ayşecim sana özelden cevap yazdım ama galiba beceremedim( gönderilen kutusunda hiç bişey yok oysaki uzun uzun yazmıştım sana.eğer gelmediyse cevap yaz canım burdan yazayım yada bana tarif et? özelden yazayım.hadi öptüm
ayşecim sen nerdesin yavrum özledim senide bu arada ben yine gece vardiyasındayım yazarsanız ancak gece cvp yazabilirim hepinizi öptüm
canım eşim bugün dra sonucu göstermiş dr gayet normal demiş ama... ben yinede tam güvenemiyorum bu drlara.1 ay sonra tekrar gelsin demiş.ama ben başkent hastanesinde emel hn varmış doçent ona gidecem bundan sonra çünkü ben daha öncedende 2 kez düşük yaptım benim hamileliklerim biraz riskli o yüzden benim için daha iyi olur.inşallah emel hndan memnun kalırımda son durak olur
havi canım sen ne iş te çalışıyorsun?
nerelerde olayım canım hiç tadım tuzum yok hiç bi insanın şansı olmazmı ya hiç yolunda gitmiyor sadece sabır deyip oturuyorum
sen nasılsın canım iyisin dimi bende seni çok öptüm
canım senin 100 mesaj olmayınca ondan göndermezdir bak 6 mesajın kalmış
nasıl durumlar merak ettim sadece sen emel hanımı bilmemde selçukluda güler hanıma git gerçi ben memnun kalmadım ama neyse
canım ihmale gelmez böyle şeyler gerçi sende çalışıyon galiba ya zor olur iş yerinden izin alması hakkında hayırlısı olsun
slm havi doğum günün kutlu olsun umarım hayal ettiğnin her şey gerçek olur[/inşallah canımm teşekkürler seninde gönlünden geçen tüm dileklerin gerçek olsun bu arada dünya kadınlar günün kutlu olsun
slm havi doğum günün kutlu olsun umarım hayal ettiğnin her şey gerçek olur[/inşallah canımm teşekkürler seninde gönlünden geçen tüm dileklerin gerçek olsun bu arada dünya kadınlar günün kutlu olsun
doğumgünün kutlu olsun birdahaki yaşına bebeişinle girersin inşallah.
bu arada eşinin süprizini merak ettim.
ayyyyyyyyyyyyyy canım inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh iyi dileklerin için teşekkürler
slm kızlar niye topikte kimse yok ya.hep durgun bir topik. bu topiği çağlayan gibi çağlatmalıyız. bunun için hadi konyalılar
teşekkürler bitanem. eşim bana fonksiyonlu bebek almış aglıyo biberonuyla süt içiriyosun büyüyo snra uyuyunca eski haline geliyo ha bide uyurken horluyoooo
herkese merhaba
konyalıyımm işimiz gereği ilçede yaşıyoruz
dr kontrllerime konyaya gidip geliyorum
akademi hastanesinde şükran doğru dr m
çokkkkk memnunum herkese tavsiye ederim iç rahatlığıyla gidebilirsinizz
hoşgeldin canım hangi ilçesindesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?