konyalı hamişler ve bebiş istiyenler tanışalım mı

canım hayırlı olsun nasılsın şimdi nasıldı doğumun rahat oldu mu

slm canım sezeryan kolaydı çok şükür 2 günde ayaklandım. doğum hikayem epey karışık. su gelince apar torar kadın doğuma gittim evin karşısında diye. kendi doktorum pazar günü diye şehir dışına çıkmış.kadın doumda sabah 8 den akşam 6 kadar kaldım suni sancı verdiler ama açılma yok. gelen giden parmaklıyor insanın canını acıtıyor acıyor diyince bir de azar işitiyorsun. baktım olacak gibi değil hastaneden çıkış yaptık ve özel hastaneye gittik.akşam 19.10 da doğum yaptım sezeryenle.2 kere doğurdum çok canım yandı.allahım herkese yardım etsin .

amin bitanem inşallah kendini hemencecik toplarsın bebiş nasıl adı ne benim için öp onu

meraba kızlar ben de konya da tıp fakültesinde kazım gezginçe gidiyorum acaba bu dr ismini duyan var mı nasıl bi doktor ben konyalı değilim ama yakın bi yerde oturuyorum ve toksoplazma pozitif çıkınca beni bu dr a yönlendirdi kendi doktorum. acaba duyan bilen var mı nasıl bi dr

slm canım hoşgeldin. hiç.duymadım o doktoru belki kızlar biliyordur

canım benım...sunı sancıda çok kötu dıyorlar ya... bebısını sağlıklıca aldın ya kucagına yağmuru benım ıcınde öp nekadar tatlı bır ısım koymusunuz.bende bayadır gıremedım nete işlerin yogunlugundan canım kusura bakma.dün çatlatma iğnesi vuruldum rabbım banada bı yağmur verır ınsallah canım.

hosgeldın canım bende hıc duymadım o doktoru

sağ ol canım.yağmuru kocaman öptüm.canım inş. tedaviler sonuç verir allahım sana da nasip eder.

slm canım hoşgeldin. hiç.duymadım o doktoru belki kızlar biliyordur

hosgeldın canım bende hıc duymadım o doktoru

hoşbulduk... dr izne ayrılmış 23üne gelecekmiş. benmki sorunlu olduğu için 1 hafta bekleyemem dedim ve haftaya ankaraya bi doktora gidicem. belki de bu doktor riskli gebeliğe bakıyodur tam olarak bilmiyorum 1 kez gittim. devam etmicem ama. teşekkür ederim.

sağ ol canım.yağmuru kocaman öptüm.canım inş. Tedaviler sonuç verir allahım sana da nasip eder.

inşallah canım benım bılmıyorum gerılıyorum çok felaket ıgneydı ilactı bıde onun stresıydı dusunmemek ıcın çabalıyorum olmuyor.anne olmak cok guzel degıl mı?nasıl kıme benzıyor tatlı yağmurumuz

canım kolay değil o stresi yaşamak.umarım emeklerine değer.anne olmak güzel farklı bir duygu.bazen iyi bazen kötü. yağmur babasına benziyor canım. moralini bozma allah sana bebek nasip etcekse her koşulda olur.üzülme canım hangi hastaneye ve doktora gidiyorsun.

tatlım benim eşimde de ileri hızlı sperm yoktu, üroloji doktoru 1. dereceden varikosel teşhisi koydu, bu teshis ancak el ile muayenede kesinlik kazanıyor, ultrasonda çıkması çok önemli değil, eğer el ile muayenede çıkmadıysa ameliyat olmasına gerek yok, benim eşim ameliyat oldu ancak sadece sperm sayısında artış oldu, hızlı sperm yine yok, eşinin sperm sayısı normalse maliyat olmasın, ama normalden düşük ise ameliyat olabilir, ama kanımca şu safhada pek te ihtiyaç yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…