günaydın kızlar haftasonu giremedim nete yeni okudum yorumları beni anlamanız ne güzel o gün zaten moral sıfır eve gittim bide arkadaşım geldi şehir dışında 1 yaşında bebeğiyle ben tamamen uçtum rabbim beni sınav ediyor hemde katmerli ama bende sabır kalmadı isyan etmiyecem sabretmeye çalışmak yerine gerçeklerden kaçarak yaşıyorum en azından moralim bozulmuyor yüreğim katılaştı artık buz gibikendimi o kadar şartlandırmışımki ağlamıyacam üzülmeyecem diye bağırıp çağırarak geçiştiriyorum günleri bu formda tek isyankar benim heralde herkes ne güzel umutlu banada bulaşır işallah :)
günaydın kızlar...
günaydın canım beni unutmayın tamam mı 15 nisandan snra izne ayrılıyorum
havicim oh ne güzel havan değişir gez gel...
evet canım kafa dinlemeye ihtiyacım var
nimetcim çok sevindim aman iyi olsun canım benim
günaydın millet
günaydın canımmm
nimetcim çok sevindim aman iyi olsun canım benimkızlar yeni hastaneden geldim çok şükür şeker değerlerin normal çıktı.
slm kızlar havicim iyi tatiller 35 gün çok ya.umarım tatilin güzel geçer bize de iyi haberler verirsin canım
inşallah canım bakalım stresten uzakta bebişler gelir inşallah beni unutmayın topigimizi boş bırakmayın tamam ı canım
günaydın kızlar
nimetcim doktora yarın gidicem bi görüşüyüm belki verir bi hap falan oooo ne güzel kpss ya çalışıyosun ben de bu sene girmek istiyodum ama çalışmama artık çok zorlaştı nasıl ders çalışırım bilmiyorum eşim zaten bebk haberi aldığından beri bu sene boşver bebğinle uğraş seneye gir deyip duruyo bakalım hayırlısı...
havicim sen nasılsın cnm??
slm havicim iyiyiz sen nasılsın? diğer kızlar sesiniz çıkmıyor özletmeyin yaaa arada ses verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?