konyalı hamişler ve bebiş istiyenler tanışalım mı

günaydın kızlar nasılsınız? evde yalnızım eşim antebe gitti 1 haftalığına siz de ne var ne yok? havi ne zaman gelcek ya özledik.

günaydın kızlar nasılsınız? Evde yalnızım eşim antebe gitti 1 haftalığına siz de ne var ne yok? Havi ne zaman gelcek ya özledik.

merhaba canım bende uzun zamandır gıremıyordum dedım hemserılerıme bı bakayım napıyorlar havıde kacmıs baksana...

Arkadaslar bana yardımcı olurmusunuz anıt hastanesınde sıbel hanım dıye bı doktora gıttım doktor şuper bı bayan ultrasyonla rahmıme yumurtalıgıma baktı simir aldı patolojıye gonderdı sadece enfeksıyon varmıs onun ıcınde ılac tedavısı verdı.esım ıcınde euro fertil tup bebek merkezıne yönlendırdı sperm tahlılı yaptırdık.sonucları alıp tekrar sıbel hanıma goturdum spermlerde hareket yavaslılıgı varmıs ürolojıye sevk ettı esımı oda genel muayneden sonra ultrasyon ıstemıs damarlarına bakmak ıcın.bugun ultrasyona gırdı ultrasyonu yapan doktor bıseyın yok ama yınede doktora cık demıs doktorada cok az varıkosel var rahatsız etmez senı demıs ıster ol ıster olma demıs ama bebek dusundugunuz ıcın olabılırsın demıs.sonradan sen bu ameleyatı olmadında bebek olmadı demesınler demıs.cok garıbıme gıttı ne yapmalıyım esım zaten kararsız acaba evde kuru ıncır kürümü denesem falan..

slm kızlar nasılsınız? yaşam canım doktorun tavsiyesine uyun.dün hemşire bir arkadaş anlattı adamın kolonları dolaşmış çocuğu olmuyormuş ameliyat yapmışlar sorun çözülmüş.umarım herşey yoluna girer.

geldim ben kızlar nasılsınız ben iyiyim biraz vardiya durumları karışık bi sabah bi 16/24 inşallah vakit buldukça yazarım şimdilik hamiş degilim bekliyorum

cnm benimde bi arkadaşımın epeydir bebeği olmuyodu eşi varikosel ameliyatı oldu hemen hamile kaldı inşallah sizdede işe yarar cnm...
geldim ben kızlar nasılsınız ben iyiyim biraz vardiya durumları karışık bi sabah bi 16/24 inşallah vakit buldukça yazarım şimdilik hamiş degilim bekliyorum
hoş geldin cnm ne var ne yok tatil nasıldı?
günaydın kızlar nasılsınız? evde yalnızım eşim antebe gitti 1 haftalığına siz de ne var ne yok? havi ne zaman gelcek ya özledik.

nimetcim sen nasılsın cnm eşin geldi mi??

nımetcıgım bılemıyorum kı sunada enfeksıyon ıcın ılaç tedavısı goruyorum adetımın 5 gunu tekrar gıdıp muayne olacagım kendı doktoruma ozaman bıdaha danısayım dedım hanı ıster ol ıster olma deyınce bızde muhallakta kaldık canım ya

arkadaşlar araştırırken buldum sızınde bılmenızı ıstedım yıne kadınlar kulubu sıtesınde bıkac arkadasımızın yazısmalarını okudum tup bebek ıcın tedavıye gıtmeden once esıne 1 ay kur kullandırmıs ve sayıları cok yukselmış google ' a ginseng macunu yazarsanız kadınlar kulubunun sıtesı cıkacak oradan bakabılırsınız ayrıntısına ben yınede yazayım sıze : Ginseng macunu , triblus ballı macun , yemeklerden yarım saat önce bırer tatlı kaşığı yenecek esınız ıcın tabıkı , yemeklerden sonra ıse kavun çekirdeği yağı 1 çay kaşığı içilecek uzerıne bol su içilecek kür bundan ıbaret dola seyler bence hamıle kalmak ısteyen arkadasların denemesınde fayda var dıye dusunuyorum.hersey doğal

havicim hoşgeldin tatil nasıldı neler yaptın

havı hosgeldın canım nasılsın ?

hoşbuldum canlarım tatil iyiydi herşey yolunda çok iyiyim

nimetcim gözün aydın diyim o zaman ne güzel gelmiş eşin bende sabah 9 da gidicem doktora 1 ay oldu bakalım bebiş büyümüş mü senin de artık az kaldı ne güzel...

havicim tatil nasıldı neler yaptın?

allah gönlünüzden geçen tüm dualarınızı kabul etsin inşlalh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…