konya meramda yaşıyorum, müteahhitlik üzerine aile şirketimiz var, orada muhasebe bölümüne bakıyorum, fırsat buldukçada forma takılıyorum işte
değilmi canım benım annelik böyle bısey ıste....ramazan uykusuz gecıyor canım cok sıcak calısamıyorum ıs yerınde bıle doğru düzgün..
meram çok güzel bir yer şimdi ne güzel serindir kolay gelsin işinde.evli misin canım?
kızlar merhaba önceden de yazmıştım buraya ama başka sebeplerden giremiyordum şimdi benim büyük bir sorunum var vajinismus geçmişi olan bir insanım ve spekulum muayenesinden korkuyorum kendi doktorum Hikmet Karabacak ama bu muayene için başka birine mi gitsem diyorum eli hafif ve anlayışlı bir doktor arıyorum korktuğum için. yardımcı olabilirmisiniz
evliyim, 2 aylık hamileyimbu arada meram bile cayır cayır yanıyor gerisini siz düşünün, sıcaktan uyuyamıyoruz, çok fena
tatlım ben uzun süre PKO sebebiyle kadın doğumcuya gittim, korkulacak bir durum yok, kendi doktorun da çok tecrübeli bir doktor, kendisine vajinismus geçirdiğini ilet, spekulumun küçük boyları var, ondan kullansınlar, birde kayganlaştırıcı jel sürerlerse hissetmezsin bile
slm canım hoşgeldin. neler yapıyorsun?
kızlar merhaba önceden de yazmıştım buraya ama başka sebeplerden giremiyordum şimdi benim büyük bir sorunum var vajinismus geçmişi olan bir insanım ve spekulum muayenesinden korkuyorum kendi doktorum Hikmet Karabacak ama bu muayene için başka birine mi gitsem diyorum eli hafif ve anlayışlı bir doktor arıyorum korktuğum için. yardımcı olabilirmisiniz
sen hangi doktora gidiyorsun canım
heyy millet nerdesiniz yavvv
heyy millet nerdesiniz yavvv
ben burdayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
slm kızlar nasılsınız napıyosunuz? valla özlemişim bu sayfaya girmeyi ... inşallah bundN sonra sık sık girecem eşim leptop aldı hediye olarak ama henüz internetimiz yok.en kısa zamanda oda olcak inş.oğluşumda şuan 7 aylık oldu 2 ayımız kaldı doğuma.inşallah hayırlısıyla kavuşuruz yavrumlakızlar ben en baştan beri başkent hastanesine emel hn gidiyorum ama bu ay kendisi yok izne çıkıyor başka bi dr gidecem ama kime gideyim bilemedim? bana fikir verirseniz sevinirim.şimdililk hoşçakalın kendinize iyi davranın öpüyorum sizleri byss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?