konyalı hamişler ve bebiş istiyenler tanışalım mı

merhaba arkadaşlar bende konyalıyım benim hamilelik öykülerimde hep kötü sonuçlandı 2 düşük 1 ölü doğum yaptım şimdi beklemedeyim kısmet ne zaman olur bilmem

hoşgeldin canım allah sabrını versin ve çok geçmiş olsun

cnm ben herkeze farabi hastanesindeki mehmet bardakçı yı tavsiye ediyorum bence onun kadar yumuşak başlı bi doktor olamaz
merhaba kızlar acaba hamile olanlar doktorlarını da yazabilirler mi
cnm ben hamile diilim bebek düşünüyoruz eğer hamile kalırsam hemen mehmet bardakçı ya gidicem çok iyi bi doktor benim ablam ona gitti onu duyan amcamın kızı ve bi çok akrabamız gidiyo hatta çok seviliyomuş apartman günü yapıp ona gidiyomuş aynı apartmandaki hamişler sen biş dene istersen ama öyle samimi öyle içten ki çokda yumuşak insanı çok rahatlatıyo
merhaba arkadaşlar bende konyalıyım benim hamilelik öykülerimde hep kötü sonuçlandı 2 düşük 1 ölü doğum yaptım şimdi beklemedeyim kısmet ne zaman olur bilmem
cnm çok geçmiş olsun çok üzüldüm yaşadıkların kolay diil rabbim tez zamanda bebeğini kucağına nasip etsin inşallah

yahu kızlarr ben şimdi karar veremedim konyada hangi bayan doktora gitsek, şükran hanımı kimi arkadaşlarımız beğendi, kimisi beğenmedi...

yahu kızlarr ben şimdi karar veremedim konyada hangi bayan doktora gitsek, şükran hanımı kimi arkadaşlarımız beğendi, kimisi beğenmedi...

canım şükran hanımı tanımıyorum ama bence önyargılı olma git bi şansını dene bişi kaybetmezsin

bende varımmm 28 hafatlık kızımla bereber geldikk :)

ben testleri 2 bebeğimi kaybettikten sonra yaptırdım daha doğrusu illa 2 kaybın olacakta öyle test yapıyorlar hem kromozom testi hemde kanda pıhtılaşma testleri yapıldı benim kanımda pıhtılaşma çıktı kromozom testi temizdi.Ben tekrar hamile kalmadan ilaca başladık hamileliktede iğneye ama yine bebegimi 10 haftalıkken kaybettim doktorlar tıbben yapılabilecek bişey olmadığını takdiri ilahi olduğunu söylediler.Hatta ben çözüm sordum neden sordum ne yapabileceğimi sordum deneyip göreceğiz dediler doktor hikayemi sorarsan prof.a kadar bi çok doktora gittim verilen cevap üzülme tekrar olurdu.Bende beklemeye aldım kısmet ne zamn allah bilir.Baştan beri 3 yıl oldu 3 yıldır doktor doktor gezdim ilk bebeğimi bilmiyordum 2.si erkek 3.de kızdı işte böyle

arkadaşlar dr.Ali Sami Gürbüz de doğum yapan kimse varmı fikirlerini ve duyduklarını yazan olursa sevinirim

ben akademi hastanesinde şükran hanıma gidiyorum.bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine başladım. iyi yada kötü diyemem çünkü normal bi hamileliğim var o yüzden başkasına gitsem yine aynı olurdu sanırım.benim problemim çok yoğun olması.ben sürekli internetten kitaplardan takip ettiğim için onu ben yönlendiriyomuşum gibi hissediyorum. şeker testi yaptıralım mı tetanoz aşımı olayım mı filan gibi.o kendisi bişey söylemiyor. bir arkadaşım farabide bir arkadaşım da belediye hastanesinde doğum yaptı.ikisi de normal doğum yaptı hastaneden de memnunlar.

evet canım malesef 1 kez düşükte bakmıyorlar... bende 2.düşükten sonra gitmiştim selçuklu tıpa.tıpa git orası iyi araştırır dediler gittim ama memnun kalmadım.stajyerlerin elinde deneme tahtası oldum ( zaten sonuclarımda normal çıktı.sadece pıhtılaşma olabilir diye coraspin kullanıyorum şuan.belkide onun faydası oldu bilmiyorum.allahıma bin şükür şuan herşey yolunda gibi.inşallah seninde hayırlı zamanda olur.sıkma canını benimde nerdeyse 3 yıl olacak.ve hiç beklemediğimiz bi anda hamile kaldım.rabbim veriyor ama sabır zamanla.allaha emanet ol.

ben şükran doğruya gidiyorum çok memnunum her zaman canımlı cicimli konuşuyor hiç kırmadı beni us ye bakarken bana hep açıklama yapıyor şöyle böyle diye yinede sizin kararınız benm pazartesi 11.30 kontrlm var inşaallahh üstelik konya merkezde değilim ilçeden gidip geliyrm memnun olduğum için ayrıca acayip pimpirikli bi insanımdır
ilk bebeğimde 5-6 tane dr değiştirdim ama bundtek dr kaldım şükür

cnm bende şükran hanıma gidiyrm çok memnunum problemli bi gebelik sürecindeyim dkika başı arasam gıkk demiyor
benim tarihlerimi test zamanlarımı hep kendi belirliyor us den sonra konuşuyorz mesela şu tarihte bendesin diyor
us de bana herşeyi anlatıyor geşimini tek tek söylüyr bebeğin vucudunu her gittiğimde tanıtıyor bana

Merhaba kızlarbende konya akşehirliyim.Benimde 6.5 aylık kızım var.Sizlerde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.Diğer bekleyen arkadaşlarımında biran önce sevindirici haberlerini duyarız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…