nimetcim gözün aydın diyim o zaman ne güzel gelmiş eşin bende sabah 9 da gidicem doktora 1 ay oldu bakalım bebiş büyümüş mü senin de artık az kaldı ne güzel...
havicim tatil nasıldı neler yaptın?
slm kızlar bugün doktora gittik.kızımı gördüm çok şükür çok iyi 2kilo 50 gr olmuş. kısmetse 10 temmuz doğum yapacagım tarih
teşekkür ederim havicim allah isteyen herkese nasip etsin canım
slm kızlar bugün doktora gittik.kızımı gördüm çok şükür çok iyi 2kilo 50 gr olmuş. kısmetse 10 temmuz doğum yapacagım tarih
iyi sayılır canım ilaç tedavisine başladım tatilde sürekli kontrollerim olunca pek biyere gitmedim yumurtlama takibi yapıldı ama 1 yumurtam gelişmiş malesef tutmadı diger yumurtam oldugundan da fazla büyümüş bu ay doktorum yumurtlama ilacını kesti (serephone) sadece pragestanda kullandım bu ay sadece progestanı kullancam kon tv de bi doktor gördüm dilek incesu bir dahaki ay ona gitcem muayene ücretsizmiş sadece tahliller ücretliymiş tüp bebek ve infertilite tanı merkezi bu arada gitmek istiyenlere özelden tel no yazabilirim hayırlısı bu arada bögürtlen kökünüde içiyorum bir arkadaşım yurtdışından 14 tane baharat göndermiş balla karışım yaptım onu içiyorum şu an ilaca daha başlamadım ilaçtan önce bitkisel bişilerde yapıyorum kendimce inşşlah hakkımızda hayırlısı olur hepimiz için
slm kızlar nasılsınız?eeeee neler yapıyorsunuz?
slm kızlar nerdesiniz ya topikte kimse yok
mrb kızlar bişe danışmak istiyorum sizlere. adetimin 6. günü 7günü ve 9 günü ilişkiye girdim . prezervatifle girdim..baktım sonradan hiç yırtık yoktu. ama adetimin 6 günü girdigim ilişkiyi söyle anlatım eşim boşaldı çıkardı onu sildi penisini , ben penisine deydim sildikden sonra acaba biraz biyerlerde kaldıda bulaştımı süpesine kapılıyorum . daha sonra öbür prezervatifi taktı tekrar yaptık ... adetime 2 hafta kala kahverengi akıntı geldi ne oldugunu bilemedim korktum. bazı yerlerde araştırdım yerleşme kanaması olabilirmiş korkuyorum hamile olmak istemiyorm. bu ayın 16 sındada adet olcam ... sizce hamile kalmış olabilirmiyim. lütfen yardım edin kafana fazlasıyla takınca gelmiyo sizce bi sorun varmı..???
slm kızlar nerdesiniz ya topikte kimse yok
slm kızlar çok şükür iyiyim ama burası 40 derece falan sıcaktan piştik yaşamcım sen de ne var ne yok? epeydir yazışmadık. havi sen nasılsın? melahat nerelerdesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?