ben 3 yıl önce şükran hanıma gittim ilk bebeğimde kalbi durmuş dedi bana ben şoktayım o ise senin işin önemli değil acele et dışarda bekleyenler var yarın gel kürtajşa alırım demişti ertesi gün kürtaja başka hastaneye gittim bu cümle yüzünden
günaydın kızlar ben burdayım aslında hergün bakıyorum kim ne yazmış diye ama bu form beni benden alıyor dertlerim depreşiyor hele bide hamilelik takvimi koymuşlar ya herkesin bebeğini gördükçe daha bi tuhaf oluyorum çünkü ben hamileyken takip ederdim her hafta bebeğimin neyi gelişmiş diye ama şimdi buz gibi topragın altında amannn offfff
Malesef benim bebeğim yok allah ne zaman nasip eder bilmem ki
canım benim çok üzülüyorum bu duruma ama allah büyük inşallah bu acıların son bulur rabbim sana ve anne olmayı dileyen herkese bu duyguyu yaşatır inşallah tabi bende dahilim buna hiç hamile olmadım ve bu duyguyu yaşayamazsam ne yaparım bilemiyorum rabbim altından kalkamayacagımız yükler vermesin bitanem allaha emanet ol kib canını sıkmamaya çalış dedigim gibi mevlam çokkk büyükk
çok teşekkür ederim evet belki sana göre ben şanslı gözüküyorum hamile kalabildiğim için ama inan bu görünürde yani duygularımız aynı seni çok iyi anlayabilirm bebegini kaybedende beni çok iyi anlar hamile kalıp bebegini sağlıklı kucagına alırsın işallah eskiden ben hamile kalması için dua ederdim herkese şimdi bebeğini kucağına alması nasip olsun diye dua ediyorum insan yaşadıkca öğreniyor bunada kader diyoruz galiba.Bazen çok umutlu oluyorum bazende sanki bi balçıktayım ben çırpındıkça o içine çekiyor şimdi bu dönemdeyim ben yine çok konuştum ama burda bana destek olanlara çok teşekkür ederim
slm kızlar naparsınız? umarım hafta sonunuz iyi geçmiştir.
slm havicim hafta sonu güzeldi cumartesi şeker yüklemesi yaptırdım bugün sonucu aldım 147 çıktı. birkaç gün sonra bi daha şeker yüklemesi yapılacak.bu sefer 100 gr olacak
konyamın güzel hatunları hepinize iyi geceler...
kızlar ben bugün test yaptım ve hamileyim hemen kanda verdim ve doktor pozitif dedi çok şükür rabbim nasip etti canlarım..
kızlar ben bugün test yaptım ve hamileyim hemen kanda verdim ve doktor pozitif dedi çok şükür rabbim nasip etti canlarım..
havicim değerin 140 olması gerekiyormuş benim 147 biraz yüksek canım ben iyiyim şükür moralim bozuldu.şeker kullanmıyorum cikolatayı bile bitter yiyorum ama şeker çıkıyor işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?