konyalı hamişler ve bebiş istiyenler tanışalım mı

teşekkür ederim canım, bizde ilçedeyiz ve önceden araştırıp gitmek niyetindeyim, 7. denememiz hala bebişimiz olmadı onun için iyi bir doktor olsun istemiştim, bakalım hayırlısı inş. içime yatmaya başladı şükran hanım

ben 3 yıl önce şükran hanıma gittim ilk bebeğimde kalbi durmuş dedi bana ben şoktayım o ise senin işin önemli değil acele et dışarda bekleyenler var yarın gel kürtajşa alırım demişti ertesi gün kürtaja başka hastaneye gittim bu cümle yüzünden

başından geçene üzüldüm canım Allah bi daha yaşatmasın
kimi memnun kimi değil desene
bana başka bi hastanede boş gebelik dediler
şükran hanıma gittim anlattım
dur bakalım dedi ben güzel şeyler diycem belki dedi
us den baktı bebeğim varmış oda ben kadar sevindi gözün aydın deryacım ben sana üzülme demiştim dedi
böyle duyunca şaşırıyorum
ters bi anına gelmiştir herhalde

belediyenin karşısında oturuyorum canm konyalıyız ama eşim öğretmen sivastan tayin isteyip geldik bizde konyaya yakın olsun diye
sen neredesin

Bende Adsız kasabasından duydunmu bilmiyorum, çok soğukmuş bu sene Akşehir.

Son düzenleme:
selam kızlar bu konu yu acmak ii olmuş bende antalyadan konyaya taşıncaz hangi semti önerirsinz

gitmedim ama duydum cnm garın arka tarafındaymış sanırım
evet fena soğuktu hemde
ama bugun süper bi hava vardı
kızımla ilkbahar gezimizi yaptık bugun

Ne güzel ya özledim orayı küçük yer kısıtlı herşey ama yinede memleket yazın gitcem inşallah.

antalya 2 3 gun önce 23derceydi. baharıında baharı yani ben meteorolojiden bakıp kendimi alıştırmaya calıyorum. sizin bahar havası dediğiniz kac derece :)

antalya 2 3 gun önce 23derceydi. baharıında baharı yani ben meteorolojiden bakıp kendimi alıştırmaya calıyorum. sizin bahar havası dediğiniz kac derece :)

Ben şimdi orda değilim ama konya felaket soğuk olur kışın heleki bu yıl çok kötüymüş.Antalyadan sonra size zor olucak.

ben çok kararsız kaldım yaa şimdi şükran hanım konusunda :18:

canım git bence niye karar veremiyosun herkesin ne söyledigi önemli degil senin ne istedigin önemli canım şükran hanıma git memnun kalmazsan başkasına gidersin kaybetcek neyimiz kaldı bi umut için herşeyi yapmaya hazır olmamız lazım diye düşünüyorum yaaaa koca göbekli olmak için bizim kadar çaba harcayan varmıdır

aslında haklısın canımmm evet... :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…