evet canım bu hafta gündüz evdeyim yani her hafta vardiyam degişiyo mesela gece 00:00 işe gidiyorum hemşireler gibi oluyo sayılır sabah işten çıkıyorum eve gidip yatıyorum snro gece yine işe gidiyorum 1 hafta sonra 16:00 işe gidiyorum 00:00 işten çıkıyorum 1 hafta sonra 08:00(sabah) işe gidiyorum akşam 16:00işten çıkıyorum her hafta başka vardiya senin anlıyacagın.hayırlısı canım bebişlerini büyüt madem ondan snr çalışırsın eşimde akşam abisini marketi var orda duruyo ben olmayınca gece beni alıyo evimize giidiyoruz öyle işte zor biraz[/QUOT
anladım cnm olsun ya çalışmak istedikten sonra hiç bişi engel olmaz insana zaten cnm şimdi uyuyosundur sen ben oğlum yüzünden 6 dan beri ayaktayım uyanınca görüşürüz cnm tekrar hoşçakal
canım ben sabah 10 gibi felan uyandım ama evimde internet yok iş yerinden görüşüyorum allah yardımcın olsun uykusuzlukta zor ama olsun en güzelide anne olmakkkkk
merhaba arkadaşlar bende konyalıyım benim hamilelik öykülerimde hep kötü sonuçlandı 2 düşük 1 ölü doğum yaptım şimdi beklemedeyim kısmet ne zaman olur bilmem
slm kızlar nasılsınız?
merhaba kızlar acaba hamile olanlar doktorlarını da yazabilirler mi
slm havi yine kimse yok ya .günün nasıldı ?
cnm ben herkeze farabi hastanesindeki mehmet bardakçı yı tavsiye ediyorum bence onun kadar yumuşak başlı bi doktor olamazben cok oldu nacıye hanıma gıtmıstım nacıye sandıkcı ama oda konyadan gıtmış..bı doktor korkusu var aslında bende ondan sordum yumusak baslı bı doktora ıhtıyacım var cuma gunu gıdecegım doktora ancak ızın alabıldım ısyerınden
cnm ben hamile diilim bebek düşünüyoruz eğer hamile kalırsam hemen mehmet bardakçı ya gidicem çok iyi bi doktor benim ablam ona gitti onu duyan amcamın kızı ve bi çok akrabamız gidiyo hatta çok seviliyomuş apartman günü yapıp ona gidiyomuş aynı apartmandaki hamişler sen biş dene istersen ama öyle samimi öyle içten ki çokda yumuşak insanı çok rahatlatıyomerhaba kızlar acaba hamile olanlar doktorlarını da yazabilirler mi
cnm çok geçmiş olsun çok üzüldüm yaşadıkların kolay diil rabbim tez zamanda bebeğini kucağına nasip etsin inşallahmerhaba arkadaşlar bende konyalıyım benim hamilelik öykülerimde hep kötü sonuçlandı 2 düşük 1 ölü doğum yaptım şimdi beklemedeyim kısmet ne zaman olur bilmem
canım ben sabah 10 gibi felan uyandım ama evimde internet yok iş yerinden görüşüyorum allah yardımcın olsun uykusuzlukta zor ama olsun en güzelide anne olmakkkkk
evet cnm rabbim iyiki vermiş onu bana ne kadar zor olursa olsun anne olmak herşeysden daha güzel rabbim tekrar nasip eder inşallah ve hepimize o duyguyu yaşatır inşallah...
yahu kızlarr ben şimdi karar veremedim konyada hangi bayan doktora gitsek, şükran hanımı kimi arkadaşlarımız beğendi, kimisi beğenmedi...
slm havi yine kimse yok ya .günün nasıldı ?
canım düşüklerin sebebini öğrendin mi? bende 2 defa düşük yaptımda o yüzden soruyorum.ama bende hiç bişey çıkmadı kromozom bozukluğundan olabilirmiş... ne gibi tahliller yaptılar ? hangi hastaneye gittin?
bende varımmm 28 hafatlık kızımla bereber geldikk :)
ben testleri 2 bebeğimi kaybettikten sonra yaptırdım daha doğrusu illa 2 kaybın olacakta öyle test yapıyorlar hem kromozom testi hemde kanda pıhtılaşma testleri yapıldı benim kanımda pıhtılaşma çıktı kromozom testi temizdi.Ben tekrar hamile kalmadan ilaca başladık hamileliktede iğneye ama yine bebegimi 10 haftalıkken kaybettim doktorlar tıbben yapılabilecek bişey olmadığını takdiri ilahi olduğunu söylediler.Hatta ben çözüm sordum neden sordum ne yapabileceğimi sordum deneyip göreceğiz dediler doktor hikayemi sorarsan prof.a kadar bi çok doktora gittim verilen cevap üzülme tekrar olurdu.Bende beklemeye aldım kısmet ne zamn allah bilir.Baştan beri 3 yıl oldu 3 yıldır doktor doktor gezdim ilk bebeğimi bilmiyordum 2.si erkek 3.de kızdı işte böyle
yahu kızlarr ben şimdi karar veremedim konyada hangi bayan doktora gitsek, şükran hanımı kimi arkadaşlarımız beğendi, kimisi beğenmedi...
merhaba kızlar acaba hamile olanlar doktorlarını da yazabilirler mi
ben akademi hastanesinde şükran hanıma gidiyorum.bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine başladım. iyi yada kötü diyemem çünkü normal bi hamileliğim var o yüzden başkasına gitsem yine aynı olurdu sanırım.benim problemim çok yoğun olması.ben sürekli internetten kitaplardan takip ettiğim için onu ben yönlendiriyomuşum gibi hissediyorum. şeker testi yaptıralım mı tetanoz aşımı olayım mı filan gibi.o kendisi bişey söylemiyor. bir arkadaşım farabide bir arkadaşım da belediye hastanesinde doğum yaptı.ikisi de normal doğum yaptı hastaneden de memnunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?