konyalı hamişler ve bebiş istiyenler tanışalım mı

saol canım cvbın için.Sanırım şuanda hamilesin Allah sana bağışlasın İnşallah.acaba kan pıhtılaşması olabilirmi sende test yapmadıysan bi yap derim.

Arkadaslar konyalilar basligini gorunce hemen yazayimdedim. Ben de konyali olup cok uzaklrda yasayanlardanim. Bir yas dort aylik kizim var simdi ikinci bebegi dusunuyorum ins rabbim herkesle beraber bana da verir
Konyada dogum yaptim kizimi. Farqbi de suna hanimda. Ilgisi azdi ama teshislerinden memnunum sezeryan oldum ve Ameliyatindan da cok memnunkaldim hastane sartlari zaten cok guzeldi

hoşgeldin canım nerede yaşıyorsun? allah bağışlasın .inş. hayırlısıyla ikinci kez anne olursun.farabinin doktorlarına iyi diyorlar hiç gitmedim ama.

hoşgeldin canım nerede yaşıyorsun? allah bağışlasın .inş. hayırlısıyla ikinci kez anne olursun.farabinin doktorlarına iyi diyorlar hiç gitmedim ama.

Ingilterede yasiyorum cnm kadin dogumculari iyi ama cocuk doktorlarini tavsuye etmiyorum. Hamile olan arkadaslar sormak istedikleri varsa sorabilirler

Konyada yaşayan hamile arkadaşlar.. Muayene için Prof. Dr. Metin Çapar'a giden varmı?? birkaç şey hakkında bilgi almak istiyorum, yardımcı olabilecek kimse varmı...??

arkadaşlar ben konyalı değilim 7 aydır burda yaşıyorum ve doktorlar hakkında pek bilgimde yok. anlaşmalı hastane olduğu için fuat beye gitmek istiyorum. ilgili birine benziyor. medline hastanesinde ki fuat beyi tanıyan var mı??

bende burada yeniyim 6 aydır konyadayım.ben fuat beye gittim hamilelik için kan testi yaptırmaya çok ilgili bir doktordu çok beğendim ama sema hanımla devam etmek istiyorum.cumartesi günü randevu aldım bakalım nasıl geçecek

sema hanımı biri mi önerdi? sema hanım nasılmış bilgin var mı?

sema hanım kim SEMA SOYSAL mi acaba :44:

bende konya başkent has. doğum yaptım bebeğimi sunu sancı ile doğum yaptım doktorum erzat bey di herşey yolundaydı ancak galiba 20 günlüktü boynunun sağında bi şişlik hissettim hemen dr gittik doğum sırasında kas yırtilması olmuş dediler duyunca dünyam karardı alt üst oldum (( olsaki dr doğumun ii geçtiğini zor olmadığını belirtmişti ama işte şimdi egzersiz yaptırıyoz sağına dönüyor ama boyunda eğrilik kalacak diye çok korkuyorum allah iii doktorlarla karşılaştırsın bende dr uma çok güveniyordum ama malesef...(( belki sezeryanla olsa böle bişi olmayacaktı üstelik tam günüm dolmamıştı birden suyun azaldı dedi sunu sancı vermeliyiz dedi ne yapması gerektiğini anlamadım bile ben sezeryanı da normali de ona bırakmıştım hangisi uygunsa olsun doktor bey demiştim malesef küçüçük bebeğimi bu hale getirtiği için vicdanına bırakıyorum, yurt dışında 7 kiloluk bebeği normal doğumla dünya ya getirenlerde doktor , bizde 3 kiloluk bebeğin boyun kasını yırtanda doktor işte ,bazen düşünüyorum olacak varmış oldu ama biz doktora canımızdan bi parçayı emanet ediyoruz daha dikkatli daha uzmanca davranmalılar demi,umarım bebeğimde eğrilik kalmaz allahım ne yapacağımıda bilmiyorum ((((

Mrblar, uzun süredir forumu okuyorum, bende 2,5 aylık bi düşük yaptım, kan pıhtılaşması varmış sonradan öğrendim. şimdi tekrar bebek istiyoruz, bat 14 Mart. hamile arkadaşlar banada dua edinn :))

mrb cnm bendede kan pıhtılaşması var ve su anda hamileyim hngi doktora gdiyorsun ve mutasyonların neler bilgi verirmisin?

mrb cnm bendede kan pıhtılaşması var ve su anda hamileyim hngi doktora gdiyorsun ve mutasyonların neler bilgi verirmisin?

mrb hayırlı olsun hamileliğin inşllah.. benim mthfr A1298c homozigot PAI-1 4G/4G ACE I/D - I/D şeklinde çıktı.. önceki gebeliğimde de şimdikinde de Prof.Dr.Metin Çapar'a gidiyordum, Medicana'ya geçti.. ancak son günlerde pek memnum kalmadığımın farkına vardım ve bugün itibariyle eski doktoruma geri döndüm artık belediye hastanesinde Nihal Hanıma gidiyorum ve memnunum... sen kime gidiyorsun? ilk gebeliğinmi yoksa düşük varmı??

tsk ederim seninde hayırlı olsun inşallah ,benim 2 düşüğüm var 6 ve 4 haftalarda,birinci hamilelikte zaten anlayamamıştık ikincide kanama olunca büyükşehirde hacer hanıma gttim o kadar sorumsuz bi doktor ki ne bi açıklama ne bi telkin yok.olablir üçüncüye bakacaksın dedi düşüyo artık bu dedi ve düştüde zaten durdurmak için hiç bi çaba ilaç vermedi yane..daha sonra araştırma yaptıdık mthrf c677 heterizigot oldugu saptandı,su anda amileyim gebelikten önce günde bir folbiol ve bebe aspirini gebelikle beraber folbiol bebe aspirini ayriyeten clexane 0.4 basladım...ben hemen ögreniyim hemde güzergahımda olunca anıt hastanesinde azize hanıma gittim belki değştirebilirm ilk işlemler hızlı olsun sıra beklemeyeyim diye oraya gittim ve bugün sabah kanamam oldu doktorum iğne verdi durdurması için şimdi durdu inş birdaha olmaz,senin başına geldi mi böyle bir olay,kullandığın ilaçlar neler bilgi verirmisin ??? cok uzun oldu ama k.bakma

evet canım sema soysal

canım sema hanım çok iyi birisi en son doğum evindeyidi ben ona 2006 ve 2007 yılı arasında sık sık gittim tabi o zamanlar doğum evindeydi ama geçenlerde araştırdık yok tu doğum evinde nerede şu an
aslında eşimi ikna edebilsem gene gidesim var bu kadına

gebelikten önce hiçbişey kullanmadım şuan bende clexan 0.4 kullanıyorum. günde 1 folicplus bide haftada bir b12.. önceki gece benimde pembemsi kanamam oldu progestan 200 lük kullanıyorum şuan.. iyi geldi... inşallah bi problem olmaz çok korkuyorum.. nihal hanım çok tatlı herşeyi sorabiliyorsun endişeli olduğunda çok rahatlatıyor evlenmeden öncesinden beri ona giderdim şu genetik olayı için metin hocaya gidiyodum ama hiç bilgilendrme yapmadığı için içim rahat etmiyordu dediğin gibi kanama için hiç bir önlem bile almadı, artık gitmeyeceğim.. aklında kimse yoksa nihal hanımı tavsiye edebilirim...

sen aspirin kullanmyosun o zaman acaba benim kanamm hem aspirin hem clexane kullandığım için miki oldu nihal hanımım bilgisi nasıl bu konuda ?? peki progestanı her gün kullanıyomusun yoksa kanaman gecince bıraktın mı ? bide medicana nın ücreti ne kadar bilgin varmı cnm ,bnde kanamam olunca yatıyorum şimdi pek kalkmamaya çalışıyrum birde son sorum diyet yapıyomusun yoksa herseyi rahatlıkla yiyormusun ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…