konyalı hamişler ve bebiş istiyenler tanışalım mı

merhaba kızlar bu topiği gördügüm iyi oldu çok sevindim bende 15 yıl sonra hamile kaldım şuan 26. haftadayım rabbim herkeze nasip etsin inşallah

merhaba kızlar bu topiği gördügüm iyi oldu çok sevindim bende 15 yıl sonra hamile kaldım şuan 26. haftadayım rabbim herkeze nasip etsin inşallah

canım hoşgeldin. ilk hamilelik sanırım.allahım hayırlısıyla kucağına almayıı nasip etsin. bebiş kız mı erkek mi?

canım hoşgeldin. ilk hamilelik sanırım.allahım hayırlısıyla kucağına almayıı nasip etsin. bebiş kız mı erkek mi?
canım öncelikle merhaba benim ilk bebeğim 15 yıl sonra tüpbebekle hamile kaldım oğlum olacak nasipse rabbim herkeze taddırsın inşallah

canım daha 7 ay oldu.. bıraz sabret ..olacal allahın izniyle. dualarım senınle s

yaşam hayırlı olsun sağlıkla l akucağına inşallahhh

sağol canım benım 2,5 yıldır onu beklıyorduk ınanamıyorum senın bebısın yok galıba rabbım sanada versın ınsallah ben cok dua ettım.nıhat hatıpoğlunu cok dınlerım ben o bıgun dedıkı duanızın kabul olmasını ıstıyorsanız allahın su ısımlerını duanızdan önce soyleyın dedı sanada yazayım

ya ferdün, ya hayyun, ya kayyun, ya hakemün, ya adlün , ya kuddüs allahım bu esmaların hürmetine.........deyıp duanı et ben bır ay dılımden dusurmedım ınan bana özellıkle cuma gunü oku bana rabbımın bı lutfu sesımı duyuyor.ınsallah ısteyen butun arkadaslarıma nasıp eder cok ıyı bılıyorum acısını cevrenın bakısını....

Mrblar, uzun süredir forumu okuyorum, bende 2,5 aylık bi düşük yaptım, kan pıhtılaşması varmış sonradan öğrendim. şimdi tekrar bebek istiyoruz, bat 14 Mart. hamile arkadaşlar banada dua edinn :))

Arkadaslaar ali acara giden varmi aranizda?

Neden memnun kalmadin?cok beklemek disinda

evet öncelikle çok bekletiyor önce muayene ediyor yarım saat sonra görüşüyor benim bildiğim önce sorununu doktora anlatırsın sonra muayene olursun bu tam tersi ve hiç konuşmuyorben 2 bebeğimi kaybettiğim için gittim 3. hamileliğimde gittim beni doktor olarak rahatlatmadı çünki bişey anlatmıyor güler yüz falan beklemiyorum ama en azından ne yapmam lazım bu konuda bilgi verebilir.En önemlii ise hiç hijyenik bi ortam degil hatta çok kötü ve kirli bi ortam 150 tl muayene parası alıyorlar ama muayenehane çok iğrenç kontrolede tıpa çağırıyor koyun sürüsü gibi muayeneye alıyorlar yanında bi kça asistan küçücük oda hiç mahremiyet yok .Ha sonuçta bebeğimi 10 haftalık kaybettim bana yaşın genç yine olur dedi bi profdan beklediğim cevap bu değildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…