konyalı hamişler ve bebiş istiyenler tanışalım mı

günaydın kızlar melihacım çok sevindim hayırlı uğurlu olsun. allah tamamına erdirsin canım
çok teşekkür ederim cnm benim inşallah sağlıkla gelir bebişim
gözün aydın allahım sağsalim kucagına almay nasip etsin
darısı bizlerin başına
cnm benim çok teşekkür ederim rabbim herkeze ve sizlerede nasip etsin tez vakitte inşallah
walla çok sevindim, bizlere de rabbim böyle cümleler yazmak nasip eder en yakın zamanda inşallahhhhhh.. hayırlı uğurlu olsun şimdiden,Allah tamamına erdirsin
çok teşekkür ederim cnm benim çok saol inşallah sizlerde en kısa zamanda bu mutluluğu tadar ve buralara bağıra bağıra yazarsınız
tebrikler bi parti yapalım sana
çok teşekkürler canım benim yapalım tabi inşallah hep birlikte
günaydın kızlar havicim sağ ol herşey için. meliha için parti ne güzel olur herkez bir arada

:118: :118: :118: :118: :13: :13: :13: :13:

slm kızlar nasılsınız? bugün ev temizliyorum azar azar, meliha canım bebiş nasıl doktora gittin mi?

kolay gelsin canım bahar geldi temizlik zamanı artık.. doktordan cumartesi için randevu aldık sabırsızlıkla bekliyorum bi gidip bende görseydim doktordan iyi olduğunu duysaydım içim çok rahat edecek

kolay gelsin canım bahar geldi temizlik zamanı artık.. doktordan cumartesi için randevu aldık sabırsızlıkla bekliyorum bi gidip bende görseydim doktordan iyi olduğunu duysaydım içim çok rahat edecek

rahatla biraz yavrum inşallah görürsün mercimegini

melihacım az kaldı cumartesiye küçücük bişey daha bebiş çok farklı bir duygu canım ya. allah bütün kadınlara nasip etsin anne olmayı

günaydın kızlar

hava burda biraz bulanık sanki heran yağmur yağacak gibi duruyo

sanada hayırlı cumalar cnm nasılsın görüşmeyeli?

cnm ismin nimet mi? artık birbirimizin isimlerini bilsek ve öyle hitap etsek sanki daha iyi olurmuş gibi geliyo ben meliha...

kızlar şuan o kadar kötüyümki sizle paylaşmak istedim benimle aynı dönemle hamile olan bi tanıdığı gördüm bebeği kucağında çok kıskandım ne yalan söyleyim. Bende bu sorun başladı kıskanıyorum bebeği olanları galiba kafayı yiyecem yakında

canım onun adı kıskançlık degil yıllar süren hasret acı ve anne olamama özlemi ve haklısında bende bebiş gördüm mü yüregim ince ince kanarrr kimse bilmez ama benim içim yanar

slm canım ben nimet.melihacım kısmetse sabah bebişini göreceksin. ben de sabah şeker yüklemesi yaptıracağım.inş.şekerim bu kez de yüksek çıkmaz.

slm bengüzar canım kıskanıyorum diye düşünme.bu kıskançlık değil imrenmekdir hamile olmadan önce bende hamile olanlara imrenirdim 1buçuk yıla yakın hamile kalamadım eşim doğulu eşimin ailesi durmadan bebek var mı diye sıkboğaz ettiler.sonra doktora gittik kanallar kapalıymış ameliyat oldum 1 ay içinde hamile kaldım allahım bütün isteyenlere nasip etsin anne olmayı eminim kısa süre de senin de bebişin olur üzülme ne olur moralde önemli moralini yüksek tut.

cnm bu hiç kıskançlık diil önüne geçilemeyen anne olma isteği çok normal cnm sen beni görsen gülerdin oğluma hamile kalmadan önce çok kötüydüm dizi izliyodum yaprak dökümünü fikret hamileymiş ben başladım ağlamaya fikret bile hamile ya benim çocuğum olmıcakkkkkkk diyip durdum eşim ne yapacağını bilemedi yani cnm hiç üzme kendini ve kendine öyle yakıştırmalarda bulunma senin en doğal hakkın ve isteğin anne olmak cnm benim

slm canım ben nimet.melihacım kısmetse sabah bebişini göreceksin. ben de sabah şeker yüklemesi yaptıracağım.inş.şekerim bu kez de yüksek çıkmaz.

nimetcim birazdan kalkıp giyinip gidicem hayırlısıyla iyi haberlerini alırım inşallah oğlumuda götürcem oda çok istiyo kardeşini görmek

cnm rabbim yardım etsin sanada inşallah çok iyi çıkar sonuçlar senin bebiş ne kadarlık cnm??

slm kızlar melihacım bebiş 25 haftalık. bebişini gördün mü? nasıl sağlığı canım? 4 kez kan aldılar saat 1 e kadar hastanedeydik şükür bitti ya inş.sonuçlar da iyi çıkar

günaydın kızlar...

nimetcim gittik dün keseyi gördük haftaya tekrar gel dedi 3 tüp kan aldılar testler için ama tekrar söylüyorum bu doktor ne kadar mükemmel bi adam ya çok şükür ki böyle bi doktoru keşfetmişim çok moral oluyo ne sıcak ne sevecen biri anlatamam...

cnm seninki büyümüş iyce kız mı oğlan mı cnm bide ilk bebişin mi? sonuçlar ne zaman çıkıcakmış cnm??

slm melihacım bebiş kız ilk bebeğim allah kısmet ederse.pazartesi öğleden sonra gitcem sonuçları almaya hangi hastaneye gittin canım?

Melihacım senin doktorun kim, öyle güzel bahsetmişsin ki merak ettim, ben Farabide Suna hanıma göründüm şu ana kadar.. bundan sonrası için de onu düşünüyorum ama tabii ki artık hamile kalmak gerek :///

mutluluğunuzu paylaşıyorum, güzel haberlerle şu 9 ayı atlatır da bebekleri sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

slm melihacım bebiş kız ilk bebeğim allah kısmet ederse.pazartesi öğleden sonra gitcem sonuçları almaya hangi hastaneye gittin canım?
hayırlı olsun cnm bebişin inşallah ben farabi hastanesine gittim cnm hem hastane iyi hemde doktorum çok iyi

cnm inşallah rabbim tez vakitte bebişinle gitmeyi nasip eder

ben farabi hastanesinde mehmet bardakçıya gidiyorum suna hanımı bilmiyorum cnm ama bu adam gece demiyo gündüz demiyo hemen koşup geliyo kadın doktorlar mesai dışında acil durumlarda gelmiyolarmış mesela ablam gece 2 de doğum yaptı adam koşa koşa ayakkabısının arkasına basmış da gelmiş ve arkadaşımda hamile ve sık sık kanaması oluyo gece gündüz gidiyolar ve doktor hemen geliyo kadınlar gelmiyomuş heralde ayrıca dediğim gibi öyle sıcakk ki insanı çok rahatlatıyo istersen bi dene eminim memnun kalıcaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…