Selam konyalı bayanlar.
Ben de aranıza katılmak istiyorum.yeni hamişim ve konyada iyi bildiğiniz bi kadın doğumcuya ihtiyacım var.
Yardımcı olursanız sevinirim.
Deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum.
mrb cnm benim için doktor bi tedavi vermedi şimdilik, bende kan pıhtılaşması var hamile kaldıktan sonra iğne kullanıyorum iğnenin dozunu yükselticem dedi hamile kalınca görüşelim dedi bende hamile olmadığım için bi daha gitmedim bakalım kısmet ne zamana umarım sana bi faydası olur o merkezin çok güzel öyküleri var her yer bebek fotografı dolu sende görmüşündür allah isteyen herkese versin işallah
selamlar kızlar
ne güzel bir topic olmuş, bende konyalıyım ama erzurumda yaşıyorum
memleketten uzakta olmak çok zor
17 haftalık hamileyim bende henüz cinsiyetini öğrenemedim ama heyecanla geçiyor günlerimiz
Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallahh
Allaha emanet olun...
hamileliğimin 37. haftasındayım çok az kaldı doğuma konya hospital de aysel hanıma gidiyorum çok da memnunum. dua edın heyecan sardı artık. ama hospitalde sancı odası 4 kişilikmiş bu biraz canımı sıktı ben eşimin yanımda olmasını istiyorum doktora gidince rica edicem belkı bi çaresi vardır.
hanımlar ben de Jule esen diye doktora gidiyordum ama memnun kalmadığım için bıraktım şimdi.
hamile kalmadan önce sadece kontrol amaçlı gitmiştim,herhangi bi problemimiz varsa önceden tedbirimizi alalım diye.
tahliller falan yaptırdık.benim prolaktin hormonum yüksek çıktı birazcık.
onun için bi ilaç verdi ve bebeğinizin olmaması için hiç bi sorun yok dedi.
mutlu mesut ayrıldık ordan.neticede 4 ay sonra hamile kaldım ve tekrar jule esene gittim.
bana sorduğu ilk soru şu oldu.daha önceki sonuçlarıma bakmış ve TSH hormonun için tedavini yaptırdın mı dedi?
ben şaşkın şaşkın baktım.bana bişey söylemediniz dedim.ben notumu almışım ama sana söylemeyi unutmuşum dedi.
şu olaya bi bakın ya bana söylemeyi unutmuş.
TSH hormonu da bebeği düşürüyormuş.kontrole falan gittik sonra.düşmemesi için ilaçlar verdi ama nafile.bebeğimi kaybediyorum şuanda.
diyeceğim o ki siz siz olun JULE ESEN isimli doktor diye nitelendirdiğimiz şahısa gitmeyin.
Rabbim hayırlısını versin hepimiz için.
hanımlar ben de Jule esen diye doktora gidiyordum ama memnun kalmadığım için bıraktım şimdi.
hamile kalmadan önce sadece kontrol amaçlı gitmiştim,herhangi bi problemimiz varsa önceden tedbirimizi alalım diye.
mutlu mesut ayrıldık ordan.neticede 4 ay sonra hamile kaldım ve tekrar jule esene gittim.
bana sorduğu ilk soru şu oldu.daha önceki sonuçlarıma bakmış ve TSH hormonun için tedavini yaptırdın mı dedi?
ben şaşkın şaşkın baktım.bana bişey söylemediniz dedim.ben notumu almışım ama sana söylemeyi unutmuşum dedi.
TSH hormonu da bebeği düşürüyormuş.kontrole falan gittik sonra.düşmemesi için ilaçlar verdi ama nafile.bebeğimi kaybediyorum şuanda.
diyeceğim o ki siz siz olun JULE ESEN isimli doktor diye nitelendirdiğimiz şahısa gitmeyin.
canım hemşerim seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri yaşayan biri olarak acının öfkeni çok iyi anlıyorum ama unutmaki bizler sınavdayız sınanıyoruz sabır
benim başımdan geçenleri anlatayım sana
bu sene tarih 17.7.2012 yeni bir doğum doktorundan randevu almıştım bu arada evlenelide az olmadı 7 yılı devirmiştik zaten bu yediler bana hiç şans getirmedi
hipotiroid hastasıyım bırakmıştım ne dahiliye ne endokrin bölümü gitmiyordum kilomda normal sayılırdı
neyse yukarda söylediğim gibi eğitim araştırma hastanesinden zeynep hafiza öztürk den randevu almıştık işte sordu kaç yıllık evlisin daha önce hiç hamile kaldınmı eşin sperm tahlili yaptırdı mı sen rahim filmi çektirdinmi ben hepsini yaptırdık ilaç tedavisde gördüm çatlatma iğnesi tedavisde oldum diye anlatttım çık masaya çıktım
bana dedi simir testi yapacaz parçayı almışlar ben hiç hissetmedim bile sol tarafta bimem ne kadar kist var işte eşin tahlil yaptırsın sende sonuçları al gel
bana hiç dedmdiki beta hcg ye bakalm prolaktine bakalım tsh ya bakalım dedmedi bende anlattım yani tiroid hastasıyım diye
neyse ramazanlık geldi ben sonuçlarıda aldım gittim bana dedi herşey normal ama benim istediklerim yok dedibende dedim evet bende onu soracaktım hani benim tsh sonuçlarım yok dedim sekreteri dedi galiba bandrol vermedim dedi sekreteri ömüğüne çökecektim hadi hadi hemen yaptırın ama yolda giderken bende bi sancı sorma daha doğrusu 2 gün öncede kanamam oldu
neyse biz internetten sonuçlara hiç bakmıyoz 2 boyuncaz ayakata kaldım tabi adetim oluyor nasıl olsa diye ben davet işine gayretliyom günlerden pazardı davet işi bitmişti eşim dediki ayşe nüfuz kağıdı getir bir bakalım sonuçlara dedi bakdık oda ne
betam 976.32
tsh 36
prolatın.34
aman allahım hamileyim kanamam var nolacak ne sevineciğimi bildim ne üzüleciğimi sabah zor oldu inanki
neyse gittik kadın bana ne desin hani sen hamile kalamıyordun şaşkın şaşkın bakakalmışım masaya çık dedi bende dedim kanamam var dedim senin böyle hastalığın varda nasıl cesaret edersinde hemen bir kan tahlili daha onuda ertesi gün sabah aldık 159 düşümüş yani ben kadına gittiğmde nerden baksan 3haftalık felan hamileymişimama bunu anlamıyorlar neden biliyormusun özel olmadığından lanet olsun devlet özeli kaldırıncaz kabak bizim başımıza patladı
neyse eve geldik hemen bir test daha bu kezde 85 düşmüş
sonra yine kaldım ama bu sefer değerlerimde düşüktü yine düştü yani 3 ay içinde 2 kez düşük yapmış oldum seni çok iyi anlıyorum
lütfen sabırlı ol ama işte konyada adam gibi bir doktor yok
çok geçmiş olsun canım ya üzüldüm gerçekten.
işte derman için gidiyoruz ama nelerle karşılaşıyoruz.ben değiştirdim doktorumu.selçukluda nil hanıma gidiyorum.iyi gibi şimdilik.
ben devlet hastanelerine hiç gitmedim.
özele gidiyoruz,o kadar para veriyoruz ama yine de yanlış doktorla muhatap olunca böyle oluyor işte.
artık söylencek bişey yok.bundan sonrası için inşallah hayırlısı olur.
merhaba arkadaşlar ben de konyalıyım ve bebek düşünüyorum hazirandan beri, yakın zamanda özel büyükşehir hastanesinde nihal demirköprüye başladım, tanıyan bilen var mı nihal hanımı nasıldır?
Merhaba kızlar. Araştıra araştıra bu topiği buldum sonunda. Bizde eşimle 3 aydır ali acar devam ediyoruz. pko hastasıyım bende. serophene ve duphastona başladık. 2 aydır bir faydasını görmedim malesef. bu ay bekliyoruz bakalım. ali acarı çok övdüler inşallah karşılğını alırız. çok sıkıcı bir durum. Bana bişey söylenmese bile bebekle ilgili her muhabbeti üstüme alınır oldum. 7 aylık evliyim. Bu ikinci evliliğim. İlkinde istememiştim. Amaaan ne biliyim kafam allak bullak. Ne desem ne yazsam onuda bilmiyorum düşündükçe boşlukta düşer gibi oluyorum. Bir yandan da içimde pişkin bir ferahlık var. Hayıra yoruyorum. Allahım hasretle bekleyen herkesi hayırlısıyla bebeğine kavuştursun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?