selam kızlar nasılsınız haviciğim gülgün köse oğlunu bende çok duyuyom bir git bakalım ne dicek sana ...inşallah bebeğin hayırlısı ile hemen gelir
canım listedeki arkadaşlardan SAKAAR diye birisi vardı geçen gün bi topikte gördüm 13 haftalık hamile onu ya silin yada hamile listesine ekle
günaydın kızlar nasılsınız?
havicim listeyi sen yayınlıyosun heralde benim bat 1 nisan ekledin mi bilmiyorum ama söyleyim dedim cnm listeye denk gelemedim heralde görmedim
tmm havicim saol bende öpt.
günaydın kızlar
ne demek bebegim listemize onur verdin güzelim eklemezmiyim seni öptüm bitanem
canım benim bebiş oldu 2 hafta önce muhammed emir haberin olsun listeye ekle
günaydın kızlar ben burdayım aslında hergün bakıyorum kim ne yazmış diye ama bu form beni benden alıyor dertlerim depreşiyor hele bide hamilelik takvimi koymuşlar ya herkesin bebeğini gördükçe daha bi tuhaf oluyorum çünkü ben hamileyken takip ederdim her hafta bebeğimin neyi gelişmiş diye ama şimdi buz gibi topragın altında amannn offfff
canım benim allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin saglıklı sıhatli güzel ömür versin evladına tebrikler
Malesef benim bebeğim yok allah ne zaman nasip eder bilmem kislm kızlar benguzar canım çok üzüldüm allah yardımcın olsun.sabırlar diliyorum sana başka bebeğin var mı canım?dertlerini paylaşmak isterim sen de istersen şayet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?