konyalı hamişler ve bebiş istiyenler tanışalım mı

günaydın kızlar nasılsınız anlatın bakalım neler yapıyorsunuz

günaydın kızlar haftasonu giremedim nete yeni okudum yorumları beni anlamanız ne güzel o gün zaten moral sıfır eve gittim bide arkadaşım geldi şehir dışında 1 yaşında bebeğiyle ben tamamen uçtum rabbim beni sınav ediyor hemde katmerli ama bende sabır kalmadı isyan etmiyecem sabretmeye çalışmak yerine gerçeklerden kaçarak yaşıyorum en azından moralim bozulmuyor yüreğim katılaştı artık buz gibikendimi o kadar şartlandırmışımki ağlamıyacam üzülmeyecem diye bağırıp çağırarak geçiştiriyorum günleri bu formda tek isyankar benim heralde herkes ne güzel umutlu banada bulaşır işallah :)

canım inan bende senin gibi herşeyi stres yapıyorum ama inan ki stres yaparsan daha kötü oluyo bırak hayatı akışına bak görceksin nasılda herşey yoluna gircek

kızlar şimdiden kendinize iyi bakın ben 35 günlük izne çıkıyorum nete girme şansım olmayabilir topigimize sahip çıkın emi? ben yokken boş kalmasın inşallah kafamdaki tüm stresi atarım ve güzel haberlerle dönerim

günaydın kızlar...

havicim oh ne güzel havan değişir gez gel...

nimetcim değerlerin iyi ne güzel bebiş nasıl iyimi??

ben_güzar sen nasılsın??

günaydın kızlar

nimetcim ben iyiyim sadece miğde bulantıları başladı çok fenayım

sen nasılsın cnm??

günaydın kızlar melihacım bulantı hapı kullan bi de maden suyu iç.benim mide bulantım çok azdı olunca maden suyu içiyordum rahatlatıyordu.inş.yakında geçer canım bulantıların. ben çok şükür iyiyim. kpss ye çalışıyorum hayırlısı bakalım

günaydın kızlar

nimetcim doktora yarın gidicem bi görüşüyüm belki verir bi hap falan oooo ne güzel kpss ya çalışıyosun ben de bu sene girmek istiyodum ama çalışmama artık çok zorlaştı nasıl ders çalışırım bilmiyorum eşim zaten bebk haberi aldığından beri bu sene boşver bebğinle uğraş seneye gir deyip duruyo bakalım hayırlısı...

havicim sen nasılsın cnm??

iyiyim canım hayırlı cumalar bence şimdi gir sınava bebek dogduktan snr zor olur canım benim

canlarım hepinize günaydın biliyormusunuz bugun benim son günüm izne çıkıyorum 35 günlügüne beni unutmayın evimde bilgisayar yok belki giriş yapamam topigimiz size emanet kendinize iyi bakın bu arada bende çanakkaleye gitcem gezmeye birde ankarada kardaşim var onun yanına gitcem inşallah stresimi atarımda size güzel haberler getiririm eeeeee durmak yok kızlar çalışmalara devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…