konyalı hamişler ve bebiş istiyenler tanışalım mı

beni unutmayın konyanın tatlı hatuşları topigimiz size emanet kendime ayna grubunun gittigin yagmurla gel parçasını armagan ediyorum sizleri çooook seviyorum 35 gün snr bir fiil burdayım hoşçakalınnnnnnnn

havicim hadi güzel güzel yap tatilini gel sen merak etme biz canlı tutarız buraları

nimetcim nasılsın cnm ben dün doktora gittim kalp atışlarını duymadık hala ama kese büyümüş 4 kat ona sevindim bebişim büyüyo çok şükür ama miğde bulantılarım beni mahfetti çok kötüyüm

Konyalı hanımlar slm herkese..

Ne zaman ben de meliha gibi alt tarafta takvimimle arz-ı endam edip ortalıkta yazılar yazacağım merak ediyorum :)) Darısı en kısa sürede başımıza..

Çok kıskanıyorum gün gün hamilelik takvimi olanları, kötü bir kıskanma değil tabii imrenmek sadece, hayırlısı bakalım benim bat 28 nisan.. umarım güzel haberler veririm, çok fena öksürüyorum hamileysem diye doktorun verdiği öksürük haplarını içmiyorum, bronşit ve sinüzit olmuşum aksi gibi , önemli hastalıklar bunlar içsem bir türlü içmesem bir türlü... öffffffffffffff

slm melihacım yakında kalp atışlarına da duyarsın canım kesenin oluşması çok iyi allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. bulaNtı hapı kullan iyi gelebilir.

slm kızlar bende kan pıhtılaşması varya doktor bana önceden kullanman gereken ilaçlar var demişti onlara başladım sizinle paylaşmak istedim en az 3 ay kullanacakmışım bu ilaçlar folikasit,b12,çinko,vitamin dün başladım çinko biraz salladı ama bakalım hayırlısı

işallah ya artık ilaç yutmaktan sıkıldım bide b vitamini çok kötü kokan bi ilaç vitaminlerde sallıyor valla vücut zamanla alışacakmış bakalım hayırlısı

Merhaba arkadaslar.bende konyadayim.ve dunyalar tatlsii 3aylik bi oglum var..cok guzel bi diygu hepinize yasatsin allahim.bnde arkadaksarimdan nil hanim ve tulin hanimi duydum.ama hrrsey kader kismet..yeni grdum topigi.burayi bos biakmayalim insallah

Marttan umudumuzu kesip nisan'a bel bağlamıştım ama İLK defa bat'ımdan 5 gün bugün kırmızılandım:/ üzgünüm..

günaydın kızlar....

poisa cnm rabbim inşallah en kısa zamanda sanada tattırır ama üzülme mutlaka vardır bi zamanı rabbim senin için en hayırlı zamanda verir bebişini merak etme

kızlar 3 gündür yollardaydım eşimin memleketine gittik maraşa çok yorucu oldu oyyy bide miğde bulantısı var mahfetti beni

nimetcim doktor vermedi hap falan şimdilik tavsiye etmiyorum dedi bakalım bu hafta tekrar gidicem o zaman verir belki bişiler...

slm kızlar nasılsınız? 3 -4 gündür nete giremedim siirtten misafirlerim vardı. pazar günü hep beraber urfaya gittik ordan antebe geçtik bugün adıyamana döndük.melihacım inş. bidaha gitmene verir ilaç. sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor.

Merhaba hanımlar bende üniversiteden beri konyadayım konyalı olduk artık :) 9 aylık evliyim ve 2aydır bebek düşünyrz ama çok çalısmıyrz bakalım ne zaman olursa:) ben konya hospital da tülin hanıma gittim adetitimn ilk gününe denk geldi malesef ve ultrasonla baktı bişi yok ama rahimde aşırı gaz var dedi. şimdilik böle bütün doktorlar cok yogun ben tülin hanımı cok duydum ve araştırdım dogumada kendisi giriyor nezaman nasip olursa bekliyoruz allah aratmadan versin

kızlaaar başkentte doğum ücretlerini bilen varmııııııııııı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…