slm kızlar...
nimetcim geçmiş olsun cnm miğde bulantısından nete giremedim iyice bulandırıyo ekrana bakmak şimdi biraz daha iyiyim yarın da kontrolüm var sen nasılsın cnm ooo gezmişsin iyice ne güzel...
şifacı hoşgeldin inşallah tez vakitte rabbim verir bebişini aslen nerelisin??
cnm teşekkür ederim inşş nasip olur hepimize annelik ben manisalıyım cnm
cnm gerçekten zor oluyomuş gittim dişçiye uyuşturmadan halletti rahatladım biraz şükür cnm sen nasılsın??melihacım hamilelikte diş çok zor oluyor allah yardımcın olsun.hamileliğimin ilk zamanlarında ben de de diş ağrısı oldu. kötü günler geçiedim. şu an dişim kırıldı korkudan dişçiye gidemedim.geçmiş olsun canım.
saol cnm denerim hemen inşallah biraz rahatlatır çok kötüyüm hala...bu arada zencefil toz kullanabilirsin cnm bulantın için 1çay kaşıgı zencefil 1tatlı kasıgı ballka karıstır günde 2defa ye biz hep bunu tavsiye ederiz inşş şifa bulursun
benim üniversitede manisalı bi arkadaşım vardı çok severdim tekrar hoşgeldin diyelim ev sahibi olarak cnm...cnm teşekkür ederim inşş nasip olur hepimize annelik ben manisalıyım cnm
slm kızlar anneler gününüz kutlu olsun.
hoş geldin cnm inşallah rabbim en kısa zamanda nasip eder bebişini sana konyadamı yaşıyosun?herkese günaydın,
3, 4 gündür kkdeyim bu topiği görünce yazayım dedim bir konyalı olarak
ben de bebiş istiyorum hayırlısı ile en kısa zamanda
geçirdiğim boş gebelik beni üzdü ise de geçen haftaki kadar mutsuz değilim toparladım kendimi
benden haberler bu kadar :)
slm cnm nasılsın?herkese selam epeydir yazmıyordum bi kendimi hatırlatıyım dedim
slm kızlar bende konyadayım ve 10 aylık bir kızım var allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
hoş geldin cnm inşallah rabbim en kısa zamanda nasip eder bebişini sana konyadamı yaşıyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?