konyalı hamişler ve bebiş istiyenler tanışalım mı

kızlar merhaba önceden de yazmıştım buraya ama başka sebeplerden giremiyordum şimdi benim büyük bir sorunum var vajinismus geçmişi olan bir insanım ve spekulum muayenesinden korkuyorum kendi doktorum Hikmet Karabacak ama bu muayene için başka birine mi gitsem diyorum eli hafif ve anlayışlı bir doktor arıyorum korktuğum için. yardımcı olabilirmisiniz

tatlım ben uzun süre PKO sebebiyle kadın doğumcuya gittim, korkulacak bir durum yok, kendi doktorun da çok tecrübeli bir doktor, kendisine vajinismus geçirdiğini ilet, spekulumun küçük boyları var, ondan kullansınlar, birde kayganlaştırıcı jel sürerlerse hissetmezsin bile

slm bende konyalıyım
çocuğum yok.
çok istiyorum inş olur...

sen hangi doktora gidiyorsun canım

medline da fuat demir var eli çok hafif git bence giriş ücreti 42 lira

slm kızlar nasılsınız napıyosunuz? valla özlemişim bu sayfaya girmeyi ... inşallah bundN sonra sık sık girecem eşim leptop aldı hediye olarak ama henüz internetimiz yok.en kısa zamanda oda olcak inş.oğluşumda şuan 7 aylık oldu 2 ayımız kaldı doğuma.inşallah hayırlısıyla kavuşuruz yavrumla kızlar ben en baştan beri başkent hastanesine emel hn gidiyorum ama bu ay kendisi yok izne çıkıyor başka bi dr gidecem ama kime gideyim bilemedim? bana fikir verirseniz sevinirim.şimdililk hoşçakalın kendinize iyi davranın öpüyorum sizleri byss

slm başkent hastanesi emel hanım nasıl bi doktor bende bi kaç kişiden adını duymuştum hatta kendi doktorumda önermişti acaba ona mı gitsem yoksa ali sami gürbüz e mi gitsem diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…