konyalı hamişler ve bebiş istiyenler tanışalım mı

aslında haklısın canımmm evet... :44:

bencede arkadaş doğru söylüyor keybedicek bişey yok denemiş olursun belki memnun kalırsın işe yarar cnm
ben memnunum başkası değil ama önemli olan başkasının memnun olmaması değil benm memnun olmam dimi
aynı şey senin içinde geçerli ben memnunum diye sennde olman şart değil belki beğenmiyceksin
hakkınızda hayırlısı inşaalllahh

çok haklısın canım

haaa şöyle relax olalım kafamızı bulalım dimi ama

Kızlar merhaba tekrar , doktora sonunda gıttım hamıle degılım yumurtalıklarım duzenlı calısmıyormus ondan dolayı koyu ve gec gelıyormus.hap verdı 1 ay kullanacagım dogum kontrol hapı degıl ama cyclo -progynova draje dıye bı hap..sizde nevar ne yok görusmeyelı yenı arkadaslarda katılmıs aramıza

selam hanımlar bugun kontrlm vardı
herşey yolunda şükürler olsun
cinsiyetimizide öğrendik
oğluşum oluyor Allahın izniyle
3lü test için kan verdik haftaya belli olucak sonuçlarımız
sizler nasılsınız

slm yaşam umarım herşey istediğin gibi olur.doktora gitmene sevindim

doktora gıttım de kafam karısık bıraz canım ya adetımın gecıkmesının 4 gunu selçuklu hastanesıne test yaptırdım hcg o cıkmıstı 0 cıkmıstı yanı 27.02.2012 de sonra ıste yukarıda yazdıgım gıbı durum acıl olunca özel hastanelerde sıra alamadım oyuzden dogum evıne gıttım ayın 16 da cuma gunu yanı doktor ultrasyon ve kan tahlılı verdi kan tahlılınde hcg 1,28 cıktı fakat 1 haftadır hala sıyah leke gelmeye devam edıyor tesadufen arkadasımla konustum aksam ve bana degerının yükselmesı normal degıl dedı ne yapmalıyım sızce kızlar...

Son düzenleme:

canım geç dönlenme yaşıyo olabilirsin peki doktorun bişi söylemedi mi isrersen biraz dur 1-2 gün felan tekrar hcg baktır ve muayene ol

dhns canım çok sevindim allah bagışlasın saglıklı bi şekilde kucagına almayı nasip etsin prensimiz geliyor çekilin yoldannnnnnnnnnnnnnnnnn allahım nazardan korusun seni ve yavrunu

slm havicim napıyosun ?nasıl gidiyor çalışıyor musun

iyidir canım şimdi sabah vardiyasındayım 8 /16 çalışıyorum yeni elemanlar geldi onlarla ilgileniyorum işi ögretmeye iş yerini sevdirmeye çalışıyorum eeeeeeeeeeee tabi pek giriş yapamıyorum ama inanın hepinizi çok seviyorum aramıza yeni arkadaşlarımızda katılıyor ve ben sizinle grur duyuyorum konyalı olmak ve herzaman dayanışma içinde olmak böyle bişi iiiiii

Havı sen nasılsın yonnulu merhaba

iyidir güzellik hcg 1,28 çıkmış gittin mi doktora ne söyledi belli ki geç yumurtlamışsın yani anladıgım kadarıyla önce 0 çıktı snramı arttı gelişmeleri yaz canım merakta bırakma kib

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…