konyalı hamişler ve bebiş istiyenler tanışalım mı

Cnm çok geçmiş olsun. Yaşadıklarımız çok benzer. Benim ilk gebeliğime önce boş kese dediler, sonra kalp atışını duyduk,hiçbirşey yok gayet sağlıklı dendi ama kaybettim. Tıp fakültesinde test yaptırdım ve sendeki gib heterozigot mutasyon olduğumu öğrendim. doktorum heterozigatta tedaviye gerek yok dedi. 2. gebeliğimde kese boş çıktı. Gebeliğim sonlandıktan sonrada doktor gelen sonucu mol gebelik diye yorumladı. Aklım karmakarışık olmuştu, doktoru değiştirip Ali sami Beye gittim ve mol gebelik yaşamadığımı öğrendim. Mol gebelik şüphe ile yaklaşılacak bir konu değil. İçini ferah tut lütfen. 8 hafta olmadan boş kese yada mol diye teşhis koymaları yanlış. Benim başıma geldi işte 2 kere yanlış teşhislerle uğraştım. Şimdi heterozigot mutasyon için pıhtılaşma tedavisi görüyorum ve herşey olumlu gidiyor. Burası tüp bebek merkezi olduğu için çok inceleme yapıyorlar, ve gebe isen bebeği korumak adına doktor her yolu deniyor. Benden sana tavsiye elindeki tüm sonuçlarla Ali Sami Bey'e ulaş. bebekistiyoruz.biz |Eurofertil Tp Bebek Merkezi, Fertility, Ksrlk, Konya, TESE 'den konya şubesine bakarak tel ve adresi bulabilirsin. Santraldeki bayanlar randevudan önce senden ayrıntılı bilgide alıyorlar, acil dersen 1-2 güne de randevu verirler mutlaka.

canım çok sağol şu gebelik bi belli olsunda gidecem.sende baya zor bi süreçten geçmişin benim gibi.geçmiş olsun.rabbim tekrar yaşatmasın inş.ay kadın olmak ne zormuş yaaa ( şimdi sen hamilesin galiba demi kaçıncı haftadasınız ? ay çok seviyorum ya hamileleri böyle karınlarına baktıkça bakasım geliyo

10+4 deyiz şimdi. O kadar zorluktan sonra , sağlık sıhhatli bebeği görmek çok güzel bi duygu. Ultrasonda her gördüğümde ağlıyorum:):)

adetim hep düzenli gelir canım 28 günde gelir bu sefer 4 gün geçti tamam artık karar verdim bu seferde olmazsa kafama takmıycam ve bi psikologa gitcem

adetim hep düzenli gelir canım 28 günde gelir bu sefer 4 gün geçti tamam artık karar verdim bu seferde olmazsa kafama takmıycam ve bi psikologa gitcem

tatlım psikoloğa gitmene gerek yok.adetlerinde düzenli bak ne güzel belki strestendir ama belkide hamişsindir onu allah bilir.takma kafana relaks ol herşey olacağına varır.bence 1 hafta daha bekle olmazsa test al dışardan birde ondan yap bakalım.inş.hayırlı haberlerini alırız

Bende 1,5 yıldır evlıyım bebek için çaba gösterıyoruz yaklasık 6 aydır ama ömrümden ömur gıdıyor her ay malesef bu ay adetım gun gecıktı hafıf akıntımda var ama adet agrısı falan yok sızce ne yapayım bekleyım mı bırazdaha

3 gun gecıktı arkadaslar yardım edın benı en ıyı sız anlarsınız bıde calısyorum nereye tahlıl yaptırsam en kısa surede alırım sonucunu

çok tesekkur ederım nimet buraya yazıp yazmamaka cok kararsızdım benı sen rahatlattın ınankı sende varmı bebıs veya ıstıyormusun

inşallah canım sence ne kadar beklemem lazım bugün 5.günüm loboquick isimli teste güvenmiyorum ne yapmam lazım sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…