canım hoşgeldin. allahım bütün bebiş isteyenlere nasip etsin.
merhaba kızlar bu topiği gördügüm iyi oldu çok sevindim bende 15 yıl sonra hamile kaldım şuan 26. haftadayım rabbim herkeze nasip etsin inşallah
canım öncelikle merhaba benim ilk bebeğim 15 yıl sonra tüpbebekle hamile kaldım oğlum olacak nasipse rabbim herkeze taddırsın inşallahcanım hoşgeldin. ilk hamilelik sanırım.allahım hayırlısıyla kucağına almayıı nasip etsin. bebiş kız mı erkek mi?
canım daha 7 ay oldu.. bıraz sabret ..olacal allahın izniyle. dualarım senınle sMerhaba kızlar. Araştıra araştıra bu topiği buldum sonunda. Bizde eşimle 3 aydır ali acar devam ediyoruz. pko hastasıyım bende. serophene ve duphastona başladık. 2 aydır bir faydasını görmedim malesef. bu ay bekliyoruz bakalım. ali acarı çok övdüler inşallah karşılğını alırız. çok sıkıcı bir durum. Bana bişey söylenmese bile bebekle ilgili her muhabbeti üstüme alınır oldum. 7 aylık evliyim. Bu ikinci evliliğim. İlkinde istememiştim. Amaaan ne biliyim kafam allak bullak. Ne desem ne yazsam onuda bilmiyorum düşündükçe boşlukta düşer gibi oluyorum. Bir yandan da içimde pişkin bir ferahlık var. Hayıra yoruyorum. Allahım hasretle bekleyen herkesi hayırlısıyla bebeğine kavuştursun inşallah.
canım öncelikle merhaba benim ilk bebeğim 15 yıl sonra tüpbebekle hamile kaldım oğlum olacak nasipse rabbim herkeze taddırsın inşallah
slm kızlar neler yapıyorsunuz? Epeydir topiğe uğramadık .
merhaba tatlım nasılsın bende uzun zamandır yazmıyordum buraya..
yaşam hayırlı olsun sağlıkla l akucağına inşallahhh
Mrblar, uzun süredir forumu okuyorum, bende 2,5 aylık bi düşük yaptım, kan pıhtılaşması varmış sonradan öğrendim. şimdi tekrar bebek istiyoruz, bat 14 Mart. hamile arkadaşlar banada dua edinn :))
Arkadaslaar ali acara giden varmi aranizda?
ben gittim ve hiç memnun kalmadım
Merhaba kizlar...
Araniza bende katilayim bir konyali olarak ..
Nasilsiniz bakalim...?
hoşgeldin canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın? yaramaz kızımla ilgileniyorum vakit geçip gidiyor işte
Neden memnun kalmadin?cok beklemek disinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?