konyalı hamişler ve bebiş istiyenler tanışalım mı

canım senin 100 mesaj olmayınca ondan göndermezdir bak 6 mesajın kalmış
nasıl durumlar merak ettim sadece sen emel hanımı bilmemde selçukluda güler hanıma git gerçi ben memnun kalmadım ama neyse
canım ihmale gelmez böyle şeyler gerçi sende çalışıyon galiba ya zor olur iş yerinden izin alması hakkında hayırlısı olsun

ayşecim sen nerdesin yavrum özledim senide bu arada ben yine gece vardiyasındayım yazarsanız ancak gece cvp yazabilirim hepinizi öptüm

nerelerde olayım canım hiç tadım tuzum yok hiç bi insanın şansı olmazmı ya hiç yolunda gitmiyor sadece sabır deyip oturuyorum
sen nasılsın canım iyisin dimi bende seni çok öptüm

inşallah canım hadi hakkında hayırlısı olsun allahım gönlüne göre versin güzelimm gelişmeleri yazzz

nerelerde olayım canım hiç tadım tuzum yok hiç bi insanın şansı olmazmı ya hiç yolunda gitmiyor sadece sabır deyip oturuyorum
sen nasılsın canım iyisin dimi bende seni çok öptüm

niye ki güzelim kafana takılan nedir? seni üzen neyse anlat ta hafifle bitanem iyiyim canım ne olsun bu gece 8 marta giriş yaptık ya benim 8 mart dogum günüm iş arkadaşom ve şefimiz jest yapmışlar gece pasta kestik bu arada pko oldugumu ögrendikten snr sogan kürüne başladım moral bozmak yok stresi bi kenara atmam gerektigini farkına vardım buna eminim biz stresten hamile kalamıyoruz akışına bırakmak en iyisi bu arada eşim büyük bi süpriz yapcakmış bana çok begenecegim bişi alcakmış 9 martı bekle diyor 8 martta dünya kadınlar günümü kutlayacakmış dogum günü hediyemi bir gün snra vercekmiş CANIM SENİN VE TOPİKTEKİ TÜM KADINLARIN DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜ EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLUYORUM

nasıl 100 msj canım anlamadım? ben yeni üye sayılırım hiç bişeyden çakmıyorum detaylı bilgi verirsen sevinirim.tatlım yazdığım gibi işte şimdilik bi problem yok gibi ama ben yinede umutlanmak istemiyorum.başkentte doç varmış emel hn ona gidecem inş.güler hnı hiç övmüyorlar ayrıca ben selçuklu hastanesi defterini ilk düşüğümden sonra kapattım bidaha asla gitmem o hastaneye.nil yüzünden!!! neyse hayırlısı diyelim.senin canın neden sıkıldı? üzülme ya takma kafana bişeyi konu neyse.sanki kafana takıp kendini üzünce geçiyormu herşey.tam tersi can sıkıntısından başka bişey değil.boşver kafanı dağıtacak şeylerle meşgul ol.salla gitsin.kib .canım.stres yok !!! sıkıntı yok !!! ok mi?

slm kızlar niye topikte kimse yok ya.hep durgun bir topik. bu topiği çağlayan gibi çağlatmalıyız. bunun için hadi konyalılar

slm kızlar niye topikte kimse yok ya.hep durgun bir topik. bu topiği çağlayan gibi çağlatmalıyız. bunun için hadi konyalılar

evet nimetcim sana katılıyorum cumartesi gecesi herkes gelse 12:00 den snr süper olurduuuuuuuuuuu bu hafta olmazsa haftaya 16:00/00:00 çalışıyorum hep buralardayım takılırız yavrum

herkese merhaba
konyalıyımm işimiz gereği ilçede yaşıyoruz
dr kontrllerime konyaya gidip geliyorum
akademi hastanesinde şükran doğru dr m
çokkkkk memnunum herkese tavsiye ederim iç rahatlığıyla gidebilirsinizz

hoşgeldin canım hangi ilçesindesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…