konyalı hamişler ve bebiş istiyenler tanışalım mı

çok üzüldüm nil okur un sebep olduklarına halbuki ben onu en iyi drlar arasında duymuştum ilk ona gitmiştim hamile kalmadan önce bebek istiyorum diye öyle bir met ediliyorduki sırf çok kalabalık olduğu için tercih etmedim... çok üzücü ya

iyidir canım sen nasılsın dün biraz ateşim çıktı işe gidemedim evde dinleniyodum bu arada 16 nisanda izne çıkcam o zaman gitmeyi düşünüyorum inşallah gelir canım saakar ugramıyo silmek olmaz hamiş oldugunu belirteyim çok dikkatlisin canım teşekkürler

günaydın kızlar nasılsınız?

havicim listeyi sen yayınlıyosun heralde benim bat 1 nisan ekledin mi bilmiyorum ama söyleyim dedim cnm listeye denk gelemedim heralde görmedim

günaydın kızlar ben burdayım aslında hergün bakıyorum kim ne yazmış diye ama bu form beni benden alıyor dertlerim depreşiyor hele bide hamilelik takvimi koymuşlar ya herkesin bebeğini gördükçe daha bi tuhaf oluyorum çünkü ben hamileyken takip ederdim her hafta bebeğimin neyi gelişmiş diye ama şimdi buz gibi topragın altında amannn offfff

slm kızlar benguzar canım çok üzüldüm allah yardımcın olsun.sabırlar diliyorum sana başka bebeğin var mı canım?dertlerini paylaşmak isterim sen de istersen şayet.

canım benim allah sabır versin ne diycemi bilemiyorum kelimeler anlamsızzzzz

bengüzar canım sakın üzülme bebeğim yok diye.allahım en kısa sürede tekrar sana da anne olmayı nasip etsin. senin imtihanın da budur.sabret lütfen.biliyorum çok zor ama niye de dayan vazgeçme sakın allah dan ümidini kesme canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…