hoşgeldin alanurnaz inş. allahım sana da anne olmayı nasip eder canım.
günaydın kızlar nasılsınız? Evde yalnızım eşim antebe gitti 1 haftalığına siz de ne var ne yok? Havi ne zaman gelcek ya özledik.
cnm benimde bi arkadaşımın epeydir bebeği olmuyodu eşi varikosel ameliyatı oldu hemen hamile kaldı inşallah sizdede işe yarar cnm...Arkadaslar bana yardımcı olurmusunuz anıt hastanesınde sıbel hanım dıye bı doktora gıttım doktor şuper bı bayan ultrasyonla rahmıme yumurtalıgıma baktı simir aldı patolojıye gonderdı sadece enfeksıyon varmıs onun ıcınde ılac tedavısı verdı.esım ıcınde euro fertil tup bebek merkezıne yönlendırdı sperm tahlılı yaptırdık.sonucları alıp tekrar sıbel hanıma goturdum spermlerde hareket yavaslılıgı varmıs ürolojıye sevk ettı esımı oda genel muayneden sonra ultrasyon ıstemıs damarlarına bakmak ıcın.bugun ultrasyona gırdı ultrasyonu yapan doktor bıseyın yok ama yınede doktora cık demıs doktorada cok az varıkosel var rahatsız etmez senı demıs ıster ol ıster olma demıs ama bebek dusundugunuz ıcın olabılırsın demıs.sonradan sen bu ameleyatı olmadında bebek olmadı demesınler demıs.cok garıbıme gıttı ne yapmalıyım esım zaten kararsız acaba evde kuru ıncır kürümü denesem falan..
hoş geldin cnm ne var ne yok tatil nasıldı?geldim ben kızlar nasılsınız ben iyiyim biraz vardiya durumları karışık bi sabah bi 16/24 inşallah vakit buldukça yazarım şimdilik hamiş degilim bekliyorum
günaydın kızlar nasılsınız? evde yalnızım eşim antebe gitti 1 haftalığına siz de ne var ne yok? havi ne zaman gelcek ya özledik.
cnm benimde bi arkadaşımın epeydir bebeği olmuyodu eşi varikosel ameliyatı oldu hemen hamile kaldı inşallah sizdede işe yarar cnm...
CANIM DOKTOR COK HAFIF VAR DEMIS ISTER OL ISTER OLMA DEMIS BIZIM ASIL KAFAMIZI KARISTIRAN O ASLINDA HANI KESIN AMELEYAT OLMASIN DIYE BISEY DEMEMIS NE BILEYIM INCIR KURU FALAN FAYDA EDERMIKI ACABA BIDE ULTRASYONU CEKEN DOKTOR VARIKOSEL YOK DEMIS DOKTORA CIKMIS ODA HAFIF VAR DEMIS
geldim ben kızlar nasılsınız ben iyiyim biraz vardiya durumları karışık bi sabah bi 16/24 inşallah vakit buldukça yazarım şimdilik hamiş degilim bekliyorum
slm kızlar nasılsınız? Yaşam canım doktorun tavsiyesine uyun.dün hemşire bir arkadaş anlattı adamın kolonları dolaşmış çocuğu olmuyormuş ameliyat yapmışlar sorun çözülmüş.umarım herşey yoluna girer.
havicim hoşgeldin tatil nasıldı neler yaptın
cnm benimde bi arkadaşımın epeydir bebeği olmuyodu eşi varikosel ameliyatı oldu hemen hamile kaldı inşallah sizdede işe yarar cnm...
hoş geldin cnm ne var ne yok tatil nasıldı?
nimetcim sen nasılsın cnm eşin geldi mi??
havı hosgeldın canım nasılsın ?
slm kızlar melihacım nasılsın? bebiş nasıl cumartesi doktora gitcem kısmetse. eşim geldi canım
yaşamcım cumartesi doktora gitcem 32 haftalık oldum doğumda cumartesi belli olur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?