merhaba bayanlar ben de konyalı bir hamişim :)
merhaba kızlar uzun zamandır girmiyordum ben ali sami gürbüze gittim bakalım ne olacak hayırlısı bana dua edin detayları size bildiririm
slm canım epeydir yoktun nasılsın? umarım herşey çok iyi olur .allah yardımcın olsun
merhaba kızlar uzun zamandır girmiyordum ben ali sami gürbüze gittim bakalım ne olacak hayırlısı bana dua edin detayları size bildiririm
arkadaşlar bende 34 haftalık hamileyim doktorum konya hospitalde aysel kamer muayenelerım de çok memnunum ama ona doğum yapan kimseyle karşılaşmadım. bilen varsa yardımcı olur musunuz.
benin arkadas iki kere normal dogumunu ona yaptirdi cnm
memnun kendisu
arkadaşlar bende 34 haftalık hamileyim doktorum konya hospitalde aysel kamer muayenelerım de çok memnunum ama ona doğum yapan kimseyle karşılaşmadım. bilen varsa yardımcı olur musunuz.
merhaba kizlar bende konyayim bugun kan testi yaptircm insaaalah hamisin
slm kızlar nasılsınız? epeydir yazamadım memlekete geince pek vakit olmuyor nete girmeye.
slm kızlar epeydir giremiyordum en son girdiğimde 7 aylık hamileydim.şimdi doğum yaptım ve oğluşum 13 günlük oldu.rabbime çok şükür herşey yolunda yavrum sağlıklı.isteyen herkesin sağlıklı hayırlı evlatları olsun inşallah.xaysex bebeğini kaybeettiğine çok üzüldüm bende 2 düşük yapmıştım ama bak 3.rabbim kucağıma verdi.inşallah seninde olacak tez zamanda.rabbbim ne verirse hayırlısını versin havi sen neler yaptın canım özledim valla hepinizi
iyidir canım ne olsun bayramda bile çalışıyorum 2 gün izinliydim şu an gece vardiyasındayım tebrik ederim canım allah nazardan korusun bayramın mübarek olsun ben şimdilik kafa dinliyorum rabbim ol dediginde olur inşallah
slm kızlar epeydir giremiyordum en son girdiğimde 7 aylık hamileydim.şimdi doğum yaptım ve oğluşum 13 günlük oldu.rabbime çok şükür herşey yolunda yavrum sağlıklı.isteyen herkesin sağlıklı hayırlı evlatları olsun inşallah.xaysex bebeğini kaybeettiğine çok üzüldüm bende 2 düşük yapmıştım ama bak 3.rabbim kucağıma verdi.inşallah seninde olacak tez zamanda.rabbbim ne verirse hayırlısını versin havi sen neler yaptın canım özledim valla hepinizi
canım nerelerdesin sen ya bu arada bende ali sami beye gidiyorum çok iyi biri süper bi hoca eeeeee size nasıl bi tadavi uyguluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?