konyalı hamişler ve bebiş istiyenler tanışalım mı

yavrum sen neler yapıyosun nasılsın fırsat buldukça hepinize bişiler yazmaya çalışıyorum

allah kolaylık versin canım.bizde seni çok seviyoruz.iyikide böyle bi topik açmışında burda konyalılar olarak dertleşiyoruz canım.sağol

canım geç dönlenme yaşıyo olabilirsin peki doktorun bişi söylemedi mi isrersen biraz dur 1-2 gün felan tekrar hcg baktır ve muayene ol

canım dogum evının doktorlarını bılıyorsun zaten ultrasyonla dısarıdan baktılar sadece bıde kan testı yaptırdım yumurtalıkların duzgun calısmıyor dedı ultrasyon sonucundada rahım ve yumurtalıklar normal buyuklukte yumurtalık ıcınde mınımetrık kıstlere rastlanmıstır yazıyordu bende kıstı sordu o herbanada olabılecek bısey kıst denemez dedı doktor.bı ılac verdı adet duzenleyıcıymıs benım hıc aksama olmazdu bu ay boyle oldu sence bugun selçuklu hastanesıne tekrar gıdeyım mı ılk oraya yaptırmıstım ya kan testını kafamda karıstı

canım geç dönlenme yaşıyo olabilirsin peki doktorun bişi söylemedi mi isrersen biraz dur 1-2 gün felan tekrar hcg baktır ve muayene ol

zaten cuma gunu yaptırdım canım ögleden sonra gıdınce p.tesıye kaldı sonucları almak, arkadasım dedı bana gec dollenme olabılır dıyede yoksa ben ılacı ıcıyordum ınan bana

yavrum sen neler yapıyosun nasılsın fırsat buldukça hepinize bişiler yazmaya çalışıyorum

havicim canım yeni gördüm canım mesajını kusuruma bakma olur mu

çok şükür iyiyim malum biliyorsun doktor bulma telaşımı da atlattım daha rahattladım, mayısı bekliyoruz canım randevu için

daha doğrusu beklemiyoruz, inş o zamana kadar bebeğimiz bize gelirr

bir de soğan kürü yapıyorum bu kürde 2. ayım, nisanda da yapacağım ve bitireceğim (inş. gerek kalmaz da )

Son düzenleme:
dhns canım çok sevindim allah bagışlasın saglıklı bi şekilde kucagına almayı nasip etsin prensimiz geliyor çekilin yoldannnnnnnnnnnnnnnnnn allahım nazardan korusun seni ve yavrunu

Allah razı olsun
darısı herkesinnn başınaaa inşaaalllaahh

kuzum sen nerelerdesinnnnn özledikkk

birileri beni çağırdı hemen geldim
nerelerde olayım canım diyete başladım 68 kilo 500 gr dım ve bugün 66.300 oldum
ayrıca adette oldum hiç beklemiyordummmama oldumişte
sen nasılsın ben hergün girip bakıyom canım öptüm seniiii

yonnulu selam canım nasılsın hamilelik nasıl gidiyor şimdi kesin hamilesin dimi
hadi ayağını sürüde arkandan gelelim

günaydın güzel konyalılar...

hemşerilerim nasılsınız canlar ben epeydir giremedim kayınvalidemler geliyolarda maraştan beni telaş sarsı dünden beri temizlik yapıyorum biraz titizdir de kendisi bütün dolaplarıma bakar o yüzden bahar temizliği gibi yapıyorum dip bucak girmediğim yer kalmıyo tabi bu arada kusura bakmayın fırsat bulup geçmişi okuyamadım herkez iyidir inşallah...

havicim bizde hamile halmaya çalışanlar bi liste mi yapsak acaba belki de yapmışsındır cnm ben görmemişimdir öyleyse kusura bakma hani birbirimizi takip eder motive oluruz diye dedim

yonnulu selam canım nasılsın hamilelik nasıl gidiyor şimdi kesin hamilesin dimi
hadi ayağını sürüde arkandan gelelim

sağol bitanem iyiyim.özlettin valla.tebrik ederim diyete başlamışın.canım eğer polikistik over varsa kilo verdiğin an yumurtalıklar çalışmaya başlıyor ve hamile kalıyosun.benim komşum pcosta ondan biliyorum.tabi sende varmı bilmiyorum ama...inşallah tez vakitte sende hamile kalacaksın gör bak öyle hissediyorum benim hamilelik biraz sıkıntılı geçiyor canım ya.yinede çok şükür ama geçen hafta çok kötü grip oldum 1 gün hastanede yattım serum yedim 1 günde evde yattım.şimdi gribi atlattım sayılır iyiyim şükür ama dünden beride dudaklarımın etrafında tarif edemeyeceğim kadar çok uçuk çıktı kremde kullanamıyorum.offf işyerindeyim çok dikkat çekiyor herkes noldu falan diye sorunca iyice sinirlerim bozuluyor 1 haftada uçukla uğraş.bakalım sonra ne çıkacak? rabbim beterinden saklasın inş.ne diyeyim...hayırlısı olsun...

kolaylıklar gelsin canım ya gurbette olmak da böyle zor işte bilirim...

keşke aynı yerde olsak da böyle kalmalar olmaz günü birlik gekinir gidilir, ama bizde gurbet kuşlarıyız yahu

iyidir canım ne olsun kız bende biraz kilo aldım valla vermem lazım herşey bildigin gibi canım seni çok özledim haftaya gecedeyim sana yazarım ayşecim

canını sıkma ve doktorların her dedigini kafana takma sakin ol bak herşey çok güzel olur

inşallah canım koca göbekli olursunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…