kızlar merhaba, bende aranıza yeni katıldım, konyalı değilim ama konyalı olduk artık, inşallah konuşur kaynaşırız
canım kolay değil o stresi yaşamak.umarım emeklerine değer.anne olmak güzel farklı bir duygu.bazen iyi bazen kötü. yağmur babasına benziyor canım. moralini bozma allah sana bebek nasip etcekse her koşulda olur.üzülme canım hangi hastaneye ve doktora gidiyorsun.
tatlım benim eşimde de ileri hızlı sperm yoktu, üroloji doktoru 1. dereceden varikosel teşhisi koydu, bu teshis ancak el ile muayenede kesinlik kazanıyor, ultrasonda çıkması çok önemli değil, eğer el ile muayenede çıkmadıysa ameliyat olmasına gerek yok, benim eşim ameliyat oldu ancak sadece sperm sayısında artış oldu, hızlı sperm yine yok, eşinin sperm sayısı normalse maliyat olmasın, ama normalden düşük ise ameliyat olabilir, ama kanımca şu safhada pek te ihtiyaç yok
arkadaşlar herkes gittiği hastane ve doktorları yazabilirmi
kızlar merhaba, bende aranıza yeni katıldım, konyalı değilim ama konyalı olduk artık, inşallah konuşur kaynaşırız
canım çevrendeki insanlara bakarsan oooooooooooooo evin yolunu bulamazsın. takma kafana moral çok önemli dua et yagmur gece çok uyanıyor gündüz çok uyuyorcanım benım bı sıkıntı yoktur ınsallah yagmurcugumda uyku düzeni nasıl ya ? Ben konya anıt hastanesı sibel hanıma gıdıyorum canım.İnsallah bu ay tutarda rahatlarım bayramda akrabağlar canımı cok sıkıyor yanı eşimin tarafı kısır muamelesı yapıyorlar ne bıleyım
canım çevrendeki insanlara bakarsan oooooooooooooo evin yolunu bulamazsın. takma kafana moral çok önemli dua et yagmur gece çok uyanıyor gündüz çok uyuyor
gündüz sende dınlen ozaman sersem gıbı oluyorsundur.
canım gündüz dinlensen de gece gibi olmuyor. kızım için uykusuz da kalsam olur.eeee canım ramazan nasıl gidiyor? herkese hayırlı ramazanlar
hayırlı iftarlar kıslar ramazanla aranız nasıl nelr yapıyorsunuz anlatın bakalım
hosgeldın tatlım konyadamı yasıyorsun hamılesın sanırım rabbım saglıklıca elıne almayı nasıp etsın tatlım
slm canım hoşgeldin neler yapıyorsun? biraz kendinden bahseder misin?
Slm.Konyada bana tavsiye edeceğiniz iyi kadın doğum dr var mı acaba?
arkadaşlar ben 2 kez başarısızlıkla sonuçlanan aşılama oldum ve sonu hep hüsran şimdi tüp bebek düşünüyoruz konya eğitim araştırma hastanesiyle görüşmeye gideceğiz yanlız ben konyada oturmuyorum eşimin işi gereği başka şehirdeyiz orada kayınvalidemler var bu hastane ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar lütfen bana bilgi verir misiniz sizce bu hastane nasıl ve sonuç alaabilir miyiz oradan acil cevaplarınızı bekliyorum şimdiden Allah razı olsun
Slm.Konyada bana tavsiye edeceğiniz iyi kadın doğum dr var mı acaba?
ben bol bol uyukluyorum tatlım sıcak malum konya iş yerınde evde buldugum kösede hıc fark etmıyor senın nasıl gecıyor canım
arkadaşlar ben 2 kez başarısızlıkla sonuçlanan aşılama oldum ve sonu hep hüsran şimdi tüp bebek düşünüyoruz konya eğitim araştırma hastanesiyle görüşmeye gideceğiz yanlız ben konyada oturmuyorum eşimin işi gereği başka şehirdeyiz orada kayınvalidemler var bu hastane ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar lütfen bana bilgi verir misiniz sizce bu hastane nasıl ve sonuç alaabilir miyiz oradan acil cevaplarınızı bekliyorum şimdiden Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?