konyalı hamişler ve bebiş istiyenler tanışalım mı

slm kızlar çok şükür iyiyim ama burası 40 derece falan sıcaktan piştik yaşamcım sen de ne var ne yok? Epeydir yazışmadık. Havi sen nasılsın? Melahat nerelerdesin?

ıyıyım canım ben hamıle degılken bunaldım konyada sen ne durumdasın allah bılır rabbım yardımcın olsun

Slm kızlar ankarada oturuyorumdoğum için konyaya geleceğim özel selçuklu hastanesine güler hanıma burada doğum yapan varsa beni bilgilenditrebilir mi

neler yapıyosunuz anlatın bakalım ben iyiyim adetimin 3. günü doktora gittim geçen ay yumurta geliştirici ilacı kesmişti yumurtanın parçaları kalmış ve yumurta çokk büyümüş diye ama bu ay kontrollerimde hepsi düşmüş kistte yokmuş doktorum serephone verdi haftaya cuma yumurtalarımın durumuna bakcak inşallah hayırlısı neyse o olur bu arada geçen ay bögürtlen kökü içmiştim allahımın şifası işte bütün parçalar çatlayıp düşmüş eeeeeeeeeeeee anlatın bakalım sizde ne gelişmeler var

havicim inş. hamile kalırsın. bugün doktordAydım herşey yolunda şükür. 5 temmuzda sezeryanla doğum yapcam inş. çok korkuyorum yaaa. psikolojim bozuldu iyi değilim işte

havicim inş. hamile kalırsın. bugün doktordAydım herşey yolunda şükür. 5 temmuzda sezeryanla doğum yapcam inş. çok korkuyorum yaaa. psikolojim bozuldu iyi değilim işte

canım benim hiç korkma senin için dua etcem allahım yardımcın olsun bebişini kucagına alınca her şey ne kadar da güzel olacakkkk canım yaaaaa bak duygulandım şimdiiii inşallah hamiş kalırım bende

[kızlar merhaba bayadır gıremıyorum nimetrabbım yardımcın olsun canım benım havi sen nasılsın ?kızlar ben gecen ay adetımden sonrarahım fılmı cektırdım tüplerım temız cıktı ama bugun 4. Gunu adet olmadım hala ne yapayım bekleyım mı bıde acaba rahım fılmınden dolayımı olmadım adet bı yorum yazın kafam karıstı

yaşamcım biraz sabırlı ol.herşey yoluna girer. 8 gün kaldı doğuma iyimiyim değil miyim bilmiyorum psikolojim bozuldu doğum yaklaştıkça

slm kızlar bayadır giremiyordum çalışıyordum ve iş yerinden takılıyordum.şuan evdeyim işi bıraktım 3 ay oldu.evde internet yok arkadaşımdan yazıyorum.sizleri çok özledim kızlar.hamileliğiminde 6.ayındayım çok şükür.şimdilik bi sıkıntım yok bebeğim sağlıklı allaha şükür.sabırsızlıkla 3 ayımın dolmasını bekliyorum.nimetcim allah yardımcın olsun seninde.hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah.hepinizi öpüyorum kızlar.tekrar ne zaman yazarım bilmiyorum ama.girdikçe yazıcam.kibn.hoşçakalın...

slm kızlar bayadır giremiyordum çalışıyordum ve iş yerinden takılıyordum.şuan evdeyim işi bıraktım 3 ay oldu.evde internet yok arkadaşımdan yazıyorum.sizleri çok özledim kızlar.hamileliğiminde 6.ayındayım çok şükür.şimdilik bi sıkıntım yok bebeğim sağlıklı allaha şükür.sabırsızlıkla 3 ayımın dolmasını bekliyorum.nimetcim allah yardımcın olsun seninde.hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah.hepinizi öpüyorum kızlar.tekrar ne zaman yazarım bilmiyorum ama.girdikçe yazıcam.kibn.hoşçakalın...

slm canım seni merak etmiştim. çok şükür iyiymişsin allah analı babalı büyütsün .inş. sağ salim kucağına alırsın özletme kendini arada yaz. kendine ve bebişe iyi bak öptüm allaha emanet ol.

yaşamcım biraz sabırlı ol.herşey yoluna girer. 8 gün kaldı doğuma iyimiyim değil miyim bilmiyorum psikolojim bozuldu doğum yaklaştıkça

bılmıyorum canım ya ınsallah yoluna gırer bugun kan teste verdım yarın cıkacakmıs bakalım ınsallah hayırlısı olur tatlım.Bak canım bu doğumu herkes yasıyor degıl mı sakın ol normal bı durum gıbı bakmaya calıs bıde senınkı sezeryan olacak acı duymayacaksın.bebısıne kavusacaksın.Doğum haneye gırerken bunu düşün ve ıcınden sureklı hasbınallahvenıvelvekil diye çek rahatlarsın ınan bana tamam mı canım ben senın ıcın bunlarda;

Doğuma Girmeden Okunacaklar
1. Meryem Suresi

2. Fatiha-Yasin-Tebareke-Amme

3. Ashâb-ı Kehf

Yemlîhâ, Mekselînâ, Mislînâ, Mernûş, Debernûş, Şâzenûş, Kefeştatayyûş ve köpekleri Kıtmîr'dir.(üstünde de taşınabilir)
4. Doğum yapacak hanımın sıhhat ve kolaylıkla doğumunu yapması niyetiyle, Önce Âyete’l-Kürsî okunur, sonra (Felâk ve Nâs) sûreleri okunur. Bunlardan sonra da şu âyet okunur:

"İnne rabbekümüllahüllezı halekas semavati vel erda fı sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasısev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemın" A'raf suresi/54.

REHNUMA - rehnuma - Blogcu.com

Doğum Anında Tekrarlanacaklar:

( Doğum yapan ve onu bekleyenler tarafından)

1. Lailahe illa ente kuntuminezzalimin

2. İnşirah suresi

http://www.iskenderpasa.com/kuran-i_kerim/sure.asp?sure=94&B1=Getir

3. Rabbiyesir duası

Rabbiyesir vela tuasır Rabb, temim Bil hayr.

4. İnşikak suresi ilk üç ayet:

http://www.iskenderpasa.com/kuran-i_kerim/sure.asp?sure=84&B1=Getir

5. Abese suresi 20. Ayet:

Sümmmessebile yesserah (özellikle doğum ve sancı anında tekrarlanmalı)

Anlamı: Sonra ona (doğmasında, hayır ve şerri seçmesinde) yolu kolaylaştırdı

http://www.iskenderpasa.com/kuran-i_kerim/sure.asp?sure=80&B1=Getir

yaşamcım teşekkür ederim.inş.kan sonuçların pozitif çıkar biliyorum ama yine de içimde bir korku var.ne bileyim işte tarifi olmayan bişey.

yaşamcım teşekkür ederim.inş.kan sonuçların pozitif çıkar biliyorum ama yine de içimde bir korku var.ne bileyim işte tarifi olmayan bişey.

haklısın tatlım benım ne desek boş suanda bak hafTaya bu vakıtler belkı bebısın kucagında olacak ayyy ne guzel yaaa ınan bana sankı be dogum yapacakmıs gıbı heyecanlandım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…