konyalı hamişler ve bebiş istiyenler tanışalım mı

cnm bende oğluma hamileliğimde gittim şükran doğruya aman Allah bidaha göstermesin bende 5 aylık hamileyken bebğim susuz kalmış muayeneye gittiğimde öğrendim gayet rahat susuz kalmış bebğin dedi e bende bilmiyorum hiç ne demek susuz kalmış sordum n olcak yani şimdi diye nolcak dedi bebeğin ölcek inan tansiyonum düştü nasıl çıktım odadan hatırlamıyorum çok ağlamıştım şükür rabbim bana bağışladı da oğlumu sorun olmadı yani hiç gidilecek bi doktor diil...

cnm nolur iyi olmaya çalış seni cennette bekleyen bi evladın var şimdi üzme kendini rabbim daha neler neler gösterir inşallah sağlıkla kucağına nasip eder yavrunu mevlam neylerse güzel eyler cnm merak etme...

Malesef benim bebeğim yok allah ne zaman nasip eder bilmem ki

canım benim çok üzülüyorum bu duruma ama allah büyük inşallah bu acıların son bulur rabbim sana ve anne olmayı dileyen herkese bu duyguyu yaşatır inşallah tabi bende dahilim buna hiç hamile olmadım ve bu duyguyu yaşayamazsam ne yaparım bilemiyorum rabbim altından kalkamayacagımız yükler vermesin bitanem allaha emanet ol kib canını sıkmamaya çalış dedigim gibi mevlam çokkk büyükk

çok teşekkür ederim evet belki sana göre ben şanslı gözüküyorum hamile kalabildiğim için ama inan bu görünürde yani duygularımız aynı seni çok iyi anlayabilirm bebegini kaybedende beni çok iyi anlar hamile kalıp bebegini sağlıklı kucagına alırsın işallah eskiden ben hamile kalması için dua ederdim herkese şimdi bebeğini kucağına alması nasip olsun diye dua ediyorum insan yaşadıkca öğreniyor bunada kader diyoruz galiba.Bazen çok umutlu oluyorum bazende sanki bi balçıktayım ben çırpındıkça o içine çekiyor şimdi bu dönemdeyim ben yine çok konuştum ama burda bana destek olanlara çok teşekkür ederim

ne demek bitanem her zaman yanındayım dertleşmek istedigin zaman yaz bana elimden geldigince yardımcı olmaya çalışırım sana kardeşlerim bu ara çok agresifsin diyorlar ama benim ne çektigimi ancak senin gibi çekenler bilir bitanem sana herşey için çok teşekkür ederim

slm havicim hafta sonu güzeldi cumartesi şeker yüklemesi yaptırdım bugün sonucu aldım 147 çıktı. birkaç gün sonra bi daha şeker yüklemesi yapılacak.bu sefer 100 gr olacak

slm havicim hafta sonu güzeldi cumartesi şeker yüklemesi yaptırdım bugün sonucu aldım 147 çıktı. birkaç gün sonra bi daha şeker yüklemesi yapılacak.bu sefer 100 gr olacak

Konyalı hatunlar slm..
Ne zamandır KKdayım ama şurda 2-3 aydır bu topiklere takılıyorum.. Allah isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin, uzun ömürler versin hepsine inşallah..

Ben güzar'ı okuyunca üzüldüm, kesinlikle o da bir çok kez bu cümleyi duymuştur ama ben yine de yazayım, ALLAH'ın işine karışılmaz, yoluna gidilir, diye bir söz var ya hani, tamamen onu yaşıyorsun şu anda Ben Güzar,kesinlikle hikmetinden sual olmayacak bir şey varsa şu hayatta o da Rabbimdir, bizim yaşamamızı istedikleridir.. Mutlaka en güzeli ile mükafatlandırılacaksındır yakında ,ne mutlu ki hamile kalabiliyorsun, bir sorunun yok demek ki bu şekilde bakıp bardağın biraz dolu kısmına da bakma lazım.. En güzel dileklerim senin için Ben Güzar.

15 yıldır Konyada yaşıyorum, buralı değilim ama olduk sayılır artık :)

Ben de Farabi ye gidiyorum,kontroller için 3 defa oraya gittim hep Suna hanıma göründüm, 2 yıldır korunmuyoruz ama ortada bebik halen yok, hayırlısı diyorum hep, çok istemekte istemiyorum, sonuçta benim bilemediğim göremediğim, hazır olmadığım bir şey mutlaka var ki Rabbim o yüzden beni beklemeye aldı, hep böyle düşünüp pozitif olmaya çalışıyorum ama yine de insan her yumurtlama zamanı geldiğinde hesap yapmaktan kendini alamıyor..

İnşallah en kısa zamanda ben de haberimi sizlerle paylaşırım, İsteyen herkese hayırlı bebekler diliyorum..

Görüşmek üzere :)

poise hoşgeldin canım ne kadarlık evlisin çoçugun yok dimi senide listeye ekliyim mi aramıza katılırsan seviniriz

slm canım şekeri (glikoz)içemezsen içine limon sık sonuçlar iyimiymiş yani hamişlerde bu deger kaç olcakmış bu arada sen iyisin dimi

Hoşbulduk ..

3yıllık evli sayılırım ben, az kaldı 3e. 2 yıldır korunmuyoruz..
Listeyi gördüm ön sayfalarda ama ne olduğunu anlamadım.. iyi bişeydir kesin, ekleyin beni de ya hu eksik kalmiyim, bir söz bir büyü derler ya bir listeye eklenme bir büyü etkisi yapar da tutar bakarsın :)

Umut fakirin ekmeği ne de olsa,ye memet ye demişler

konyamın güzel hatunları hepinize iyi geceler...

kızlar ben bugün test yaptım ve hamileyim hemen kanda verdim ve doktor pozitif dedi çok şükür rabbim nasip etti canlarım..

havicim değerin 140 olması gerekiyormuş benim 147 biraz yüksek canım ben iyiyim şükür moralim bozuldu.şeker kullanmıyorum cikolatayı bile bitter yiyorum ama şeker çıkıyor işte.

kızlar ben bugün test yaptım ve hamileyim hemen kanda verdim ve doktor pozitif dedi çok şükür rabbim nasip etti canlarım..

gözün aydın allahım sağsalim kucagına almay nasip etsin
darısı bizlerin başına

walla çok sevindim, bizlere de rabbim böyle cümleler yazmak nasip eder en yakın zamanda inşallahhhhhh.. hayırlı uğurlu olsun şimdiden,Allah tamamına erdirsin

havicim değerin 140 olması gerekiyormuş benim 147 biraz yüksek canım ben iyiyim şükür moralim bozuldu.şeker kullanmıyorum cikolatayı bile bitter yiyorum ama şeker çıkıyor işte.

bebegim canını sıkma hamur işi felan yeme bazen hamilelikte böyle şeker problemi ortaya çıkıyo bunlar normal şeyler allahım başka sıkıntı vermesin tatlım gelişmeleri yaz yanında erkek elemanlar var pek bişi yazamıyorum ksr bkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…