konyalı hamişler ve bebiş istiyenler tanışalım mı

slm kızlar nasılsınız? neler yapıyorsunuz?

napalım hiç boş boş duruyoz sen napıon

havvacığım belki gelirsen okursun canım bu ay ben mucize bi şekilde hamile kalmışım ama valla haberim yoktu
ama ama bebeğim gitti bıraktı istemedi hayatı ama çocukta haklıbu devirde yaşanırmı desemde dediğime bakma 3 haftalıktı yeni öğrendimiştim içim yanıyor
ben onu kaç sene bekledim ama o varlığını 24 saat bile belli etmedi neyse sağlık olsun ama yine gelecek inşallahhhhh

slm millet neredesiniz? sesiniz soluğunuz çıkmıyor. kızım bugun 43 günlük oldu.yağmurla vakit nasıl geçiyor anlamıyorum.

canım benim öncelikle çokk geçmiş olsun üzülme demek saçma olur seni anlıyorum allahım sabrını versin bitanem inşallah yine gelir bende o duyguyu hiç tadamayan biri olarak acını yürekten paylaşıyorum canım bu arada bayramın mübarek olsun kendine iyi bak iyi düşünelim iyi olsun inşallah bitanem

slm kızlar nerelerdesiniz?yağmur bugün 85 günlük oldu herşey çok şükür güzel gidiyor

maşallah allahım nazardan korusun ikinizide çok sevindim canım allah saglık sıhat versin ben pek ugrayamıyorum çünkü buraya girince kafamda hep aynı şeyler oluyo bebek bebek ...... sizleri özledim ama bana biraz zaman verin ne olur

slm güzellikler nasılsınız neler yapıyosunuz topigim sessiz sakin ıssız kalmış ben gelmeyince kimseler ugramıyor her halde

slm güzellikler nasılsınız neler yapıyosunuz topigim sessiz sakin ıssız kalmış ben gelmeyince kimseler ugramıyor her halde

sen gelmeyincez buraların tadı tuzu yok anacığım nolsun bekliyoz takılıyoz dualara felan bakıyom biliyosun dua herşeyin ilacı
sen naptın tedavin ne alemde iyisindir inşallahhh

sen gelmeyincez buraların tadı tuzu yok anacığım nolsun bekliyoz takılıyoz dualara felan bakıyom biliyosun dua herşeyin ilacı
sen naptın tedavin ne alemde iyisindir inşallahhh

iyidir be güzelim ne olsun bekliyorum 2 aydır felan gitmiyorum doktora fre takılıyorum kafamdan atmaya çalışıyorum işte allahım tüm dualarını gerçekleştirsin

slm neler yapıyosunuz hayat nasıl gidiyo ben iyiyim şimdilik herşeyi bıraktım bekliyorum onun dışında herşey yolunda eeeeeeeeeeeeeee anlatın bakalım nerelerdesiniz

slm neler yapıyosunuz hayat nasıl gidiyo ben iyiyim şimdilik herşeyi bıraktım bekliyorum onun dışında herşey yolunda eeeeeeeeeeeeeee anlatın bakalım nerelerdesiniz

slm canım çok şükür herşey yolunda. ayın 13 de konyaya geliyoruz. çok heycanlıyım günler çabucak geçse

slm canım çok şükür herşey yolunda. ayın 13 de konyaya geliyoruz. çok heycanlıyım günler çabucak geçse

günler ne kadar zalim olursa olsun geçmeye mahkumdur güzelim inşallah çabucak geçerde konyaya gelirsin ayyyy canım ya heycan olmazsa olmaz zaten kolay mı kız konyaya geliyosun buranın havasıda suyuda bi başka güzel anacım valla hadi öptüm seni muckkkkk

slm canım doğru söylüyorsun günler geçiyor çok özledim yaaa.yağmurumu mevlanaya götürecegim inş.hayırlı cumalar canım öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…