor.zannedersem bunuda kaybedicem.bulup bulup kaybetmek ne kadar zor ya... allahım kimseye yaşatmasın.isteyen herkesede sağlıklı bi şekilde nasip etsin inş.sende inş.hayırlısıyla sağlıklı bişekilde kucağına alırsın bebğini.canım bu drun adresini tam olarak detaylı yazabilirmisin bana.birde tel? şimdi ben düşük yaptım nedenlerini öğrenmek istiyorum diye gitsem bu dra acaba benimle yakından ilgilenirmi? dr dan yana hiç şansım yaver gitmedide...
canım kistler için doktor doğum kontrol hapı verdi onu bıraktım adetlerim baya 1 sene düzenli oldu
ondan sonra bozuldu düzen
soğan kürünüde yaptım hemde 3 ay ama onun bana hiç faydası olmadı tatlım mantar benede vardı böyle kaşınıyor kaşınıyo bir gün dedimki aman soğanın hiç faydsaı olmadıya belki bunun olur diye 810 dal maydanoz sapının kaynattım içtim o iyi oldu o zaman akıntımı hissettim o zamana kadar gelmeyen akıntım sökülmeyen mantarım resmen söküldü kulağına kurşun o zamandan beride fazla değil hiç mantar filan kalmda
bak aklıma gelmişken bidaha deneyem şunu soğanda hayır yok maydanoz iyi geldi bana
beninanıyorum eğer bu gebeiliğin sağlıklı değilse inşallah sağlıklıdır hani derler ya düşüğün bi ayağı içerdedir diye inşallah doğal yoldan olur canım bak bana şimdiye kadar bi kez olsun normal olsun diye bekliyom o mucizeyi bende tatmak istiyommm
olur olur inş.seninde olur.ben 3 kez tattım ama elime alamadım ne fayda.önemli olan hamile kalmak değil tatlım önemli olan hayırlı evlat olması,sağlıklı olması,güzel ahlaklı olması,9 ayı sorunsuz geçirmen ve en güzeli o mucizeye sağ salim kucağına alman... rabbim sanada banada bekleyen ve isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inş.birde incir kürü denedin mi kolay hamile kalmayı sağlıyor.bu arada maydonoz suyunu aldım aklıma şu hamilelik bi çözümüne kavuşsun hayırlısıyla bende yapar içerim.çünkü benim mantar geçmedi daha kaşıntı kalmadı ama dr alttan baktığında görüyordu.şimdi sadece dıştan krem sürebiliyorum.hayıt otu,aslan pençesi,civan perçemi bunların karışımı oluyor aktarlarda toz şeklinde günde 2-3 kez ondan içiyosun benim eşim ondan almış banada hamileliği öğrenince içememiştim.duruyor.dene derim bu üçü bütün kadın hastalıklarında kullanılıyormuş.belkide duymuşundur denemişindir bile.ben yinede sölimde
Cnm çok geçmiş olsun. Yaşadıklarımız çok benzer. Benim ilk gebeliğime önce boş kese dediler, sonra kalp atışını duyduk,hiçbirşey yok gayet sağlıklı dendi ama kaybettim. Tıp fakültesinde test yaptırdım ve sendeki gib heterozigot mutasyon olduğumu öğrendim. doktorum heterozigatta tedaviye gerek yok dedi. 2. gebeliğimde kese boş çıktı. Gebeliğim sonlandıktan sonrada doktor gelen sonucu mol gebelik diye yorumladı. Aklım karmakarışık olmuştu, doktoru değiştirip Ali sami Beye gittim ve mol gebelik yaşamadığımı öğrendim. Mol gebelik şüphe ile yaklaşılacak bir konu değil. İçini ferah tut lütfen. 8 hafta olmadan boş kese yada mol diye teşhis koymaları yanlış. Benim başıma geldi işte 2 kere yanlış teşhislerle uğraştım. Şimdi heterozigot mutasyon için pıhtılaşma tedavisi görüyorum ve herşey olumlu gidiyor. Burası tüp bebek merkezi olduğu için çok inceleme yapıyorlar, ve gebe isen bebeği korumak adına doktor her yolu deniyor. Benden sana tavsiye elindeki tüm sonuçlarla Ali Sami Bey'e ulaş. bebekistiyoruz.biz |Eurofertil Tp Bebek Merkezi, Fertility, Ksrlk, Konya, TESE 'den konya şubesine bakarak tel ve adresi bulabilirsin. Santraldeki bayanlar randevudan önce senden ayrıntılı bilgide alıyorlar, acil dersen 1-2 güne de randevu verirler mutlaka.
Teşekkür ederim cnm. İsteyen herkese nasip olsun. Topiği çok sevdim, bundan sonrada sık sık uğrarım inş.
canım çok sağol şu gebelik bi belli olsunda gidecem.sende baya zor bi süreçten geçmişin benim gibi.geçmiş olsun.rabbim tekrar yaşatmasın inş.ay kadın olmak ne zormuş yaaa( şimdi sen hamilesin galiba demi kaçıncı haftadasınız ? ay çok seviyorum ya hamileleri böyle karınlarına baktıkça bakasım geliyo
stres yapıyosan ondan olabilir canım ya.bak hem bana diyosun hemde kendin stres yapıyosun.bazen varya herşeyi oluruna bırakmak gerekiyor.heleki konu bebekse sen ne kadar çok istersen o kadar zor oluyor.çünkü ben yaşadım aynısını.tabi senin stres sebebin bebişseadet düzenin nasıl ?
10+4 deyiz şimdi. O kadar zorluktan sonra , sağlık sıhhatli bebeği görmek çok güzel bi duygu. Ultrasonda her gördüğümde ağlıyorum:):)
adetim hep düzenli gelir canım 28 günde gelir bu sefer 4 gün geçti tamam artık karar verdim bu seferde olmazsa kafama takmıycam ve bi psikologa gitcem
tatlım psikoloğa gitmene gerek yok.adetlerinde düzenli bak ne güzel belki strestendir ama belkide hamişsindir onu allah bilir.takma kafana relaks olherşey olacağına varır.bence 1 hafta daha bekle olmazsa test al dışardan birde ondan yap bakalım.inş.hayırlı haberlerini alırız
slm havi listeye ekleyebilirsin katılmak isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?