konyalı hamişler ve bebiş istiyenler tanışalım mı

kızlar merhaba, bende aranıza yeni katıldım, konyalı değilim ama konyalı olduk artık, inşallah konuşur kaynaşırız

kızlar merhaba, bende aranıza yeni katıldım, konyalı değilim ama konyalı olduk artık, inşallah konuşur kaynaşırız

hosgeldın tatlım konyadamı yasıyorsun hamılesın sanırım rabbım saglıklıca elıne almayı nasıp etsın tatlım

Son düzenleme:

canım benım bı sıkıntı yoktur ınsallah yagmurcugumda uyku düzeni nasıl ya ? Ben konya anıt hastanesı sibel hanıma gıdıyorum canım.İnsallah bu ay tutarda rahatlarım bayramda akrabağlar canımı cok sıkıyor yanı eşimin tarafı kısır muamelesı yapıyorlar ne bıleyım

merhaba tatlım eşime urolojı doktoru ılk etapta bısey dememıs muayne etmıs bıde ultrasyonda bakalım demıs ultrasyonu cekene sormus eşim bısey yok abı demıs doktora goturmus sonucu doktor hafıf varıkosel var ıstıyorsan ol ıstemezsen olma demış.bızde yapırmadık sayılarda sıkıntı yok hareketlılıgınde hafıfı yavaslık varmıs

canım çevrendeki insanlara bakarsan oooooooooooooo evin yolunu bulamazsın. takma kafana moral çok önemli dua et yagmur gece çok uyanıyor gündüz çok uyuyor

hayırlı iftarlar kıslar ramazanla aranız nasıl nelr yapıyorsunuz anlatın bakalım

canım gündüz dinlensen de gece gibi olmuyor. kızım için uykusuz da kalsam olur.eeee canım ramazan nasıl gidiyor? herkese hayırlı ramazanlar

değilmi canım benım annelik böyle bısey ıste....ramazan uykusuz gecıyor canım cok sıcak calısamıyorum ıs yerınde bıle doğru düzgün..

hosgeldın tatlım konyadamı yasıyorsun hamılesın sanırım rabbım saglıklıca elıne almayı nasıp etsın tatlım

evet canım konyada yaşıyorum, iyi dileklerin için teşekkürler, Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu, bu arada Ramazan-ı Şerifiniz hayırlı olsun...

Slm.Konyada bana tavsiye edeceğiniz iyi kadın doğum dr var mı acaba?

tatlım ben Başkent ünv. hastanesinde Erzat Toprağa gidiyorum, doktorumdan çok memnunum, eğer sebepsiz infertilite gibi birşey varsa yine aynı hastanede prof.dr. Hulusi Bey var, Ankadan geliyor, Ankarada tüp bebek merkezini kuran doktormuş, çok bilgili bir doktor, bende PKO vardı ve bebek istediğimiz halde olmuyordu, onun yaptığı tedavi sonucu hamileyim çok şükür,Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin inşallah...

arkadaşlar ben 2 kez başarısızlıkla sonuçlanan aşılama oldum ve sonu hep hüsran şimdi tüp bebek düşünüyoruz konya eğitim araştırma hastanesiyle görüşmeye gideceğiz yanlız ben konyada oturmuyorum eşimin işi gereği başka şehirdeyiz orada kayınvalidemler var bu hastane ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar lütfen bana bilgi verir misiniz sizce bu hastane nasıl ve sonuç alaabilir miyiz oradan acil cevaplarınızı bekliyorum şimdiden Allah razı olsun

bana yardım edecek kimse yok mu

Slm.Konyada bana tavsiye edeceğiniz iyi kadın doğum dr var mı acaba?

slm canım iyi geceler medline da fuat demir var süper bi doktor eurofertilde ali sami gürbüz var oda çokkk mükemmel bir insan
ben bol bol uyukluyorum tatlım sıcak malum konya iş yerınde evde buldugum kösede hıc fark etmıyor senın nasıl gecıyor canım

slm canım ben henüz oruca başlamadım adetim gelmişti çarşamba felan başlıycam evet ya geçenlerde konya çokkk sıcak valla olsun güzelim ne yapalım uyu kıs güzelleşirsin nnnnn

canım bu konuyla ilgili bilgi sahibi değilim allah yardımcın olsun umarım bu kez olumlu sonuç alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…