aslında haklısın canımmm evet... :44:
hoşgeldin canım topigimize
tabi ya bitanem niye bu tasa relax ol biraz zaten böyle stres yapıyoruz oda zarar veriyo bize sakinleş tatlım içimden bi his çokk memnun kalcagını söylüyooooo
bencede arkadaş doğru söylüyor keybedicek bişey yok denemiş olursun belki memnun kalırsın işe yarar cnm
ben memnunum başkası değil ama önemli olan başkasının memnun olmaması değil benm memnun olmam dimi
aynı şey senin içinde geçerli ben memnunum diye sennde olman şart değil belki beğenmiyceksin
hakkınızda hayırlısı inşaalllahh
bencede arkadaş doğru söylüyor keybedicek bişey yok denemiş olursun belki memnun kalırsın işe yarar cnm
ben memnunum başkası değil ama önemli olan başkasının memnun olmaması değil benm memnun olmam dimi
aynı şey senin içinde geçerli ben memnunum diye sennde olman şart değil belki beğenmiyceksin
hakkınızda hayırlısı inşaalllahh
merhaba canım geçmiş olsun...
sağol tatlım tesekkur ederım kadınlık nekadar zor bısey :-(
slm yaşam umarım herşey istediğin gibi olur.doktora gitmene sevindim
doktora gıttım de kafam karısık bıraz canım ya adetımın gecıkmesının 4 gunu selçuklu hastanesıne test yaptırdım hcg o cıkmıstı 0 cıkmıstı yanı 27.02.2012 de sonra ıste yukarıda yazdıgım gıbı durum acıl olunca özel hastanelerde sıra alamadım oyuzden dogum evıne gıttım ayın 16 da cuma gunu yanı doktor ultrasyon ve kan tahlılı verdi kan tahlılınde hcg 1,28 cıktı fakat 1 haftadır hala sıyah leke gelmeye devam edıyor tesadufen arkadasımla konustum aksam ve bana degerının yükselmesı normal degıl dedı ne yapmalıyım sızce kızlar...
selam hanımlar bugun kontrlm vardı
herşey yolunda şükürler olsun
cinsiyetimizide öğrendik
oğluşum oluyor Allahın izniyle
3lü test için kan verdik haftaya belli olucak sonuçlarımız
sizler nasılsınız
slm havicim napıyosun ?nasıl gidiyor çalışıyor musun
Hoşbulduk canım ben doğum yaptım ama memleketlilerimi görünce sevindim.Takip ederim sizide.
Havı sen nasılsın yonnulu merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?