slm kızlar nasılsınız? neler yapıyorsunuz?
napalım hiç boş boş duruyoz sen napıon
havvacığım belki gelirsen okursun canım bu ay ben mucize bi şekilde hamile kalmışım ama valla haberim yoktu
ama ama bebeğim gitti bıraktı istemedi hayatı ama çocukta haklıbu devirde yaşanırmı desemde dediğime bakma 3 haftalıktı yeni öğrendimiştim içim yanıyor
ben onu kaç sene bekledim ama o varlığını 24 saat bile belli etmedi neyse sağlık olsun ama yine gelecek inşallahhhhh
kızlar nerdesiniz ya... niye topige girmiyorsunuz?
canım valla ben çok yogunum bu aralar birde bayramda grip olmuşum biraz halsizlik var pek giriş yapamıyorum
slm kızlar nerelerdesiniz?yağmur bugün 85 günlük oldu herşey çok şükür güzel gidiyor
slm güzellikler nasılsınız neler yapıyosunuz topigim sessiz sakin ıssız kalmış ben gelmeyince kimseler ugramıyor her halde
sen gelmeyincez buraların tadı tuzu yok anacığım nolsun bekliyoz takılıyoz dualara felan bakıyom biliyosun dua herşeyin ilacı
sen naptın tedavin ne alemde iyisindir inşallahhh
slm neler yapıyosunuz hayat nasıl gidiyo ben iyiyim şimdilik herşeyi bıraktım bekliyorum onun dışında herşey yolunda eeeeeeeeeeeeeee anlatın bakalım nerelerdesiniz
slm canım çok şükür herşey yolunda. ayın 13 de konyaya geliyoruz. çok heycanlıyım günler çabucak geçse
günler ne kadar zalim olursa olsun geçmeye mahkumdur güzelim inşallah çabucak geçerde konyaya gelirsin ayyyy canım ya heycan olmazsa olmaz zaten kolay mı kız konyaya geliyosun buranın havasıda suyuda bi başka güzel anacım valla hadi öptüm seni muckkkkk
merhaba bayanlar ben de konyalı bir hamişim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?