slm havi nasılsın? ikimizden başka kimse yok ki biz sohbet ederiz
tabi canım gel herzaman bekleriz hoşgeldin güzellik başından geçenlere üzüldüm allah birdaha taşatmasın canım
hoşbulduk cnm hep buralarda olurum inşallah cnm rabbim herkeze iyi doktor iyi hastane ve en önemlisi sağlıklı bebiş versin cnm sen ne iş yapıyosun 00:00 da çıkıcam deyince merak ettim
yaşam canım bence vakit kaybetme hemen bi muyene ol bak benimde reglim 7 gün geçti pko varmış ihmal etme
gıdecegım canım ancak persembe gıdebılırım senın doktorun kım canım
canım ben özel sektörde vardiyalı çalışıyorum ticaret odası tarzında laboratuvarda çalışıyorum sen ev hanımımısın bide oglun var galiba allah bagışlasın v-canım inşallah 2012 de hepimiz senin gibi tatlı bi anne oluruz
ay canım benim ya inşallah en kısa zamanda tatlıda lafmı bal gibi bi anne olursunevet cnm ev hanımıyım atanamadan hamile kalınca çalışmadım şimdide eşimin gönlü yok çocuklarımızı büyütelim sonra istersen çalış kimseye emanet etme diyo.. senin işinde zormuş cnm eve gece gitmek kolay olmuyodur gündüz evdesindir o zaman
evet canım bu hafta gündüz evdeyim yani her hafta vardiyam degişiyo mesela gece 00:00 işe gidiyorum hemşireler gibi oluyo sayılır sabah işten çıkıyorum eve gidip yatıyorum snro gece yine işe gidiyorum 1 hafta sonra 16:00 işe gidiyorum 00:00 işten çıkıyorum 1 hafta sonra 08:00(sabah) işe gidiyorum akşam 16:00işten çıkıyorum her hafta başka vardiya senin anlıyacagın.hayırlısı canım bebişlerini büyüt madem ondan snr çalışırsın eşimde akşam abisini marketi var orda duruyo ben olmayınca gece beni alıyo evimize giidiyoruz öyle işte zor biraz[/QUOT
anladım cnm olsun ya çalışmak istedikten sonra hiç bişi engel olmaz insana zaten cnm şimdi uyuyosundur sen ben oğlum yüzünden 6 dan beri ayaktayım uyanınca görüşürüz cnm tekrar hoşçakal
merhaba arkadaşlar bende konyalıyım benim hamilelik öykülerimde hep kötü sonuçlandı 2 düşük 1 ölü doğum yaptım şimdi beklemedeyim kısmet ne zaman olur bilmem
hoşgeldin cnm geçmiş olsun.rabbim herşeyin en hayırlısını zamanını bilir sen sabret...
teşekkür ederim zaten başka elimden bişey gelmiyor tıbbi olarak yapabilecek herşeyi yaptım
merhaba kızlar acaba hamile olanlar doktorlarını da yazabilirler mi
canım ben eşimin işinden dolayı ilçedeyim konyada hospıtaldaki aysel hanıma gitmiştim bir kere smear testi için senin gittigin bi doktor var mı?
valla cnm selçuklu hastanesi diosn orada bi dr a görün hkmet karabacak olabilir.süper dr diolar ona.Bnm dr um akademide muammer hoca. o kişide baya ii.yani bi karar ver ve de öğren bu durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?