konyalı hamişler ve bebiş istiyenler tanışalım mı

meraba kızlar bende konyalıyım benim 3 yaşında bi oğlum var ve şimdi ikinci bebeği istiyoruz sizlerle birlikte daha iyi zaman geçirip fikir paylaşımında bulunmak istiyorum

cnm bende ikinci bebişimi istiyorum hayırlısıyla ben oğluma hamileyken doktorum şükran doğruydu ama ben pek memnun kalmadım cnm benim 5 aylıkken bi susuzluk problemim oldu oğlum susuz kalmış bende sordum ne olacak dedim çünkü ilk defa duymuştum ne olacak ölecek çocuk dedi ve ben baygınlık geçiriyodum ağlamaktan helak olmuştum bide doğumda beni muayane diye çağırdı doğuma aldı bide beni sanki doğuma çağırmış gibi niye hazırlıklı gelmedin diye azarladı hemen hiç sormadan fikir vermeden konuşmadan sezeryana aldı bana ameliyathanede anestezi uzmanı sordu seni hepten bayıltıyım mı yoksa yarım mı uyuşturalım diye ben zaten şaşkınım bide ayrıca hiç bilgim de yok bayıltın dedim korkudan ne yapıyım sonra şükran hanım geldi niye bayılt dedin diye kızdı tam bayıltacaklarında neyse mecbur bayılttılar öyle hazırlamışlardı çünkü sonra ameliyathaneden çıktım kendime gelip ayağa biraz kalkınca aman iyiki yarım uyuşturmamışlar başın ağrırdı yoksa dedi yani dengesiz gibi biraz neyse sonra sütüm gelmedi bebğim ağlıyo ne yapacağımızı şaşırdık annem yazık perişan oldu geldi bide ona bağırdı ne bakıyon bakarak mı doyuracak çocuğun karnını diye annem o gitiikten sonra dakikalarca ağladı yani ben o doktoru hiç sevmedim hastane desen ayrı gıcık ameliyathanede yaırdılar beni ilaç sürcez diye tamamen açtılar üstümü anadan üryan durdum kaç dakika içerde birsürü erkek en son biri gelip ne muhabbet ediyosunuz üstünü örtün hastanın diye kızdıda öyle örttüler bidaha tövbe ne akademi hastanesi nede şükran doğru rabbim nasip ederde tekrar bebiş verirse farabi hastanesinde mehmet bardakçı var çok çok çok iyi bi doktor ve iyi bi hastane orayı düşünüyorum cnm seni korkutmak üzmek istemem ama yaşadıklarımı anlatmak istedim ben mehmet bardakçıdan sonra hiç bi kadın doğumcuyu düşünmem zaten süper bi adam ve dediğim gibi hastanede iyi ben geçen sene safra kesesi ameliyatı oldum orda çok memnun kaldım hemşireler de çok güler yüzlüydü akademininkiler utanmasalar kovacaklardı yani... cnm uzun oldu ama yazmak istedim okuyunca tabi yine sen memnunsan denecek bişey yok hayırlısı olsun hakkında cnm senin ikinci bebişin cinsiyeti ne birinci kız heralde...

slm kızlar herkez toplansa da sohbet etsek ya hemşerilerimi tanımak istiyorum. insan başka memlekette olunca herşey daha farklı oluyor. konyayı özlüyorum yaaaa.

üzüldüm başından geçenlere
geçen yıllardada tedavi oldum şükran hanmda ama o kadar yakın davrandıki hamile olunca tereddütsüz ona gittim bende 13 hft da susuz kaldı bebeğim aşağıdaymış 2 gece yattım çok güzel ilgilendi sabah gelince üşümediniz inşaallah oda sıcakmıydı falan dedi bilmiyrm ki kafamda karışmadı değil açıkcası devam edelim bakalım neler olucak bozarsa kafamı değiştiririm
daha belli değil cnm 19 mart kontrlmz var o zamana inşaallaah

Son düzenleme:

cnm kafanı karıştırmak istemem sadece yaşadıklarımı yazmak istedim sen memnunsan gerisi önemli diil boşver belki düzelmiştir biraz

Kızlar kafan cok karısık yardım edın bana bugun 17 gun adet olmuyorum 5 gunumde kan testı yaptırdım 0 çıktı annem bırazdaha bekle bakalım dedı bekledım 16. Gunumdede kahverengı koyu kahve ama leke geldı ama ıc çamasırıma bıle cıkmadı sonra oda kesıldı bugun ne yapayım yardım edın

cnm 17 gün çok uzun bi süreç.yani hamile olsan test 0 çıkmazdı.hamile olmasan da bugune kdar mutlaka gelmesi lazmdı.alla alla.normalde düzenli midir? o kahverengi leke normalde yerleşme lekesi olarak bilinir.bi daha kan testi versen başka bi yerde?

cnm gerçekten çok uzun bi zaman 17 gün kan testinde de çıkması lazım ama niye çıkmadı acaba en olmadı bi doktora git muayene ol gelen kahverengi lekeyide söylersin cnm hamile değilsen de neden geciktiğini öğrenirsin...

selçuklu hastanesınde yaptırmıstım adetımın gecıkınce 5 gunundeydı..adetım evlendım evlenelı hıc aksamadı ama bugun karnımda agrı degılde bı bosluk var gıbı stresten mı anlamadım kı oda doktora gıdecemde kıme gıdeyım tatlım

duzenlıydı canım sekmezdı hıc kahverengı lekede yogun bı leke degıldı adet gıbı oda bıttı bugun anlamadım kı nereye gıdebılırım ?

duzenlıydı canım sekmezdı hıc kahverengı lekede yogun bı leke degıldı adet gıbı oda bıttı bugun anlamadım kı nereye gıdebılırım ?

valla cnm selçuklu hastanesi diosn orada bi dr a görün hkmet karabacak olabilir.süper dr diolar ona.Bnm dr um akademide muammer hoca. o kişide baya ii.yani bi karar ver ve de öğren bu durumu

cnm ben herkeze farabi hastanesindeki mehmet bardakçı yı tavsiye ediyorum süper bi doktor giden vazgeçemiyo hatta erkek diye gitmek istemeyen bile bi gidince bidaha başkasını istemiyo istersen bi git memnun kalacağını düşünüyorum

meraba kızlar bende konyalıyım benim 3 yaşında bi oğlum var ve şimdi ikinci bebeği istiyoruz sizlerle birlikte daha iyi zaman geçirip fikir paylaşımında bulunmak istiyorum

tabi canım gel herzaman bekleriz hoşgeldin güzellik başından geçenlere üzüldüm allah birdaha taşatmasın canım

yaşam canım bence vakit kaybetme hemen bi muyene ol bak benimde reglim 7 gün geçti pko varmış ihmal etme

iyi akşamlar hatuncuklar nerdesiniz ya hadi kızlar şu topigi harekete geçirmenin zamanı gelmedimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…